Home + Top of flop? Sneakers voor de jongens van AliExpress

Top of flop? Sneakers voor de jongens van AliExpress

Kindersneakers van Gucci die maar liefst €300,- kosten? Gekkenwerk natuurlijk! En toch vond ik ze geweldig. Ik zag ze voorbij komen op Instagram en had geen idee dat ze van Gucci waren. Ik zocht ze op en schrok mij rot van de prijs. We hebben het over kindersneakers. Sneakers waar ze met een beetje mazzel een half jaar op kunnen lopen voordat ze er weer uit zijn gegroeid en die op het schoolplein echt geen leven hebben. Ik besloot een kijkje te nemen op AliExpress en vond de look-a-likes voor maar €11,26 inclusief verzenden. Ik besloot de proef op de som te nemen. Ook voor Floris kocht ik een paar sneakers en inmiddels zijn ze binnen. Zijn ze top of is het een flop?

Sneakers voor Milan

Ik wist het niet, maar blijkbaar zijn de Gucci New Ace Bee sneakers nogal een dingetje. Voor volwassenen kosten ze rond de €500,-, maar even serieus, dat zou ik er echt nooit aan uitgeven. Ik had ook geen idee waarvan deze waren, ik vond ze gewoon tof. Ik vond ze dus bij Ali voor maar €11,26 en dat was inclusief verzendkosten naar Nederland (ze kwamen per pakketpost). Ik bestelde ze op 10 februari en een kleine twee weken later had ik ze binnen.

Ik hoopte dat de maat goed zou zijn en dat was zo. Hij kreeg ze binnen met elastische veters, maar daardoor glipte hij er erg. We hebben er daarom gewone witte veters in gedaan. Milan vindt ze fantastisch en ik vind ze ook leuk. Prima voor erbij, want we hebben laatst goede, duurdere sneakers gekocht. Er staat overigens nergens Gucci of iets vergelijkbaar op. Een prima schoen om in de zomer lekker mee naar de speeltuin te gaan. Dan blijven de anderen wat netter 😉

Sneakers voor Floris

Deze zag ik voorbij komen op een Facebookgroep en ik zag dat veel moeders ze ook voor hun zoon bestelden. ‘Ugly sneakers’ zijn in en eerlijk gezegd vond ik ze best leuk. Misschien komt het ook door de print 😉 Ook deze bestelde ik op 10 februari en ik kreeg ze een paar dagen eerder binnen dan de sneakers van Milan. Ik kocht ze voor €8,19 inclusief verzendkosten.

Eenmaal binnen ging ik toch twijfelen. Op de lip zit een glitter plaatje en Pat vond ze echt afschuwelijk. Het plaatje heb ik inmiddels zwart gemaakt met een watervaste stift. Op de foto’s zie je deze nog. Ik heb een haat/liefde verhouding met deze sneakers. Enerzijds vind ik ze heel tof in deze tijd en moeten we ook wel een beetje durven en tegelijkertijd vraag ik mij heel erg af wat anderen ervan zullen vinden.

Ik durf veel en vind ze oprecht tof staan, maar er is iets dat mij doet twijfelen.

Top of flop?

Overall gezien vind ik beide paren top! Ze waren snel binnen, de maten zijn goed, ze zien er goed uit (geen lijmresten etc.) en ze kunnen prima een zomer mee. Het zijn gewoon leuke sneakers voor erbij. Om lekker mee te spelen. Het is niet erg als deze schoenen eerder slijten. Voor goede schoenen met de juiste pasvorm raad ik je aan om naar een goede speciaalzaak in de buurt te gaan.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *