Home + Tip | 2e hands baby- en kinderkleding kopen en verkopen bij VintyKids!

Tip | 2e hands baby- en kinderkleding kopen en verkopen bij VintyKids!

Wie mij langer kent en volgt weet dat ik regelmatig 2e hands kleding shop voor Milan. De één gruwelt ervan en de ander, zoals ik, vind het fantastisch. Terwijl ik dit schrijf loopt hij bijvoorbeeld op prachtige zwarte All Star Converse sneakers die er als nieuw uit zijn. Ik zag ze laatst bij de schoenenwinkel voor zo’n €60, maar ik kocht ze laatst tweedehands voor maar €5! Het scoren van dit soort koopjes geeft een soort kick. Ik heb al zoveel dure merkkleding voor Milan gekocht voor een fractie van de prijs.

Dit mix ik dan met nieuwe kleding om zo de meest leuke en verrassende combinaties te maken. En als iemand dan zegt dat Milan er zo leuk uitziet, geeft dat toch een blij gevoel. Misschien suf, maar zo werkt dat wel.

Waar moet 2e hands kinderkleding aan voldoen?

Er kan nog zo’n duur merk aan een kledingstuk zitten, als er een vlek in zit koop ik het niet. Ik let op de volgende dingen voordat ik iets aanschaf:

 • Geen vlekken dus
 • De kleding mag niet vaal zijn
 • Het moet uit een recente collectie komen
 • De kleding is niet uitgerekt
 • Alle knopen zitten er nog aan
 • Er zitten geen naadjes los.

Soms heb je dan geluk en soms ook niet. Ik ben overigens niet de enige die hier zo over denkt, want dit is wat veel mensen ook aan mij vragen als ik zelf kleding van Milan verkoop.

Hoe verkoop je dan kinderkleding?

Ik kan mij voorstellen dat je het een gedoe vindt om zelf foto’s te maken van alle kleding, op te moeten schrijven wat je precies verkoopt en dit vervolgens op sites moet zetten. En dan ben je er nog niet. Je beantwoordt de mailtjes, houdt de betalingen bij en moet vervolgens nog alles inpakken en versturen. Kortom, een hoop gedoe, maar ik heb een heel goed alternatief voor je gevonden: VintyKids!

Bij VintyKids kun je niet alleen 2e hands kinderkleding kopen (merkkleding en soms nog met label!), maar je kunt er ook je kleding verkopen!

Wat is VintyKids?

Zoals ik al zei is VintyKids een webshop waar je 2e hands kinderkleding en 2e hands babykleding kunt kopen en verkopen. De webshop is overzichtelijk en kunt er lekker struinen. Je kunt er zoeken op geslacht, kledingstuk, merk, maat en kleur. Vervolgens werkt het net zoals bij alle andere webshops.

Je kunt er echter ook je kleding verkopen! Als het voldoet aan bovenstaande voorwaarden (en check voor de zekerheid ook de voorwaarden van VintyKids), kun je de kleding versturen in een speciale VintyKids zak. Je hoeft niet te betalen voor de verzending! Zij controleren de kleding nog, maken er foto’s van, zetten het in de webshop en verkopen het voor je. Jij krijgt tot 40% van de opbrengst en de geschatte opbrengst is bij een volle zak gemiddeld €90! Dat is toch mooi meegenomen en je hoeft er niet veel voor te doen!

Klinkt zeker goed toch? Ik zou zeggen, neem er vooral even een kijkje. Ik ben oprecht enthousiast!

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. 11 december 2018 / 20:01

  Vintykids gaat haar activiteiten stoppen.

  Op 31 december 2018 gaat de webshop offline.

  Natuurlijk geven wij jou als klant tot 31-12-2018 de tijd om een keuze te maken om je tas(sen) terug te vragen a 6,95 EUR of de kleding te willen schenken aan het goede doel.

  Stuur hiervoor een mail aan vinty@denederlandse.com

  Heb je nog een shoptegoed openstaan? Vraag dan voor 31-12-2018 een uitbetaling aan.

  Graag willen we iedereen bedanken voor de koop en verkoop van kleding.