Home + Photodiary | Heel veel stress, zorgen en kleine cadeautjes…

Photodiary | Heel veel stress, zorgen en kleine cadeautjes…

Het viel mij op dat ik de afgelopen week heel veel foto’s had gemaakt en waarom zou ik ze dan niet gebruiken voor een photodiary? Het werd ook wel weer eens tijd vond ik. Vorig weekend was een gezellig en leuk weekend en de maandag begon ook heel erg leuk. Terwijl ik tussen de middag een broodje stond te smeren, ging mijn telefoon. Ik zag dat het de huidige huurder was van ons huis en dacht in eerste instantie dat hij een vraag had of dat er iets kapot was of iets dergelijks. Dit was echter niet het geval en hij vertelde dat hij gaat verhuizen vanwege persoonlijke omstandigheden. En dat zagen we even niet aankomen.

Hij heeft uiteraard keurig gehandeld, maar mijn zorgeloze dag was in één klap verdwenen. Het was allemaal erg last minute en dat betekent dat we nog maar 8 weken (nu nog maar 7) hadden om een nieuwe huurder te vinden. Vinden we die niet, dan betekent dat dat we dubbele woonlasten hebben en je zult misschien begrijpen dat die lasten dusdanig hoog zijn dat we die niet zomaar kunnen dragen.

Ik ben meteen gaan handelen en heb een blog geschreven over het huis, heb een afspraak gemaakt met de makelaar om eens om de tafel te gaan zitten en ik heb het huis op verschillende sites geplaatst. Jeetje, wat een reacties heb ik gehad! Dat stelde ons wel wat gerust en de makelaar inventariseert de geïnteresseerden. Daarna hopen we voor hen een open huis te houden binnenkort en daarna hopen we zo snel mogelijk een getekend huurcontract in handen te hebben. Kortom, onze week bestond uit zorgen, plannen, snel handelen en dan ging het gewone leven ook nog door. Kijk je mee?

Zaterdag

Dit was het vorige weekend waarin alles nog leuk was 😉 Ik ging er even lekker tussenuit met mijn moeder en Milan. We gingen naar Zoetermeer en hier dronk ik de lekkerste chocolademelk ever en deelden we met zijn drieën het gebakje. Hij heette ook met recht een choco bombe! Milan had nog een cadeaubon van de Intertoys en kocht deze twee treintjes. Hij verzamelt ze nog steeds allemaal bloedfanatiek…

Zondag

Zondagochtend gingen we op visite bij onze oude buren, erg gezellig! Na twee uurtjes kletsen zijn we met elkaar naar de kinderboerderij gelopen en op de één of andere manier ben ik heel goed in het fotograferen van geiten. Ik heb weleens eerder een geit gehad die zo fotogeniek was. Ondertussen kon ik ook mooie foto’s van Milan maken. Hij heeft kleding gekregen van Legends 22 waaronder dit supergave shirt. Ik wilde hier graag mooie foto’s van maken. Binnenkort laat ik jullie meer zien…

Maandag

De dag begon lekker en nadat ik Milan naar school had gebracht reed ik met mijn bakfiets richting het adres waar ik de decemberhaard op zou halen. Ik zette hem neer om alvast foto’s te maken en jeetje wat heeft degene die ze maakt bizar veel mailtjes binnen gekregen met bestellingen etc. Hij stond net online ’s morgens vroeg en ze had al 3 bestellingen, aan het einde van de dag was haar mailbox ontploft! Zoals ze zelf zei stond ze helemaal te shaken. Deze blog deed het ook fantastisch en ik ben heel blij voor haar dat het zo’n succes was.

De rest van de dag ben ik alleen maar met het huis bezig geweest en met dingen regelen. Ik lag om 20.30 uur met flinke hoofdpijn op bed.

Dinsdag

Eerst ben ik aan het werk gegaan op kantoor en toen ik thuis kwam heb ik heel veel mailtjes beantwoord van mensen die geïnteresseerd waren in het huis. Daarna ben ik de stad in gegaan om alvast wat december cadeautjes voor Milan te shoppen (moest ook gebeuren) en deze twee kocht ik voor mijzelf. Ik koop de laatste tijd zelden wat voor mijzelf omdat het me simpelweg ontbreekt aan tijd, maar deze had ik gezien in een nieuw winkeltje en wilde ik graag hebben. Ik zal er binnenkort wat meer over vertellen.

Woensdag

Ik heb een dag vrij genomen van kantoor om heel even bij te komen en thuis alles op orde te maken. Ook had ik een afspraak bij de makelaar. Nadat we de kinderen naar school hadden gebracht vroegen wat moeders of ik mee ging een kop koffie drinken. Precies wat ik nodig had!

Ik ging mee en een straat verder ging de band van mijn bakfiets lek! Dat kon er ook nog wel bij!

Gelukkig was de fietsenmaker dichtbij en kon ik hem een paar uur later weer ophalen. Kostte me wel €40… Dat dan weer wel…

Donderdag

Ik ga weer naar kantoor, ben veel aan het bloggen en maak ondertussen wat foto’s voor de blog. Ik mail en typ me suf en heb verder weinig foto’s gemaakt. Ik heb wel last van hoofdpijn, hartkloppingen ik heb het benauwd. Ik maak me ook weer veel te druk. Die avond gaan we daarom ook weer vroeg naar bed.

Vrijdag

Vrijdag werk ik de hele dag. Daarna haal ik Milan op bij mijn ouders en blijken er talloze pakketjesmannen aan de deur te hebben gestaan. We ontvingen deze waanzinnige speelgoedkist van steigerhout van Sanders Woodworks (daarover binnenkort meer) en dit pakket van Ice Age met de nieuwe film die over twee weken te koop is op dvd! Niet veel later kwam er ook een nieuw bed (!) voor Milan van Kids Gigant. Wauw, wat een cadeaus! Milan was er erg blij mee!

Zaterdag

Tijd om Milans kamer helemaal te veranderen! We moesten ook nog shoppen, want wat dacht je van een nieuw matras en nieuw beddengoed? Ook ben ik flink aan het opruimen geweest en hebben we heel veel zooi weggegooid. Ik hoop vandaag een nieuwe linnenkast voor Milan te kopen zodat het kledingrek ook weg kan, want hij heeft zoveel dat het niet meer past. Vandaar dat je hier ook wat aan zijn deur ziet gangen… Nu maar hopen dat die kast in mijn kleine autootje past…

Zondag

We gaan de stad in want het is koopzondag. Er is een filiaal van Flying Tiger geopend en wat een fantastische winkel is dat! Ik was er zaterdag even snel geweest toen ik beddengoed ging shoppen voor Milan, maar nu gingen we nog even met zijn drietjes. We kochten er twee parapluutjes en nog wat andere kleine dingetjes. Deze winkel is de perfecte mix tussen HEMA en Action.

Daarna schuilden we voor de regen bij de Koffie Fabriek en we namen iets om de week toch nog goed af te sluiten. Patrick en ik namen een warme witte chocolademelk (de hemel!) en Milan een gewone.

Terwijl ik dit typ ben ik echt zo ontzettend moe en hoop ik dat we nu een wat rustigere week tegemoet gaan. Veel werken en bloggen en verder verstand op 0 en gaan. En mocht je nog iemand weten die op zoek is naar een appartement in een zeer nette buurt en aan de rand van het centrum van Gouda? Hij staat nu ook op Funda… 😉

Hoe was jullie week? Ik hoop een stuk beter dan die van ons! En wat vond je van deze photodiary? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 7 november 2016 / 15:23

    Jeetje wat een stress allemaal. Hopelijk vindt je snel een nieuwe huurder!

  2. 10 november 2016 / 16:58

    Wat een leuk overzichtje! Jammer dat hier geen Flying Tiger zit. Geweldige winkel!

  3. 30 november 2016 / 11:35

    Leuk om zo’n overzicht van een week te lezen en kan heel goed begrijpen dat dit zoveel stress kan opleveren. Heel veel succes in ieder geval!