Home + Ik ben/word een echte jongensmoeder!

Ik ben/word een echte jongensmoeder!

Gek eigenlijk. Ik dacht vorige week rond deze tijd dat ik misschien wel even moest slikken als de echoscopist zou zeggen dat het jongetje zou worden, maar niets is minder waar. Niet omdat ik dan teleurgesteld zou zijn, want hoe kan je nu teleurgesteld zijn in het geslacht? Ik bedoel meer dat een meisje, na een jongen, ook heel bijzonder zijn. Zoals ik al zei is niets minder waar, want zodra ik ons kleine knulletje zag duimen, zijn kleine vingertjes zag en hem lekker zag bewegen, kon het mij helemaal niets meer schelen. Dit kindje was perfect zoals hij/zij is en wat doet het geslacht er eigenlijk toe?

Niet lang erna kwam het verlossende antwoord en wat waren we blij! Ik ben en blijf een echte jongensmoeder en eigenlijk is dat een beeld dat ik altijd al heb gehad. Op de één of andere manier heb ik altijd geweten dat ik alleen zoons zou krijgen. Stoere jongens die later tig vrienden mee naar huis nemen, meiden (of jongens) aan de deur en mannen die hun moeder natuurlijk op handen dragen 😉

Jongens zijn zo leuk!

Ik hoor van veel moeders die zowel een jongen als meisje hebben dat jongens weliswaar drukker zijn, maar ze zijn ook liever. Meisjes kunnen kattiger en pittiger zijn en dat geloof ik ook wel. Misschien is liever ook niet het goede woord, want ieder kind is lief, maar je snapt denk ik wel wat ik bedoel.

De eerste kleertjes al geshopt!

Ik mocht van een bekende webshop lekker shoppen en we hebben te leuke babykleertjes geshopt zodra we wisten dat we nog een zoon zouden krijgen. Zodra deze binnen zijn volgt er nog een shoplog, want het is allemaal zo schattig!

Ik denk dat het wel duidelijk is: we zijn gewoon supertrots op het feit dat we straks twee jongens hebben. Want wat is er nu niet leuk aan jongetjes?

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

  1. 16 mei 2017 / 07:40

    Ik moet nog maar zien uit te vinden hoe leuk jongens zijn maar geloof je direct!!

  2. 16 mei 2017 / 13:55

    Als jongens moeder kan ik alleen maar zeggen; het is super! Gefeliciteerd!

  3. 16 mei 2017 / 19:48

    Ik heb ook twee zoons en het is zoooooo leuk <3 Geniet ervan! X