Home + Tip | Late Night Shopping tijdens Black Friday bij ‘Heb ik VIA’ in Gouda!

Tip | Late Night Shopping tijdens Black Friday bij ‘Heb ik VIA’ in Gouda!

Zo rond de feestdagen zijn er maar weinig dingen leuker dan het kijken van kerstfilms 😉 Een van de dingen die wel leuker zijn (die eigenlijk altijd leuk zijn) is shoppen! Cadeautjes kopen voor de lieve mensen om je heen en een echt persoonlijk cadeau voor ze uitkiezen. Als blijk van waardering omdat ze er altijd voor je zijn of gewoon omdat ze de allerliefsten zijn. Ik word daar oprecht gelukkig van. De sfeer is heerlijk deze tijd, de winkels zijn prachtig versierd en heel even waan ik mij dan in mijn eigen kerstfilm. Oké, dit klinkt heel cheesy, maar alles is op zo’n moment gewoon goed. Een prachtige, sprookjesachtige stad en veel leuke winkels. Die stad is Gouda en één van de winkels waar ik bijna iedere week wel even langskom is ‘Heb ik VIA’. Als je daar geen cadeau vindt, ga je het nergens vinden!

Late night shopping bij ‘Heb ik VIA’

Aanstaande vrijdag is het Black Friday. Deze dag staat bekend om de hoge korting en de hysterische drukte. Nu zijn die hoge kortingen wel fijn zo vlak voor de feestdagen, maar de drukte niet. Daarom houdt ‘Heb ik VIA‘ het gezellig met een hapje, een drankje en toch de vele kortingen en aanbiedingen tijdens hun allereerste Late Night shopping event. Dit is op vrijdagavond 23 november 2018 van 17.00 – 21.00 uur aan de Lange Groenendaal 72A in Gouda.

Als je in (de buurt van) Gouda woont en je kent ‘Heb ik VIA’ nog niet, dan heb je de afgelopen periode een heel leuke winkel gemist. ‘Heb ik VIA’ is namelijk een klein warenhuis midden in het centrum van Gouda. Een verrassend grote winkel met zowel nieuwe als vintage items van ontwerpers, makers en kleine ondernemers. Zij huren hier hun stukje winkel en kunnen op deze manier hun mooie spullen laten zien aan een grote publiek.

Normaal ontmoet je deze ondernemers niet, maar tijdens het late night shopping event zijn er wel een aantal aanwezig zodat je weet wie er achter een bepaald merk zit. Verder zorgen zij voor extra keuze en een leuke actie of korting. Dit is toch veel leuker dan online shoppen? Zij doen hun best om jou een leuke avond en het perfecte cadeau te bezorgen. Veel persoonlijker en dan voelt een cadeautje nog specialer vind ik.

Wat is er nog meer te koop?

Soms weet je pas dat je het wilt hebben op het moment dat je het ziet. Dan ben je op slag verliefd op dat ene item. Dat heb ik regelmatig bij Heb ik VIA. Zo leerde ik daar de Kletspotten kennen en koop ik die nu regelmatig als cadeautje. Ook kocht ik daar fijne stationery van Beezonder waar mijn collega nu haar to do lijstjes op maakt. Ik ben een groot fan van de oude schoolplaten, de lockerkasten en de toffe oorbellen (Pat weet al welke ik leuk vindt). Een tijdje terug kocht ik er twee oude, groene, glazen Colaflesjes die nu op de plank achter de bank staan. We hebben veel donkergroene accessoires in huis en die flessen pasten daar perfect bij. Later zag ik er een groen Louvre luik die ik later van mijn ouders kreeg voor mijn verjaardag.

Net wanneer je denkt alles gezien te hebben ontdek je wel weer iets nieuws. Welke ondernemers er nog meer zijn? May21, Beezonder, JB gifts, Woonatelier net even anders en nog heel wat deelnemers gaan jullie een leuke avond bezorgen!

Heb je weleens gehoord van chocoladewijn? House of Goods laat het je proeven, maar je kunt er ook een lekkere chocochino krijgen!

Er is nog iets speciaals; Blanco Jewelry tovert je favoriete theelepel om tot een ring. Ook neemt zij haar gehele nieuwe collectie mee.

Misschien heb jij nog een oud theelepeltje van je oma, dan kun je er een te gekke ring van laten maken! Dat is wel heel speciaal!

Kortom, dit wordt een avond vol extra keus, kortingen op kleding, cactussen, schoolkaarten en nog veel meer aanbiedingen. Te veel om op te noemen en vooral heel erg gezellig!

En als je klaar bent met shoppen is er nog genoeg te doen in Gouda. Zo kun je schaatsen in de Gouwe Kerk (op loopafstand van Heb ik VIA!) of gewoon een mooie wandeling maken langs het prachtige stadhuis.

Ben jij er vrijdagavond bij? Gezellig!

P.s. Herkende je mijn oude bakfiets op de foto? Ik mis hem nog steeds heel erg, maar hij heeft het prima naar zijn zin bij Heb ik VIA 😉

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 20 november 2018 / 11:57

    Helaas is Gouda erg ver weg van de achterhoek maar het ziet er allemaal heel veelbelovend uit!