Home + Review| Huishoudelijke hulp van Helpling

Review| Huishoudelijke hulp van Helpling

Iedereen die mij een beetje kent weet het; ik ben erg van de schoonmaak. Gek op chloor, stofzuigen en ik kan ramen zemen als de beste. En ik vind het nog leuk ook! Het zit in mijn genen, mijn oma boende de vloerbedekking op met soda  als wij op viste waren geweest, mijn moeder is net zo en dus weten mijn zus en ik niet beter. Wij zijn met hetzelfde sop (snap je hem ;-)) overgoten. En hoewel mensen mij compleet voor gek verklaren als ze horen dat ik om 6.00 uur ’s morgens de wc- en badkamer vloer aan het dweilen ben, maakt het mij niets uit, ik hou ervan!

Ik riep dus ook altijd heel hard dat ik nooit, maar dan ook nooit, het huishouden uit handen zou gaan geven. Ik zie mezelf graag als een super woman die alles kan en het ook alleen kan, maar ook ik moet toegeven dat het soms wel wat veel wordt allemaal. Zeker nu ik zoveel om handen heb. Al zou het maar zijn voor de grote dingen zoals de badkamer en de keukenkastjes die ik minder leuk vind om te doen.

Een paar weken geleden kreeg ik een mail van Helpling (van de oprichters van Zalando) of ik niet eens een schoonmaakhulp van hen wilde proberen. En eigenlijk kwam die vraag precies op het goede moment, want die badkamer en keukenkasjes (en vooruit ook de oven) moesten toch echt weer gedaan worden. Ik besloot het gewoon eens te proberen en gisteren was het zover, ik kreeg hulp!

Helpling, Marisca Kenter, mamablog

Vul in wat er gedaan moet worden

Keurig op tijd kwam onze hulp, een leuke jonge meid die ook nog eens uit dezelfde woonplaats kwam. We namen door wat ze ging doen en ze ging vol goede moed aan de slag! Ik kan echt niet anders zeggen dan dat het gewoon lekker liep en ze goed haar werk deed. Ik was serieus blij met het resultaat!

Een aantal uur nadat je Helpling weer weg is wordt je gevraagd om deze te beoordelen. Zo krijgt Helpling ook inzicht in hoe het gegaan is. Daarnaast zijn zij ook gewoon bereikbaar, mocht je nog vragen hebben. Een ander voordeel vind ik dat je bij Helpling nergens aan vast zit, dus je bent niet verplicht tot het maken van een nieuwe afspraak. Stel dat je dus iemand wil voor één keer in de maand (bijvoorbeeld voor de grote dingen), dan kan dat gewoon! Ook heb je meteen zicht in de kosten en als een Helpling goed is bevallen, zoals bij ons, kan je dat voor een volgende keer aangeven.

Kies de datum die jou uitkomt

Kies de datum die jou uitkomt

Je betaalt achteraf via een incasso, dus je hoeft ook geen contant geld in huis te hebben. Ook dat vind ik wel een prettige gedachte. Kortom, ik ben eigenlijk best fan geworden en ga dit zeker nog een keer doen! Er is inmiddels ook een app waarmee je heel eenvoudig kunt boeken dus neem eens een kijkje. Kijk voor meer info op www.helpling.nl

Ben je benieuwd naar reviews van anderen over verschillende bedrijven en merken of wil je zelf een review plaatsen? Dat kan op Nederland review. Doe er je voordeel mee!

socialmediaalacarte-ads

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. 12 oktober 2014 / 20:20

  Nooit van gehoord. Wel handig, i’ll keep it in mind. Je weet maar nooit of je een keer onverwachts hulp nodig hebt.

  • 12 oktober 2014 / 20:56

   Ja, daarom Esmeralda! Is echt heel erg handig voor een keer onverwachts 😉

  • Joost
   22 december 2014 / 09:51

   Pas maar op voordat je dit cadeau doet. Al twee keer klaar gezeten en er kwam niemand. De ene keer ziek, de andere keer was de schoonmaakster zoek. Wees gewaarschuwd.

   • 22 december 2014 / 11:46

    Hoi Joost,

    Heel vervelend, maar ik herken dat totaal niet. Maar dit is wel iets wat met Helpling opgelost moet worden. Ik heb alleen maar geschreven over mijn eigen ervaringen.

 2. addie van stijn
  12 oktober 2014 / 20:25

  Misschien ook wel leuk om iemand cadeau te geven !

 3. 13 oktober 2014 / 09:32

  haha ik ben helemaal niet zo poetserig, roep ook vaak dat ik het zou willen uitbesteden, maar het ook echt doen dat is een volgende stap. Ik zal eens kijken of dit iets voor mij is. Dankjewel voor de tip!

  • 13 oktober 2014 / 09:40

   Hoi Petra, zo zie je maar dat iedereen heel verschillend is hè? Ik vind he ook echt doen een hele stap, maar dit is echt wel fijn.