Home + Geluk zit in kleine dingen…

Geluk zit in kleine dingen…

Dit was op zijn zachtst gezegd niet ons jaar. Er zat ontzettend veel tegen en we zijn er nog steeds niet helemaal. Ik merk dat ik van de spanning, het geregel en de zorgen of alles wel goedkomt ook lichamelijke klachten krijg en dat is natuurlijk wel het laatste wat we willen. Als je er namelijk echt goed over nadenkt gaat lang niet alles slecht alleen realiseer je je dat niet op het moment dat er zoveel tegen zit.

En daarom is het vandaag hoog tijd om eens even stil te staan bij de dingen waar ik heel blij en gelukkig van wordt. Gewone, simpele dingen die er voor zorgen dat je ondanks alles toch nog kunt lachen.

Milan = puur geluk!

Ja, dat is een inkoppertje natuurlijk, maar hij is degene die mij iedere dag laat lachen. Zijn grappige en gevatte opmerkingen en hij is ook nog eens ontzettend lief. Je kunt ook echt goed met hem praten en hij is gewoon heel leuk gezelschap. Zo zijn we twee weken geleden bijvoorbeeld samen in Zoetermeer wezen shoppen en we hebben het echt heel gezellig gehad. Hij is echt iedere dag ons zonnetje!

Familie

Ja, ook weer zo’n inkoppertje, maar denk dan niet aan een enorm grote familie waar alles koek en ei is hoor 😉 Ik kom wel uit een heel grote familie, vooral van mijn vaders kant, maar ik zie mijn familie maar heel weinig. Eigenlijk blijft er maar een heel klein clubje over en ik koester tenminste wel wat ik heb. Vooral mijn ouders. Als we die toch niet hadden…

De moeders van school

Hoezo, lastige schoolpleinmoeders? Milan heeft een leuke klas en die leuke kinderen hebben vanzelfsprekend heel leuke ouders 😉 Nee, even serieus, het is een leuke club en altijd gezellig. Vaak drinken zij op woensdag een kop koffie in de stad, maar ik moet dan werken en kan niet mee. Afgelopen woensdag wel en het was echt heel gezellig. Dat de band van mijn bakfiets 10 minuten eerder lek ging was ik daardoor al heel snel vergeten. En gelukkig maar, want je ziet elkaar toch bijna dagelijks.

Bloggen en leuke collega’s

Een van de leukste dingen aan bloggen is dat je aan het begin van de week niet weet wat je allemaal te  wachten staat. Die ene gave opdracht of een waanzinnig pakket wat je thuisgestuurd krijgt. Het blijft iedere keer weer bijzonder en ik blijf zeggen ‘het went nooit’. Dat is ook echt zo. Zo wisten we een week geleden niet dat Milan een nieuwe kamer zou krijgen en door Mamablogger hebben we gisteren Milans kamer veranderd. Hoe bizar is dat?! Daar word ik blij van!

Maar ik werk natuurlijk ook nog en ik heb echt heel leuke collega’s. Zeker mijn directe collega (ze weet wel dat ik haar bedoel als ze dit leest) is een topper!

Op stap!

Of we nu met zijn drietjes weggaan of shoppen met mijn moeder, ik vind het allemaal even leuk. Gewoon er even uit. Ik kan al blij worden van een rondje door de stad. Leuke winkeltjes afstruinen, heerlijk!

Dit zijn de dingen die mij op dit moment heel blij maken en wat zijn we blij met de mensen om ons heen. Een klein clubje, maar meer hebben we op dit moment even niet nodig.

Waar halen jullie geluk uit? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. ciska
    6 november 2016 / 12:09

    wij zijn zo ongelofelijk trots op jullie ondanks alles dat jullie toch alles in goede banen weten te leiden

  2. 6 november 2016 / 19:21

    Die kleine momentjes zijn zo belangrijk… en kunnen het tegengewicht zijn voor de ‘lastige en vervelende’ dingen!