Home + Terugblik op juni 2021 | De leuke en minder leuke dingen en mijn favorieten

Terugblik op juni 2021 | De leuke en minder leuke dingen en mijn favorieten

Juni 2021 zit er alweer op! Het eerste half jaar van 2021 zit erop en wat is het fijn dat we weer een beetje naar normaal gaan. De vakantie staat voor de deur, maar voor het zo ver is blik ik nog één keertje terug op de afgelopen maand. Welke leuke dingen en minder leuke dingen gebeurden er en wat waren mijn favorieten van de afgelopen maand? Daarom een recap van juni 2021!

De leuke dingen van juni 2021

Een spontane logeeractie voor de jongens bij opa en oma. Altijd feest! Begin deze maand aten opa en oma bij ons en na het eten vroeg Milan of hij bij hen mocht logeren. Floris wilde dat ook en voor we het wisten stonden we een koffer in te pakken en gingen ze mee met opa en oma. Lang opblijven en ontbijten met donuts. Bij opa en oma mag dat!

De tuinbar. Deze wilde ik vorig jaar in onze oude tuin al, maar toen kwam het er niet meer van omdat we in de zomer besloten te gaan verhuizen. Dit jaar is het eindelijk zo ver en we hebben een bamboe Tikibar gekocht. Rond de Kerst zet ik er een kerstboom op en versier ik hem met lampjes. Het hoekje is nog lang niet naar mijn zin omdat het speelhuisje van Floris er nog staat, maar uiteindelijk wordt het een superleuke hoek. Het begin is er in ieder geval al!

✨ Ons weekendje weg naar de Cantharel. We gingen deze maand een heerlijk weekend weg naar hotel de Cantharel in Apeldoorn. We komen hier graag, maar we sliepen voor het eerst in de nieuwe familiekamer. Wat hebben we genoten van een fantastisch weekend weg! Het uitgebreide verslag heb ik al met jullie gedeeld.

✨ Milans optreden in de schouwburg! 1,5 week geleden trad Milan op in de grote zaal van de schouwburg. Hij speelde drie rollen in de musical ‘Alice’ waaronder de Koning. Wat was het een gave voorstelling en wat was het fijn om weer in de schouwburg te zijn! Patrick en Floris keken vanuit huis mee via de livestream, maar volgend jaar hopen we er met zijn allen te zitten, want hij gaat toch door.

✨ Versoepelingen, geen mondkapjes meer! Het voelt bijna alsof we iets doen dat niet mag, maar wat is het een verademing dat we weer de winkels in kunnen zonder mondkapje. Ook op het werk hebben we nog de neiging om hem te pakken, maar het hoeft niet meer. Laten we hopen dat dat zo blijft.

✨ Cursus ‘Schrijven voor social media’. Gisteren volgde ik een cursus ‘Schrijven voor social media’. Wat heb ik er veel van geleerd zeg!

De minder leuke dingen van juni 2021

De uitschakeling in het EK. Het was eigenlijk een heel leuke en goede maand. Als ik dan toch iets moet bedenken is het de uitschakeling in het EK. Al moet ik ook zeggen dat ik nooit heb gedacht dat we kampioen zouden worden. Toch is het jammer en het had leuk geweest als we verder waren gekomen.

Mijn favorieten van juni 2021

❤️ De antikreuk spray van Action. Dit is een lifesaver hoor! Deze spray is ideaal wanneer je met mooi weer een t-shirt uit de kast haalt die gekreukt is. Kijk, de spray vervangt geen strijkijzer, maar de resultaten zijn super!

❤️ Hotel de Cantharel. Onze all time favorite! We vinden dit zo’n fijn hotel en de plek is fantastisch. We ontdekken er iedere keer weer iets nieuws. Binnenkort gaan Patrick en ik er samen heen voor onze trouwdag.

❤️ Ons nieuwe Perzische kleed in de woonkamer. We hebben een prachtig nieuw Perzisch kleed in de woonkamer, ik zal deze later beter laten zien. Hij is in ieder geval prachtig en de kleuren komen zo mooi uit. We zijn er blij mee!

Zo, dat was juni 2021. Op naar de zomervakantie!

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Nancy
  30 juni 2021 / 15:57

  Leuk om weer te lezen. Mede door jouw enthousiasme gaan mijn vriend en ik ook weer 2 nachtjes naar de Cantharel half juli. Genietings!

  • Marisca
   Auteur
   30 juni 2021 / 20:52

   Wat gaaf om te horen! Wij gaan ook half juli 🙂 Misschien komen we jullie dan nog wel tegen. Toevallig hebben onze overburen dankzij de blog de familiekamer geboekt. Leuk om te zien dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt ☺️.

   • Nancy
    2 juli 2021 / 12:01

    Leuk, wanneer gaan jullie? Wij van 18 t/m 20 juli, mijn schoonouders gaan ook mee. En inderdaad, het werkt aanstekelijk, hi hi!