Home + Valentijn winactie|Win drie uur gratis schoonmaakhulp van Helpling!

Valentijn winactie|Win drie uur gratis schoonmaakhulp van Helpling!

Valentijnsdag, de één vindt het commerciële onzin en ander pakt groots uit. Maar hoe je ook wendt of keert, stiekem vinden wij vrouwen het heel erg leuk als we niet worden vergeten. En wat je plannen ook zijn voor Valentijn, dus ook al gaan jullie een dagje op stap samen, het is wel lekker als je dan een schoongemaakt huis kan achterlaten en weer terugkomt in een heerlijk fris huis.

Daarom mag ik van Helpling drie uur gratis schoonmaakhulp verloten onder mijn lezers! Gewoon omdat het bijna Valentijn is.

Zelf heb ik een aantal maanden geleden al een keer schoonmaakhulp van Helpling gekregen en dat beviel zelfs mij hel erg goed! Ik ben zelf nogal van de schoonmaak en houd graag de regie over alles wat ik doe. Toch was het stiekem ook wel heel fijn de grote dingen, zoals de binnenkant van de keukenkastjes, eens een keer uit handen te geven.

Als drukke moeder (en welke moeder is er niet druk?) is het dus best fijn als er iets voor je gedaan wordt. En dat alles bij elkaar maakt het dat we dit jullie ook gunnen.

Wat moet je daarvoor doen?

Helpling is nog redelijk nieuw en nog niet in alle regio’s beschikbaar. Check daarom even op de website of er in jouw postcode gebied een Helpling is. Zo ja, laat dan in een reactie hieronder achter waarom je de schoonmaakhulp wilt. Easy peasy! Vrijdag de dertiende maken we de winnaar bekend en die krijgt dan maar liefst drie uur gratis schoonmaakhulp!

Tot slot heeft Helpling nog wat leuke feitjes rondom Valentijnsdag verzameld. Feitjes zijn altijd leuk, maar wat mij vooral verbaasde was dat Valentijnsdag al zo oud is. Dan wordt het stiekem toch een stukje minder commercieel 😉 De overige feitjes staan hieronder.

Doe je mee?

Marisca, Kenter, mamablogger

 

socialmediaalacarte-ads klein

 

Valentine's Day with helpling

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. 9 februari 2015 / 11:22

  Wie wil dit nou niet winnen, ik in ieder geval wel. Met 2 kinderen, 2 (harige) honden, een man en met een eigen bedrijf maar er sluipen hier helaas nog geen kaboutertjes rond, wanneer iedereen slaapt, met een dweil en emmer. Die je ’s morgens de verrassing van de dag bezorgen. En dus voldoende werk voor een gezellige schoonmaakster die het werk van de kaboutertjes kan overnemen. Wie weet zien ze het en komen ze ’s nachts alsnog eens langs 🙂

 2. Marie Louise
  9 februari 2015 / 13:26

  Ja, dat lijkt me wel wat. Momenteel erg drukke tijden op het werk waardoor mn lief het momenteel vooral doet in de weekenden en hoe lief is het dan als hij voor Valentijnsdag dit van mij krijgt!!

 3. 9 februari 2015 / 16:07

  Oh, dát lijkt me dus echt ideaal! Kom vaak helemaal niet toe aan een paar uur achter elkaar echt goed schoonmaken (en oké, als ik zolang de tijd heb doe ik er liever toch wat anders mee…;)). Mooie kans om eens uit te testen of dit iets voor ons is!

 4. Grete Karina
  10 februari 2015 / 09:56

  Wat een droomprijs!
  Dit jaar manage ik in mijn uppie het huishouden en gezin, heb daarnaast een drukke baan en zit in het laatste jaar van een pittige studie.
  Dat zijn wel heel veel ballen die ik in de lucht moet houden.
  Van het huishouden bak ik dan ook weinig, dat is echt de sluitpost.
  Hulp is dus welkom, zelfs heeeeeel erg welkom!

 5. Anita te Gussinklo
  10 februari 2015 / 10:17

  Dat lijkt me wel wat.
  Bij mij zijn het juist de extra dingen die af en toe blijven liggen zoals de ramen lappen,koelkast schoonmaken.
  Dit voelt voor mij heel luxe, dus ik waag graag een kansje.