Home + Tip uit Gouda | Oly’s kinderkledingbeurs!

Tip uit Gouda | Oly’s kinderkledingbeurs!

Ik weet dat ik veel volgers heb uit de regio Gouda. En daarom is het extra leuk als ik eens een tip kan delen voor deze regio. Ik heb er vorig jaar ook al over geschreven, maar wilde het jullie weer niet onthouden. Komende woensdag staat Oly’s kinderkledingbeurs weer gepland! Wacht dus nog heel even met het uitgeven van de kinderbijslag, want het kan allemaal veel goedkoper 😉

Oly’s kinderkledingbeurs is inmiddels wel een begrip in Gouda en wordt ieder half jaar georganiseerd, altijd rond de datum dat de kinderbijslag wordt gestort. Dit keer is dat op woensdag 11 oktober 2017! Er mag alleen goede (merk)kleding worden ingeleverd, net als schoenen, (rug)tassen, verkleedkleding, sjaals etc. Kortom, met een beetje mazzel kun je de hele garderobe van je kind bij elkaar shoppen! Alles is ligt op maat dus dat maakt het zoeken veel gemakkelijker. Verder kun je een grote tas krijgen waar je alles in kan doen zodat je je handen zoveel mogelijk vrij hebt. Daarna kun je ergens rustig alles uitzoeken voor je gaat betalen. Let op, alle bedragen zijn afgerond, handig!

Ik ben er nu pas twee keer geweest en beide keren heel goed geslaagd voor Milan. De laatste keer hadden ze ook babykleding, maar wist ik het geslacht nog niet 🙁 Gelukkig ben ik ook toen goed geslaagd voor Milan en heeft hij lang plezier gehad van zijn kleding. Sommige dingen draagt hij nog!

Vorig jaar scoorde ik er nog een winterjas voor €13,-! Ik bedoel maar…

Dus breng woensdagochtend de kids naar school en rijd meteen even door naar de voetbalkantine van Olympia op de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Zorg dat je voldoende contant geld bij je hebt en wedden dat jij met tassen vol naar huis gaat?

Ik heb er weer zin in en wie weet zie ik je daar wel! Kom je ook?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  6 oktober 2017 / 14:10

  Wie weet scoor je woensdag nog wel iets leuks voor bij je eerste babyoutfits!
  Helaas is woensdag hier mijn werkdag..

  • 11 oktober 2017 / 10:02

   Weinig baby, maar wel veel leuks gescoord voor Milan! Jammer dat je zelf niet even kunt gaan kijken….