Home + Unboxing de Bundleboon box vol kinderkleding

Unboxing de Bundleboon box vol kinderkleding

Kinderkleding shoppen is één van mijn grootste hobby’s vanaf het moment dat ik zwanger was van Milan, inmiddels 12(!) jaar geleden. Waar ik voor die tijd geen genoeg kon krijgen van kleding shoppen voor mijzelf, was dat van de één op de andere dag nagenoeg over. Ik houd wel van shoppen voor mijzelf, maar voor je kinderen is het toch leuker. Ik word er echt blij van als zij er leuk uitzien. En als je dan wordt gevraagd voor een samenwerking die alles te maken heeft met kinderkleding, zeg je natuurlijk geen ‘nee’. Ken je het concept van Bundleboon al? Hierbij gaat een stylist shoppen voor jouw kind. Pas als de kledingbox thuis wordt bezorgd zie je wat er voor jouw kind is uitgezocht. Daarna kun je lekker passen en betaal je alleen voor hetgeen je wilt houden. Ik laat je zien wat er in de box voor Floris zat en vertel hoe Bundleboon werkt.

Online styling quiz, het enige dat jij hoeft te doen

De stylist die voor jou gaat shoppen heeft wel wat input nodig. Dat doe je door middel van een online stijlquiz. Dit doe je in een paar minuten. Hierin vul je zowel jouw contactgegevens in als praktische informatie over jouw kind, waaronder maten en welke stijl en merken je leuk vindt. Zo krijgt de betreffende stylist een beeld van jouw smaak.

Na het invullen van de stijlquiz kreeg ik een bevestiging per mail en even later een appje van stylist Laurie die aangaf ook nog even op mijn Instagramaccount te hebben gekeken en als ik nog vragen of aanvullende wensen had, mocht ik die via de app aan haar doorgeven. Door op mijn Instagramaccount te kijken, kreeg ze een nog beter beeld van ons en onze smaak, maar vooral een beeld van Floris.

Unboxing de Bundleboon box vol kinderkleding

Een paar dagen later kwam de box van Bundleboon al binnen. Deze voelde heel licht aan dus je hebt geen idee wat erin zit. Laat je echter niet voor de gek houden door het gewicht, want de box was meer dan goed gevuld! Echt een verrassing dus. Terwijl we stuk voor stuk de items bekeken werd ik steeds enthousiaster, want er zat dus helemaal niets in dat we niet leuk vonden! Dit zat in de box:

Dit geheel werd afgemaakt met twee paar bijpassende sokken. Deze zie je zometeen op de foto’s. Als je ons een beetje kent weet je dat dit precies onze stijl is. Wat ik verder heel leuk vind is dat je deze items goed met elkaar kunt combineren.

Zo draagt Floris de kleding uit de Bundleboon box

Kleding zien is één ding, maar de kleding gedragen zien worden geeft een veel beter beeld. Ook Floris vond het een feestje om te passen. Kijk maar:

Dit was de eerste foto die we maakten. Deze trui zat in de box net als de sokken. We combineerden deze met een skinny jeans die hij al had en door de sokken er overheen te dragen matcht dat meteen perfect bij de trui. Dit is toch een heerlijke outfit?!

Hier heb ik een volledige outfit gestyled met de kleding uit de box. Alleen de schoenen had hij al. Hier draagt hij de sokken op een fijne joggingbroek van jeansstof. Daarop piept een een shirtje met print onder de mintgroene trui vandaan. Door een klein beetje van de print te laten zien, geef je de outfit net een beetje extra. Dit is de perfecte outfit om de hele dag in te spelen en kleuters kunnen dit zelf gemakkelijk aan en uit trekken. Dat is handig wanneer ze bijvoorbeeld moeten gymmen op school.

Zelfde broek en sokken, maar een totaal andere outfit. Hier draagt hij een mooi gestreept shirt welke heel mooi valt. Deze heeft hij dan ook al een paar keer gedragen. Als het nog wat frisser is kan hij het wollen vest erop dragen. We hebben zo’n vestje ook in het roestbruin en ze zijn wel heel fijn hoor.

Last but not least deze zomerse outfit. Deze is toch fantastisch?! Dit gaat hoe dan ook mee in de koffer voor de aankomende zomervakantie. Het is dat jullie het niet kunnen voelen, maar deze stofjes zijn zo fijn dat het juist met warm weer heerlijk draagt.

Je keus gemaakt en dan?

Oké, jullie hebben alles uit de Bundleboon box gepast en besloten wat jullie willen houden, maar dan? Je betaalt alleen voor de kleding die je wilt houden en je betaalt een styling fee van €9,95 voor de stylist die jouw box samenstelt. Dat lijkt veel, maar toen ik daar over na dacht bedacht ik mij dat ik soms meer kwijt ben aan parkeer- en benzinekosten als ik een tijdje met de jongens de stad in ga om voor hen te shoppen. Het is een afweging die je natuurlijk zelf moet maken, maar ik vind dat niet onredelijk.

Als je besluit de gehele box te houden, krijg je 10% korting. Besluit je toch het één en ander terug te sturen, dan is dat geen probleem. Wel betaal je dan €4,96 verzendkosten met DHL.

Wat we zelf fijn vonden

Hier in Gouda zijn twee kinderkledingwinkels waar we graag shoppen. Voor Floris kunnen we altijd slagen, voor Milan wordt dat nu toch wel wat lastiger nu hij ouder wordt. Toch shop je vaak dezelfde merken, omdat de keus vrij beperkt is. Wat het concept van Bundleboon leuk maakt is niet alleen het gemak, maar ook het feit dat je kennis maakt met andere merken die we nog niet kenden. Ook zou je misschien niet alles zelf uit hebben gekozen, maar als je eenmaal ziet hoe het dan staat is de verrassing extra leuk!

En ik mag jullie nog een fijne kortingscode geven! Met de code MARI15 krijg je een korting van 15%. Daarnaast geeft Bundelboon zelf nog 30% korting op geselecteerde items. Dat is toch leuk shoppen voor de zomer 😉 

Wij zijn door deze samenwerking oprecht enthousiast geworden en voor ons is dit wel voor herhaling vatbaar. Kende jij Bundleboon al? En wat vind je van de kleding van Floris?

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *