Home + Stoere Esprit outfits voor mama’s en zoontjes!

Stoere Esprit outfits voor mama’s en zoontjes!

Vorige week maakten wij een heerlijke boswandeling tijdens een mooie nazomerdag en dat in november. Lekker een beetje ravotten met Milan en klimmen in de bomen van het klimbos. Maar wat trek je nu eigenlijk aan als je het bos in gaat? Ik had dus bijvoorbeeld mijn Shabbies aan, met hak en nee, dat is toch niet helemaal fijn.

Milan had wel zijn stoere laarsjes aan, maar wel weer een wat dikkere winterjas. En als je in bomen gaat klimmen op zo’n mooie dag is dat ook niet heel comfortabel. Een kind wil bewegingsvrijheid en ik eigenlijk ook.

En dus werd het tijd om te shoppen! Een stoere look voor zowel Milan als ik waarin we lekker kunnen wandelen, rennen, klimmen en schatten zoeken in het bos. Ik was op zoek naar stoere veterschoenen die je dan ook nog gewoon aan kunt naar het werk en voor Milan werd het weleens tijd voor een goede nieuwe jeans.

Maar ja, eenmaal aan het shoppen blijft het niet bij die schoenen en die jeans 😉 Ik heb twee gave outfits gevonden!

Ik heb geshopt in de webshop van Esprit. Niet alleen voor de kwaliteit, maar ook voor de mooie eenvoudige outfits. Rustige kleuren, lekker makkelijk te combineren en voor mij dus ook geschikt om te dragen naar mijn werk.

Maar ik begin bij de outfit van Milan;

Ik heb voor Milan veel blauwe jeans, maar geen enkele zwarte meer dus die wilde ik wel graag hebben. De trui is lekker warm waardoor je de jas tijdens een mooie dag ook los kunt dragen. Stoere sjaal erom en klaar ben je. De stoere veterschoenen maken het helemaal af. En Milan is steeds meer geïnteresseerd in klokkijken dus dit is wel een mooi eerste horloge!

Ik houd van ruitjes en ze passen goed bij zo’n stoere look. De jeans kan altijd. Of het nu met deze veterschoenen, met sneakers of met een hak is, het maakt niet uit want het is altijd goed! Dit zijn in ieder geval de schoenen waar ik naar op zoek was dus missie geslaagd! En tot slot kan een moeder nooit zonder tas en ik vond deze kleur wel erg mooi.

Wat vind jij van deze outfits van Esprit? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *