Home + Soort van diary | Weer aan het werk na de longontsteking

Soort van diary | Weer aan het werk na de longontsteking

De afgelopen weken waren heel erg rommelig. Ik bleek een longontsteking te hebben en ik heb nooit geweten dat je daar zo ziek van bent. Ik wist wel dat het heftig was, maar wist gewoon niet zo goed wat het inhield. Nou, dat weet ik nu inmiddels wel 😉 Waar ik mij ook enorm in heb vergist is de nasleep ervan. De huisarts en de HAP arts hadden mij er al voor gewaarschuwd, maar ik was op dat moment alleen maar bezig met beter worden. Ik wilde zo snel mogelijk weer aan het werk en wilde dat alles weer normaal was. Afgelopen week ben ik weer aan het werk gegaan voor halve dagen. Daarom heb ik nog steeds geen echte diary voor jullie, maar deel wel wat foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt. Kijken jullie weer mee?

Normaal zijn jullie gewend dat ik de foto’s per dag laat zien, maar dat gaat deze week helaas nog niet lukken. Ik houd wel een volgorde aan en begin aan het begin van de week.

Oh, wat is Milan gelukkig met zijn LEGO Ninjago graffiti muur! Hij blijft er maar naar kijken en iedereen die binnenkomt moet op zijn kamer komen kijken. En zeg nu zelf, dit is toch ook waanzinnig voor iedere 8-jarige jongen?

Het is nog niet eerder gebeurd, maar mijn gel nagellak laat los. Balen! Ik mag het gratis laten repareren, maar dat lukt nu even niet dus ik lak het zelf even zodat het er netjes uit ziet.

Woensdagochtend breng ik Milan naar school. We zijn lopend en het is nog vroeg. Ik maak onderweg deze foto van hem. Wat wordt hij toch veel te snel groot!

Als Floris en ik thuiskomen wil ik hem even laten slapen, maar daar denkt hij anders over. Kijk dit ondeugende koppie! Uiteindelijk valt hij na 20 minuten in slaap.

In de middag is Pat lekker vroeg thuis en kan ik Milan alleen naar de musicals brengen zonder dat ik Floris mee hoef te nemen. Heel fijn, want ik ben echt ontzettend moe. Zo moe dat ik er gewoon duizelig van word. Het schijnt erbij te horen, maar ik was zelfs tijdens de gebroken nachten met Milan (zo’n 1,5 jaar lang) niet zo moe als dat ik nu ben. Als ik Milan met de auto heb gebracht ga ik even snel naar de Omoda om een cadeaubon voor Pat te kopen voor Valentijnsdag. Ik zie deze schoenen voor de jongens en besluit ze te kopen. Ook zij hebben nieuwe sneakers nodig. Daarna haal ik Milan op en doe ik de rest van de dag niets meer. Het lukt gewoon niet. Ik ben nog lang niet de oude en daar heb ik heel veel moeite mee.

Mijn favoriete momentje van de dag. Het wordt rustiger in huis, we kletsen wat met elkaar en als Milan naar bed gaat krijgt Floris nog een flesje. Het enige moment ook van de dag waarbij hij rustig bij mij zit, heerlijk!

Op donderdag kom ik begin van de middag uit mijn werk en als Pat en Floris de stad in gaan val ik zelfs in slaap! Ik slaap zo’n 1,5 uur en dat terwijl ik tijdens de kraamweek zelfs amper sliep. Ik word moe wakker en ’s avonds lig ik er weer om 20.30 uur in. Ik neem mijzelf voor om binnenkort bloed te laten prikken als dat aanhoudt.

Vrijdag is eigenlijk redelijk hetzelfde, maar zaterdag wil ik graag naar buiten. We gaan even de stad in en besluiten lekker te gaan lunchen. Eenmaal thuis ben ik weer zo vreselijk moe en doe ik niet veel meer. Ik besluit lekker te gaan Netflixen en blog een beetje, maar het is niet veel. Maar kijk even hoe leuk de nieuwe schoentjes van Floris staan!

Zondag wil ik er wel even op uit, maar niet te ver weg en ook niet zo heel lang. We besluiten naar de geitenboerderij te gaan.

Hier maak ik onder andere deze mooie foto’s. Het is er erg druk dus we blijven er sowieso niet zo lang.

Zaterdag gingen de bezoekersaantallen weer eens ouderwets door het dak, maar ook vandaag gaat het als een malle. Dit gaat sowieso de hele ochtend door en tegen de tijd dat het 12.00 uur is heb ik al een paar duizend bezoekers gehad en doen er al 100 mensen met met de winactie van het ‘Connect Go’ telefoon horloge van One2track. Wat gaaf dat zoveel mensen Mamablogger nog steeds weten te vinden. Veel mensen zeggen dat bloggen dood is, maar ik zie juist iets heel anders bij mij op de blog. Mocht je willen bloggen of ben je al blogger en je zit in een dipje, laat je dan niet ontmoedigen door dit soort geluiden.

In de middag doen we niets meer rommelen we lekker in huis. We genieten van de rust en van elkaar!

Volgende week hopelijk weer een echte diary!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. prscll
  18 februari 2019 / 08:38

  bloggen vind ik zeker niet dood. Ik lees liever een blog dan dat ik een vlog kijk.
  Mamablogger is ook de geregeld de 1e blog die ik open. Ga zo door 🙂

  • 20 februari 2019 / 06:58

   Ah, wat lief dankjewel! Ik hoor gelukkig steeds meer van dit soort tegengeluiden. Daarnaast doe ik dit zo ontzettend graag! Ik ga zeker nog even door 🙂