Home + Tip | Zelf te gekke foto’s maken bij Photoboutique in Gouda!

Tip | Zelf te gekke foto’s maken bij Photoboutique in Gouda!

Foto’ voor je bedrijf, voor Instagram, je blog (personal branding), van je kinderen, voor een uitnodiging, van je dochter met vriendinnen etc. Normaal maken we deze foto’s thuis of laten we dat doen door een professionele fotograaf in een studio. Bij een fotograaf weet je één ding zeker en dat is dat je perfecte foto’s krijgt waar je voor altijd heel veel plezier van hebt. Zeker als het foto’s van je kind(eren) zijn. Maar soms wil je gewoon mooie foto’s met andere achtergronden en hoeven ze niet perse perfect te zijn. Hiervoor kun je in Gouda de Photoboutique huren! Voor een klein bedrag huur je zelf een te gekke ruimte waar je de tofste foto’s kunt maken met je eigen camera. Je mag zelfs de daglichtlampen gebruiken!

Photoboutique in Gouda

Een paar weken terug las ik voor het eerst over de Photoboutique in Gouda. Dit is een initiatief van fotograaf Sandra Zeilstra. Ik kende haar al omdat we een jaar of 6 geleden een fotoshoot bij haar hebben laten doen met Milan. Een van de foto’s die destijds is gemaakt hangt nog steeds bij ons op de slaapkamer. Maar goed, weer terug naar de Photoboutique. Dit is een ruimte in een prachtig pand in de binnenstad van Gouda. In deze ruimte zijn verschillende hoekjes gecreëerd om foto’s te maken. Zo staat er een bruine, leren bank, is er een roze muur, kun je poseren voor verschillende achtergronden etc.

Ik ben er afgelopen zaterdag geweest met Pat, Milan en Floris om wat foto’s te maken voor Mamablogger. Het is ideaal; je reserveert de ruimte bij Sandra en op het afgesproken tijdstip opent zij de ruimte voor je. Sandra legt uit hoe de lampen werken, geeft nog wat leuke tips en laat je vervolgens je gang gaan. Als je bijna klaar bent laat je dat even weten en daarna komt Sandra de ruimte weer afsluiten. Het spreekt voor zich dat je even moet opruimen.

Het is echt perfect om op die manier originele foto’s te maken met de juiste belichting en met verschillende achtergronden.

Hieronder een heel kleine greep van de foto’s die we hebben gemaakt. Meer kan ik er nog niet delen, omdat ik die de komende tijd eerst op social media wil posten.

Reserveren?

Ik wil wel benadrukken dat ik niet ben gesponsord voor deze post. Ik heb hem uit enthousiasme en nieuwsgierigheid geboekt en vind het echt een heel leuk concept! Pas na het maken van de foto’s besloot ik erover te schrijven. Ik kan mij heel goed voorstellen dat dit heel gaaf is voor jonge meiden (denk aan een kinderfeestje), maar ook om foto’s te maken van jezelf voor je eigen bedrijf. Het is heel laagdrempelig en een budgetvriendelijk. Wil je de Photoboutique ook reserveren? Dat kan vanaf een uur en als je hier klikt vind je meer informatie. Misschien kun je nog reserveren voor de vakantie…

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *