Home + Ons appartement in Gouda staat weer te huur!

Ons appartement in Gouda staat weer te huur!

Gekke blog misschien, maar ik wil heel graag tussendoor van de gelegenheid gebruik maken en vertellen dat ons appartement te huur staat.  Als je mij persoonlijk kent of al een tijdje volgt weet je dat we nu al zo’n zeven jaar met dubbele lasten zitten. Het huis te koop zetten heeft simpelweg geen zin, omdat de huizenprijzen wel iets stijgen, maar niet genoeg. Hierdoor zouden we met een enorme restschuld blijven zitten en helaas is de Postcodeloterij dit jaar niet op onze postcode gevallen ?

Om een lang verhaal kort te maken, we hebben het huis verhuurd, maar onze huurders hebben een huis gekocht. Daarom zoeken wij per 1 januari 2017 weer nieuwe en vooral ook betrouwbare huurders (of een huurder).

Begin het nieuwe jaar dus goed in een superleuk appartement!

Het gaat om Statensingel 53 in Gouda, een appartement waar we met heel veel plezier hebben gewoond. Een gezellig en toch heel ruim appartement aan de rand van de binnenstad en met alle faciliteiten op loopafstand. En gezien het feit dat ik nu toch aan het promoten ben ?  zet ik hieronder op een rij wat extra info over het appartement:

  • Het appartement is geheel gestoffeerd (niet te verwarren met gemeubileerd). Door het hele huis ligt een lichte laminaatvloer en bijna overal hangen er gordijnen en luxaflex
  • In de keuken staat een koelkast, combi magnetron/oven en een gasfornuis. Deze hoef je dus niet aan te schaffen!
  • Het gehele appartement is voorzien van centrale verwarming. In de woonkamer staat een moederhaard welke wij ieder jaar laten schoonmaken/onderhouden en deze is in december 2014 voorzien van nieuwe onderdelen en wordt uiteraard opnieuw gecheckt en schoongemaakt voordat we het opnieuw verhuren
  • Het hele appartement is voorzien van dubbel glas (HR++)
  • Zeer grote woonkamer (ca. 40 m2) met ramen voor en achter, dus de hele dag door (zon)licht
  • 2 balkonnetjes (voor en achter) en 2 slaapkamers die allebei zijn voorzien van inbouwkasten.
  • Op loopafstand: supermarkt, kapper, ziekenhuis, apotheek, tandarts, fietsenwinkel, zonnestudio, kerk, scholen, benzinestation, lunchroom, videotheek, gemeentehuis, station, bioscoop, cafetaria en diverse zaakjes waar je eten kunt halen
  • Op 5 minuten afstand fietsen: het centrum van Gouda
  • Parkeerplaatsen voor de deur (parkeervergunning nodig)
  • Grote berging met veel ruimte (de grootste van het appartementencomplex)

Wil je meer praktische dingen weten? Neem dan contact op met Alpha Makelaardij in Gouda.

En wil je een muur verven? Geen probleem, mits dit wel even besproken wordt. De makelaar bemiddelt dus neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Alpha Makelaardij in Gouda op telefoonnummer 0182 51 14 24. Let op, om problemen te voorkomen voor zowel de nieuwe huurder(s) als voor ons hanteren we wel een “inkomenseis”: een burto jaarinkomen van €35000 en een vast contract. Dit mag je ook gezamenlijk verdienen.

Hieronder enkele foto’s, maar als je meer wilt zien, kom dan vooral het huis bezichtigen!

En wil je ons helpen? Deel dan alsjeblieft dit bericht. Hoe meer mensen het zien, hoe meer kans we hebben het weer op tijd te verhuren! Dank alvast!

Liefs, Marisca

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *