Home + *Winactie* | Volgend schooljaar alleen naar huis fietsen? Wel met de Connect Go!

*Winactie* | Volgend schooljaar alleen naar huis fietsen? Wel met de Connect Go!

Komend schooljaar gaat Milan naar een ander schoolgebouw. Wij wonen in het midden van de twee gebouwen dus voor ons is de afstand van huis naar school ongeveer net zo groot als nu. Toch is het niet zo praktisch, want opa en oma wonen veel dichter bij het huidige gebouw. ’s Morgens is dat ideaal, want ik breng eerst Floris naar opa en oma, dan Milan naar school en vervolgens rijd ik naar mijn werk. Alles ligt op de route, maar na de zomervakantie is dat dus anders en dat vergt wat gepuzzel. Ook in de middag en daarmee ook voor opa en oma die Milan ’s middags vaak uit school halen. We moeten even zoeken naar de makkelijkste oplossing. Een van die oplossingen is Milan alleen van school naar opa en oma te laten fietsen. Dat scheelt opa en oma ook een hoop. Om dat een beetje in de gaten te houden hebben we Milan het nieuwste GPS horloge gegeven; de Connect Go van One2track. En jij kunt er eentje winnen!

Help, mijn kind wordt steeds zelfstandiger!

Ik heb er wel wat moeite mee. Milan wordt steeds zelfstandiger. Zijn klasgenootjes ook en dat zien ze van elkaar. Ze vergroten hun wereld en als ouder zijnde vind ik dat spannend. In eerste instantie brengen wij Milan straks gewoon naar het nieuwe gebouw en in het begin wordt hij sowieso nog opgehaald. Om opa en oma te ontlasten willen we hem een stuk alleen richting hen laten fietsen. Hij moet langs een sloot en hoewel hij goed kan fietsen en echt wel uitkijkt, vinden we een stukje zekerheid wel belangrijk. Daarom hebben we nu de ‘Connect Go’ van One2track in huis. Dit is een telefoon horloge waarmee we op de app kunnen zien waar Milan zich bevindt, maar we kunnen ook met hem bellen. Een mobiele telefoon vinden we op deze leeftijd nog onzin, maar dit is de perfecte middenweg.

De ‘Connect Go’ is het nieuwste GPS horloge van One2track en lijkt wel een beetje op een Apple Watch. Je kunt je voorstellen dat Milan hem daardoor nóg mooier vindt haha. Op het horloge kun je 10 nummers instellen. Deze nummers kunnen naar het horloge bellen en Milan kan heel eenvoudig kiezen welke van de nummers hij wilt bellen. Onbekende nummers worden standaard geweigerd. Dat hebben we getest en vinden we toch een fijn idee.

Hij kan naar ons bellen om te zeggen dat hij eraan komt en dan weten wij wanneer hij er ongeveer moet zijn. Duurt het langer, dan zien we op de app waar hij zich op dat moment bevindt.

Nu zullen er altijd mensen zijn die zeggen dat dit schijnveiligheid is en dat we dit vroeger ook niet hadden. Ik kan mij voorstellen waar die opmerkingen vandaan komen, maar de andere kant is dat tijden veranderen. Het verkeer is nu veel drukker dan vroeger en destijds hadden we het niet omdat het simpelweg niet bestond. Het is ook niet zo dat we nu de hele dag gaan controleren waar hij is, dat zou onzin zijn, maar het is fijn om contact met hem te kunnen hebben als dat nodig is. Vroeger hadden we tenslotte ook geen mobiele telefoons en nu wel.

Functies van het horloge

Verder heeft het horloge onder andere de volgende functies;

 • SOS functie
 • Stappenteller
 • Wekker
 • GEO fencing
 • Telefoonboek
 • Berichten versturen (geschreven en gesproken)

De ‘Connect Go’ is IP67 geschikt. Dit betekent dat het horloge volledig stof , zand en ‘Dompel’ waterdicht is. Het horloge kan daarmee eventueel een korte onderdompeling (max.30 minuten/max.1 meter diepte) overleven. Het advies is echter om waterschade zoveel mogelijk te vermijden en niet actief te gaan zwemmen met het horloge. Regen, de tuinslang, een ondiep zwembad of onder de douche staan is voor dit horloge in ieder geval geen probleem. Handig met het voorjaar en de zomer in zicht!

Niet alleen ideaal voor school

De ‘Connect Go’ is niet alleen ideaal voor de situatie die ik hierboven schetste, maar de vakanties komen er ook aan. Als je dan een dagje weggaat is dit horloge ideaal. Stel nu dat je elkaar kwijtraakt, je kunt dan contact met elkaar houden en je kind geruststellen en lokaliseren.

Of wat dacht je van een schoolreisje? De bussen komen altijd later aan dan van tevoren wordt gezegd. Jij hoeft alleen maar op de app te kijken om te weten of de bussen al bijna aankomen. Als ze er bijna zijn kun jij je kind(eren) ophalen. Ideaal toch?

Tot slot kan je kind met dit horloge wennen aan het verbruiken van beltegoed en mobiele data. Het is een mooie manier om ze te laten wennen aan de verantwoordelijkheid van een mobiele telefoon.

Jij kunt er eentje winnen!

Wil jij de ‘Connect Go’ van One2track winnen? Dat kan, want ik mag er eentje verloten ter waarde van €99,95! Vertel hieronder waarom jij deze zou willen winnen en op 24 februari 2019 krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Zorg er daarom voor dat je een juist e-mailadres doorgeeft en je mail in de gaten houdt.

Doe je mee?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

289 Reacties

 1. Nicole
  17 februari 2019 / 08:11

  Ik zou er graag een willen winnen omdat er hier in de buurt mensen zijn neergestoken tijdens het hardlopen. Ook erg bang voor gekke dingen door wat je allemaal hoort in de media. Zou een stuk rust geven.

 2. Elvira
  17 februari 2019 / 08:14

  Wat zou ik deze graag winnen voor mijn zoontje Dinand van 5.. nu nog erg jong maar merk al steeds vaker dat ik hem los moet laten.. mijn grootste angst is hem kwijt te raken in pretpark of dierentuin.. hebben al een bandje maar dit zou helemaal super zijn!!

 3. Sanne
  17 februari 2019 / 08:16

  Oh dit zou top zijn voor mijn zoon van 9. Die wordt ook steeds zelfstandiger ?

 4. Jennifer
  17 februari 2019 / 08:16

  Nou heel toevallig heb ik het er deze week met een andere moeder over gehad! Mijn zoon is nog redelijk jong maar wel heel verantwoordlijk. Er woont een vriendje een beetje in de buurt, maar alsnog niet om de hoek. Met zo’n horloge kan je hem een stukje vrijheid geven maar op de achtergrond toch af en toe even checken of alles nog goed gaat. In de zomer kan hij buiten spelen of ik zelf even snel een boodschapje doen zonder dat je je een volledige ontaarde moeder voelt 😉

 5. Wanda
  17 februari 2019 / 08:17

  Ons meisje gaat met 10 jaar naar het VO en die zit 20 km verderop? do i need to say more… deze mama heeft daar enorm veel moeite mee en snapt ook dat gebracht worden door je mama niet heel stoer staat in de brugklas… dus mevrouw wil fietsen ? maar gewoon het idee dat ik haar een beetje kan volgen voelt voor deze mama wel errug prettig dus ja daarom zou ik hem heul graag voor haar winnen! #alleenmaarliefde

 6. Joyce van Wanrooij
  17 februari 2019 / 08:19

  Wauw wat een leuke actie!! Graag zou ik een Connect Go willen winnen voor mijn zoon, hij zit op speciaal onderwijs en wordt s ochtends al vroeg opgehaald en komt laat thuis en zo kunnen we dan toch als er iets is contact met elkaar hebben, zodat ik altijd bij hem ben ?

 7. Daphne
  17 februari 2019 / 08:21

  Ik zou hem graag winnen voor de momenten dat onze oudste de tijd alleen moet overbruggen. Noodgedwongen zitten de kinderen niet meer op dezelfde school. Op dit moment doen wij nog elke dag een ronde met halen en brengen in een royale driehoek van ons huis. De bedoeling bis dat 1 van beide straks op de fiets gaat. De oudste zou dan echter de hele stad door moeten met flink wat gevaarlijke kruisingen. De jongste is pas zes en is wat jong om 6 km alleen te overbruggen. Voor nu zou het horloge helpen wanneer 1 van beide wat langer moet wachten tot wij er zijn. In de toekomst zou het mij een veilig gevoel geven bij het zelfstandig naar school gaan. Waarschijnlijk schaffen we dan ook een tweede aan als het goed bevalt. Ik zie ook nog wel gebruikskansen bij het gaan spelen in de speeltuin. Op dit moment gaan we dan nog zelf mee. Onze wijk leent zich er (nog) niet voor om zonder toezicht naar de speeltuin te gaan. Kortom jij zou hier dubbel en dwars welkom zijn en direct gebruikt worden.

 8. Dionne van der Kooij
  17 februari 2019 / 08:22

  Onze oudste krijgt vanaf volgend schooljaar ook een nieuwe school die een flink stuk verder weg is als nu. Hierbij moet hij ook over een paar gevaarlijke stukken oversteken wat hier thuis de nodige zorgen meebrengt. Nu vertrouwen we hem wel, maar de overige medeweggebruikers niet echt op die stukken… met dit horloge denk ik dat we bij hem en ook bij ons wat spanningen weg kunnen nemen. Doe graag mee.

 9. Ronald
  17 februari 2019 / 08:24

  Ik zou graag zo horloge winnen voor mijn zoon hij vind het heerlijk om buiten te spelen maar moeten hem altijd zoeken voor het eten of sporten dus zou ideaal zijn zo horloge we hebben er al meer gehad maar werkte allemaal zeer slecht snel leeg en niet nauwkeurig met GPS

 10. 17 februari 2019 / 08:25

  Connect go!

  Wauw! Wat een uitvinding. En wat een mogelijkheiden. Hiermee zou ik mij als mama ook veel geruster voelen. Vind het stiekem toch heel fijn als ze zo bereikbaar zijn. Ik zou hem heel GRAAG winnen. Duimpjes op! ?

 11. Esther
  17 februari 2019 / 08:25

  Ik zou hem heel graag willen winnen!
  Voor mijn zoon Sil, die moet nu op de bso zelf naar een andere locatie lopen.
  En erg handig als hij lekker gaat buitenspelen.

 12. Marjolein
  17 februari 2019 / 08:25

  ik zou hem graag ook willen winnen want mijn zoon gaat vsnaf volgend schooljaar grootste gedeelte ook alleen naar school gaat en is verder van opa en oma af waar hij 2x p.w naar toe gaat en voor mij ook handig om te weten of hij naar huis komt of zo kan laten weten dat hij met vriendje mee gaat

 13. Anke Boonen
  17 februari 2019 / 08:26

  Wat een fijn horloge met goede functies! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoon Job van 8 jaar. Zo kan hij ook meer zelf naar het sporten fietsen en naar school.

 14. Lisette
  17 februari 2019 / 08:28

  Met twee grote zussen als voorbeeld, wil mijn jongste dochter van bijna 4 ook veel dingen zelf doen, of met haar zussen mee. Hoewel zij zichzelf al heel groot vind, vinden wij het nog wel moeilijk om haar alleen naar de speeltuin of iets dergelijks te laten gaan. Zeker met het mooie weer in aantocht. Dit horloge zou echt een uitkomst zijn!

 15. Laris
  17 februari 2019 / 08:28

  Omdat het voor heel veel rust gaat zorgen!
  * hij moet sinds kort tussen de middag alleen naar huis komen dat gaat goed. Maar hij gaat om 13.00 ook alleen naar school toe.. en je weet nooit of hij veilig is thuis gekomen
  * het buitenspeel seizoen komt er zo weer aan ! En hii vergeet wel eens de tijd… of te melden dat hij dan bij iemand is spelen…. paniek!
  * straks op vakantie .. kan hij zelf naar het animatie team ook als de kleine tussen de middag ligt te slapen !

  Enz enz

  Als je alleen bent met 2 lieve schatten ben je niet altijd meer zo flexibel! Waar door grote broer zelf meer dingen moet gaan. (9jaar dus kwa leeftijd zou het kunnen ? maar zoals je het vast weet elk kind is anders ..)

 16. Sandra
  17 februari 2019 / 08:29

  Ik zou hem super graag willen winnen voor mijn grote “ kleine” jongen van bijna 8. Hij is 22 februari jarig en ik heb nog steeds veel moeite mee om hem alleen naar buiten te laten gaan☺️. Dus voor mijn gemoedsrust en voor hem het idee dat hij een soort telefoon krijgt zou hij hier meer dan welkom zijn?

 17. Avalon Jong
  17 februari 2019 / 08:30

  Wat een onwijs goed idee!! Wist niet dat dit bestond, echt een uitvinding! Voor onze oudste dochter is een telefoon ook nog te vroeg maar dit zou voor naar school fietsen en naar opa en oma (die ook praktisch om de hoek wonen maar net te ver om haar te laten lopen) een super goede oplossing zijn. Er zijn tegenwoordig, vooral in de buurt de laatste tijd bij ons helaas, heel veel jongeren die het voor de “lol” op kinderen hebben gemunt. Dit voelt al veel veiliger en je kunt ten alle tijden zien waar ze zijn. Ik ben fan!

 18. Kimberly Verhoef
  17 februari 2019 / 08:33

  Ik zou het horloge graag winnen voor onze dochter Floortje. Het los laten van je eigen kind vind ik echt een dingentje en laat haar daarom toch nog in de buurt. Al zou ze graag alleen naar opa en oma gaan, alleen een boodschapje willen halen of alleen naar school willen gaan. Ik herken in het verhaal precies de gevoelens van ouders!

  Ik wist niet dat dit bestond en de horloge met gps en belfunctie is precies hetgeen die deze onzekerheid bij mij als moeder verminderd. Ook omdat ze kan bellen als er iets aan de hand is.
  Een heel fijn idee!

 19. Réwana
  17 februari 2019 / 08:38

  Jazeker doen wij mee, zoonlief wil steeds alleen naar Oma lopen, fietsen mag die van mij nog niet?, hoe fijn zou dit zijn voor mama’s hart?

 20. Karen
  17 februari 2019 / 08:38

  Wauw wat zou dit een uitkomst voor ons zijn! Onze Dex fietst nu voortaan zelfstandig naar school.We hebben erg duidelijke afspraken gemaakt over hoe en wat maar hij wil nogal eens treuzelen.Ook komt het vaak voor dat hij op het laatste moment toch bij een vriendje wil gaan spelen. Erg fijn als hij dit dan even kan laten weten! Daarom dpen we graag mee

 21. Samantha in t veld
  17 februari 2019 / 08:40

  Ik zou deze super graag willen winnen omdat ik het zo vreselijk eng vind om mn dochter alleen te laten. Loslaten heet dat he ?
  Zeker vandaag de dag de verhalen! En ze wil zo graag maar ik kan het niet. Van zo’n horloge dromen wij al enige tijd na het zien bij een ander kindje. Wat moet je dan gerust zijn zeg.
  Het volgen van je kind en weten waar ze uithangen en dat het goed gaat. Wauw♡ ik denk dat mn dochter een gat in de lucht springt mochten wij deze winnen. Ik ga mega hard duimen en hopen dat het snel 24 februari is en een leuk mailtje kan openen wat ons is heel gelukkig maakt.

  Groetjes en een fijne zonnige dag

 22. Miranda
  17 februari 2019 / 08:42

  Mijn zoontje van net 8 speelt sinds kort alleen buiten en we wonen vrijaf en vind het erg spannend als ik hem kwijt ben en niet weet waar hij is.
  Ook fietst hij nu zelf naar de voetbal club wat dicht bij is.
  Maar ik zou opgelucht zijn om te weten of die veilig is aangekomen.

 23. Judith Ruitenburg
  17 februari 2019 / 08:43

  Ook hier een jongen waarbij het niet lang mee zal duren voor hij alleen naar school wil. Dus daarvoor al heel handig. Of als ik even snel naar de winkel wil en hij wil niet mee fijn idee dat hij even kan bellen als er iets is, of als ze buiten spelen met de zomer vind ik het gewoon een fijn idee als hij al lang weg is ik even kan spieken waar hij is. Genoeg redenen dus dat dit horloge super fijn zou zijn!

 24. Prscll
  17 februari 2019 / 08:43

  Wat een mooie actie. Ik zou er graag 1 willen winnen. Mijn dochter wilt steeds vaker alleen buiten spelen met vriendinnen. Ik moet daar ook echt in groeien en proberen los te laten, stukje voor stukje. Ik vind dat erg moeilijk, ik denk dat de connect go mij daar bij gaat helpen!

  Kleine kinderen worden groot

 25. S Hofman
  17 februari 2019 / 08:45

  Mijn zoon vind m super coool eruitzien en ik…. ik denk alleen maar wat een GEWELDIGE uitvinding. Best spannend om je kind los te laten en dit geeft toch wat meer een gerust gevoel… alleen naar huis fietsen , buiten spelen, naar vriendjes Kortom dit kont bij ons mega goed terecht!!!!

 26. Daan
  17 februari 2019 / 08:48

  Ik zou ontzettend graag het horloge willen winnen. Vorig jaar heb ik mijn relatie beëindigd. Sindsdien valt mijn ex ons lastig, stalking bedreiging ons achtervolgen enz.
  Afgelopen week kwam het eerste moeilijke het was prachtig weer en mijn zoon wilde graag buiten spelen. Aangezien mijn ex dreigt de kinderen te willen afnemen en ons dus naar school achtervolgt, maar ook moeders die hun kind komen ophalen 10 min achtervolgt als ze bij ons vandaan komen, vond en vind ik het doodeng om mijn zoon naar buiten te laten gaan om in de wijk te spelen. Ik heb hem dus mijn mobiel meegegeven, aangezien ik hem ook niet in huis kan gaan opsluiten.
  Doodeng vond ik het we hebben een paar keer gebeld, tot ik mijn ex weer aan de overkant had gespot. Mijn zoontje gebeld en die kwam gelijk naar huis. Met het mooiere weer in aantocht zou dit in onze situatie dus een geweldige uitkomst zijn voor mij en mijn zoontje waardoor hij toch nog een soort van vrijheid kan genieten de aankomende tijd. Dat zou geweldig zijn!

  • 17 februari 2019 / 09:10

   Zou je niet eerder een politie erbij halen ? Denk dat dat zinvoller is om de stalking te stoppen dit is niet menselijk je kindje hoort gewoon lekker buiten te spelen ipv achtervolgt worden die gene moeten ze een straat of gebieds verbod geven

   • Claudia
    19 februari 2019 / 16:33

    Helemaal mee eens! Politie inschakelen!

 27. Marina
  17 februari 2019 / 08:49

  Dit zou mooi zijn voor mijn zoontje van 9 hij moet ook elke dag alleen naar school fietsen en dan is het best handig als hij kan zeggen dat hij goed is aangekomen of dat hij naar huis komt of in noodgevallen kan bellen want tegenwoordig hoor je zulke rare dingen

 28. Oma
  17 februari 2019 / 08:50

  Wat een rust zou ons dit geven als ik het mag winnen voor mijn kleindochtertje van bijna 9 jaar.
  Ik kan tal van redenen opnoemen waarom zij zou moeten winnen, maar wil het graag om zeer goede rede privé houden. Helaas zijn we (nog) niet in de gelegenheid om er zelf een te kopen, dus dit is een uitgelezen kans. ?

 29. Natas
  17 februari 2019 / 08:51

  Jeetje hier ook maar dan een dochter die gaat. En ook nog ver moet fietsen en waarschijnlijk soms alleen. Dan zou het heeeel fijn zijn zo’n horloge.
  En ik zou m zelf niet al te snel zo kopen want dat is nu gewoon even te duur. Maar we gaan duimen en meedoen. ?

 30. Joyce Joshua
  17 februari 2019 / 08:54

  Wat een super gave actie. Niet alleen handig nu maar straks ook op de camping! Mijn zoontje is 20 februari en ik 4 maart, dus zou een geweldig cadeau zijn voor ons. 🙂

 31. Remco
  17 februari 2019 / 08:55

  Hoi Marisca,

  Super interessant om te lezen over de Connect Go en je verhaal over Milan is heel herkenbaar met de ontwikkeling van onze kinderen. We hebben 4 kinderen waarvan er 2 naar school gaan. We worstelen ook met de oudste die steeds zelfstandiger wordt en haar wereld vergroot en ik zou heel graag de Connect Go willen uitproberen.

  Groet remco

 32. Rachella J
  17 februari 2019 / 08:58

  Wat kan ik mezelf vinden in je verhaal hier hetzelfde en het zou een gerust gevoel geven als je ff kan zien waar je kind is als ze bijv. nog niet thuis is op de tijd dat ze ongeveer thuis moet zijn en dat heb ik nu ook telkens want ze zit nu ook wat verder weg van huis op school en soms komt ze wat later aan en dan maak ik me al ongerust en dit neemt dat gewoon weg ook omdat je via de GPS kan zien waar ze is en omdat je der ook kunt bellen dan
  Ik zou hem graag willen winnen voor me dochter Shamaya

 33. Riggie van lochem
  17 februari 2019 / 09:00

  Dat zou wel super tof zijn voor mijn oudste. Lastig om je laatste los te laten met buiten spelem. Hier zou het horloge net iets meer bij helepen denk ik.

 34. Patricia lubbertje
  17 februari 2019 / 09:00

  Ik zou dit horloge heel erg graag willen winnen voor onze zoon Sil. Hij heeft autisme en een verstandelijke beperking en gaat volgend jaar ook naar het voortgezet onderwijs.
  Dit horloge zou hem meer vrijheid kunnen geven. Dan kan hij ook eens alleen naar buiten om te spelen, zonder het gevaar dat hij verdwaald of een gedeelte van de afstand alleen naar school fietsen.

 35. 17 februari 2019 / 09:06

  Wauw echt super dit verhaal.
  Zelf zou ik er nooit aangedacht echt hebben maar wat je beschrijft is zeer zekker waar je kan het voor zoveel dingen gebruiken en altijd weten waar je kind zich bevind dat is toch helemaal super ik denk dat ouder als kind dit een super oplossing is.
  Ga door met schrijven je hebt het er super goed en leuk neer gezet!
  Groetjes Rochella

 36. Mammavan2
  17 februari 2019 / 09:07

  Wij zouden hem enorm graag winnen voor onze zoon die bijna 7 jaar wordt. Hij wil zelf gaan buiten spelen! Mamma mag niet meer mee en dat vind ik helemaal niks haha. Helaas rijden ze hier erg hard en zijn er veel sloten en wegen in de buurt. Dit zou echt een uitkomst zijn om in ieder geval vertrouwen te krijgen in het zelf buiten spelen. Veiligheid voor hem en wij als ouders kunnen zien of hij bijvoorbeeld afspraken al serieus kan nemen. Bijvoorbeeld je nag tot het pleintje maar niet verder dan dat. Super ding!

 37. Bianca
  17 februari 2019 / 09:08

  Ik doe graag mee met de winactie van het prachtige horloge! Onze dochter 5was vorig jaar zoek nadat een jongetje die 10 was haar de stuipen op het lijf jaagde met een hamer (hij ging een boomhut maken). Hierdoor is ze gevlucht en is de buurt massaal met ons gaan zoeken. Gelukkig uiteindelijk is ze terecht gekomen maar wat een zorgen. Met een horloge kunnen we haar toch buiten laten spelen en in de gaten houden.

 38. Petra
  17 februari 2019 / 09:16

  Voor mijn dochter van 9 die erg zelfstandig is en graag dingen alleen onderneemt! Het is een hele geruststelling als ze onder weg is etc. Mij kan bellen als er wat is.

 39. Renate
  17 februari 2019 / 09:17

  Superleuke actie! Ik zou het horloge graag winnen voor mijn jongste dochter. Ze is nogal jaloers op het mobieltje van haar grote zus, maar wij vinden haar daar nog te jong voor.
  Duimen maar dat ik win!

 40. Mirjam
  17 februari 2019 / 09:19

  Wow, deze zou ik graag willen winnen voor mijn zoon Luuk. Voor een telefoon nog net te jong. Maar dit is ideaal! Net wat meer contact en controle. En over een tijdje hij een telefoon en kan deze naar mijn jongste… winwin

 41. 17 februari 2019 / 09:25

  Super handig! Wij hebben al eens een gos tracker gekocht maar na de eerste keer dragen perongeluk mee gewassen ?? sindsdien nog steeds aan het oriënteren voor iets nieuws.

  Deze klink goed!

 42. Heika
  17 februari 2019 / 09:25

  Ik zou heel.graag willen winnen voor mijn zoontje omdat hij van buiten spelen houdt en zo kan Ik precies zien waar hij is en hem in de gaten houden hij is zeven jaar en zou zich heel trots voelen als hij zo’n mooie connect go om zou hebben

 43. Sharon
  17 februari 2019 / 09:29

  Ben 1 keer mijn dochter kwijtgeraakt in de dierentuin en dat gevoel wil ik nooit meer meemaken! Het was het langste halfuur van mijn leven en ondanks dat ik weet dat zij slim genoeg is om naar een medewerker te stappen, vertrouw ik de huidige maatschappij gewoon voor geen meter! Door deze horloge te winnen hoop ik dat ze vaker buiten kan spelen met een gerust gevoel.

 44. Marion
  17 februari 2019 / 09:29

  Ik zou dit horloge graag winnen voor mijn dochter Yara van bijna 3. Nu nog een beetje vroeg misschien, maar ze is een pittige dame die graag haar eigen weg bepaald. Hand vasthouden wilt ze vrijwel nooit (‘zelluf’ lopen) en ze rent vaak bij me weg. Ik ben haar dus ook wel eens kwijt geraakt tijdens het winkelen of bij ons huis tijdens het buiten spelen. Het horloge zou hier dus zeker goed van pas komen en kan gezien haar leeftijd nog mooi een lange tijd gedragen worden ;).

 45. Lonneke
  17 februari 2019 / 09:34

  Wauw deze zou ik super graag winnen voor ons zoontje.
  Omdat hij nog wel eens van je weg wil lopen. Hiermee weet ik altijd heel makkelijk waar hij is.

 46. Kim
  17 februari 2019 / 09:36

  Wauw dit lijkt mij ook wel wat! Ik doe graag mee ik herken het gevoel wat je omschrijft. En je moet ze toch leren los te laten, dan is dit de gulle middenweg.

 47. Iris rvis
  17 februari 2019 / 09:37

  Lijkt me erg fijn om te hebben! Ik ben helaas van nature nogal een paniek vogel… wat nogal wat overbodige stress kan opleveren! Niet nodig voor mijn dochter maar ook niet voor mij! Dit lijkt me de ideale manier om haar wat meer haar gang te laten doen en zelf wat rustiger te zijn! 🙂

 48. Kristien
  17 februari 2019 / 09:41

  Wat een uitkomst!! Ik ben ook zo’n (over) bezorgde moeder. Laatst was mijn dochter van 7 haar schooltas vergeten bij de gastouder. Het was etenstijd en we hebben nog een zoontje van 6 maanden dus spits in huis. De gastouder woont hier 4 straten achter, maar dit lopen we altijd samen. Nu hadden we toch maar besloten dat ze alleen mocht lopen en haar mijn mobiel meegegeven mocht ze toch de weg kwijtraken. Ze was super trots dat ze dit mocht doen en straalde helemaal. Ze stond met 4 minuten weer voor de deur met haar schooltas. Zo’n horloge is dan echt een uitkomst voor dit soort spannende situaties waarbij je haar stap voor stap meer verantwoordelijkheid geeft.

 49. Bianca
  17 februari 2019 / 09:43

  Ik zou deze willen winnen voor mijn dochter zodat ze onbezorgd op pad kan.

 50. Chaza
  17 februari 2019 / 09:45

  Wat een leuke winactie, mijn zoon van net 11 moet na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs en dat is een heel vervelend afgelegen stuk fietsen van bijna 20 km. Hij moet ook over het spoor en daar blijf ik zo angstig om. Ik zou m super super graag willen winnen voor hem. Ik kan m niet brengen want moet broertjes naar school brengen ???? #lovetheblogs

 51. Monique
  17 februari 2019 / 09:47

  Ik wil deze heel graag winnen voor ons oudste zoontje. Hij is 7 jaar en wil heel graag met zijn vriendjes van school buiten spelen (dat is een wijk verder dan waar wij wonen). Wij gunnen hem dit zo, hij speelt zo graag buiten, maar ik vind het ook zooooo spannend. Dit horloge zou dan ook ideaal zijn!

 52. Roxanne
  17 februari 2019 / 09:47

  Wat een leuke actie! We zijn nu op het punt gekomen met de oudste dat hij meer zelf wilt. Alleen naar school, naar vriendjes toe lopen/fietsen. Grote speeltuin en naar zijn opa en oma toe. Los laten vind ik toch wel erg moeilijk. Maar het moet en hoort erbij. Hij moet zelf de wereld verkennen. En wat zou dat voor mij maar ook voor hem fijn zijn als hij dan zo’n horloge zou winnen.

 53. Susanne Hansler
  17 februari 2019 / 09:48

  Ook onze knul gaat volgend jaar voor het eerst alleen fietsen naar een andere school. Wat is loslaten toch moeilijk! Ik zat al te bedenken…wat moeten we verzinnen om een stukje veiligheid te creëren? En dit horloge lijkt me daar geweldig voor ?
  Dus wij wagen erg graag een gokje.
  avonturen beleven dat is wel iets wat hij mag meemaken.. maar hou wel graag een oogje in t zeil!

 54. 17 februari 2019 / 09:49

  Wat gaaf om te mogen winnen. Ook ik heb moeite met loslaten, ik kijk vaak stiekem nog om het hoekje mee.. als tygo spelen is buiten vraag ik me ook altijd af waar hij is, zo zou ik hem goed in de gaten kunnen houden en vooral mezelf
  Ook rust geven hihi..
  Super leuke actie!

 55. Yvette tessers
  17 februari 2019 / 09:49

  Heel graag voor mijn dochter Jill. Ze ziet het gevaar nog niet echt en daar maak ik mij wel eens zorgen over. Ik zou daarom heel graag dit horloge willen winnen, we zouden er superblij mee zijn.

 56. Mariëlle Oldenhof
  17 februari 2019 / 09:53

  Hoi Marisca,

  Ik zou heel graag het horloge willen winnen voor mijn dochter. We wonen nog niet zo heel lang op deze plek na de scheiding van haar vader en mijn dochter heeft nu een vriendinnetje maar die woont net iets te ver waardoor ik haar niet alleen wil laten gaan. Met dit horloge kan dat wel. Ook met dagjes weg (wat wij regelmatig doen) zal hij elke keer gebruikt worden. Het lijkt me gewoon een heel veilig idee!
  Ik begin alvast met duimen ?

  Groetjes Mariëlle

 57. Patricia Pietjouw
  17 februari 2019 / 10:01

  Om precies dezelfde reden als jullie. Kanjer gaat/moet steeds meer op de fiets en best een aardig stuk. Zou fantastisch zijn om hem zo “los te laten” de wijde wereld in.

 58. Esther
  17 februari 2019 / 10:05

  Wauw! ? Die staat al een poosje op het verlanglijstje van mijn zoon…hoop dat ik hem hiermee mag verrassen! ? gaat over een paar maanden naar het voortgezet…zou heel welkom zijn ?

 59. Cora
  17 februari 2019 / 10:05

  De connect go zou ik graag winnen voor mijn zoon van bijna 8. Dan word het loslaten iets makkelijker en kan hij zelfstandiger leren worden zonder dat ik me continue zorgen maak 🙂
  Ook kan hij altijd bellen, dus dat geeft ook rust bij hem zelf 😉

 60. Ingrid
  17 februari 2019 / 10:10

  Ik doe graag mee. Wat een mooi horloge en wat handig. Het meest lastige van moeder zijn vind ik het loslaten en dan vooral het alleen op pad laten gaan. Ik weet dat het erbij hoort en dat het juist goed is maar het liefste ga je overal mee naar toe omdat de ongerustheid zo naar voelt. Dit horloge zou echt wat rust geven…zo kun je samen met je kind het mooi opbouwen. Mijn dochter is net 7 en ze wil steeds vaker wat verder weg met buiten spelen..dus we duimen voor dit horloge!

 61. Anoniem
  17 februari 2019 / 10:11

  Ik zou er graag 1 voor mijn dochter willen winnen. Haar ouders gaan dit jaar scheiden en dat betekent dat ze soms een uurtje alleen zal zijn als 1 van haar ouders moet werken. Ook zal ze soms bepaalde stukken alleen naar school moeten lopen. Een grote verandering waar geen andere oplossing voor is, maar waar we ons allebei wel een beetje druk om maken. Met zo’n horloge zullen we ons alle 3 iets geruster voelen en hoeft ze nog niet meteen aan een mobiel. Want dat vind ik voor 8 jaar toch echt nog wat te jong.

 62. Laura
  17 februari 2019 / 10:11

  Oh wauw! Ik doe mee! Ik zou hem dolgraag willen winnen voor mijn zoontje. Bij ons in de straat zijn er pas honderde meters verderop speeltuintje en vriendjes. Volgend jaar is ie toch echt groot genoeg om zelf naar de “grote” speeltuin ge gaan. Loslaten..doodeng..Dit zal meer zekerheid en geruststelling bieden. Dus ja heeeeel graag!?

 63. Rianne tijsterman
  17 februari 2019 / 10:14

  Wat een mooie winactie. Ik zou hem willen winnen voor mijn vriendin. Die heeft een dochter en woont sinds c kort alleen. Ze heeft moeite met een mobiel aanschaffen maar heeft c het gevoel c dat dit nu nodig is. Dit zou inderdaad de idealen tussen oplossing zijn. Dochter vind c het waarschijnlijk stoer, mama meer gerust dus beide blij.

  • Rianne
   17 februari 2019 / 10:16

   Mijn vriendin woont alleen ivm een scheiding. Niet de dochter. Die is bijna 8?

 64. Michelle van der Bel
  17 februari 2019 / 10:22

  Dit zou fantastisch zijn voor mijn zoontje Mike van 7. Nu mag hij alleen achter in het hofje spelen, maar hij wil zo graag met zijn vrienden mee naar de speeltuin. Dit zou het zeker een stap makkelijker maken om het toe te staan.
  Volgende stap zelf naar school? Wie weet!?

 65. Saar de Lange
  17 februari 2019 / 10:27

  Ik zou dit horloge heel graag winnen voor mijn dochter,ze speelt de laatste tijd erg vaak buiten met vriendinnen uut de buurt. Alleen heb ik vanaf mijn huis geen zicht op waar zij zich bevinden..en in een tijd als deze heb ik liever de zekerheid van haar locatie. En nu duimen maar!! ???

 66. Kim
  17 februari 2019 / 10:28

  Ik doe heel graag een kansje wagen voor mijn dochter van 6 jaar dat zou echt een uitkomst voor mijn zijn vooral als we in een winkel zijn wilt heel vaak weglopen of spelen en wat meer los te laten met buiten spelen in de straat ????

 67. Leoni
  17 februari 2019 / 10:29

  Onze oudste van 8 moet na de zomer ook naar een ander gebouw van school. Ze wil graag alleen. Ook zelf naar de turnzaal fietsen staat hoog op haar wensenlijstje. Op deze manier kunnen we haar die vrijheid geven, maar ook beschermen.

  Nog een voordeel, een mobiele telefoon kunnen we zo nog buiten de deur houden. Erg fijn!

 68. Suzanne
  17 februari 2019 / 10:30

  Mijn dochter wordt bijna 6 en het voorjaar/zomer komt eraan. Dit betekent dat zij veel buiten zal zijn in de vele speeltuintjes die onze buurt rijk is. We zijn haar regelmatig ‘kwijt’, dat wil zegen dat zij met kindjes naar een andere speeltuin is gegaan dan waar ze aanvankelijk heen zou gaan. Ook heeft ze weleens bij een vriendinnetje in huis gezeten en hebben we ons rotgezocht (totaal in shock natuurlijk?). Een oplossing hiervoor is moeilijk, aangezien we afspraken met haar maken waar ze zich grotendeels aan kan houden. Alleen in haar onbevangenheid en het feit dat ze ook ‘nog maar 5 is’, is dat niet altijd haalbaar.
  Net zo min dat het niet haalbaar is om altijd bij haar te zijn. Ze mag zich ontplooien en zelfstandiger worden en niet altijd maar papa of mama erbij te hebben als ‘curling ouder’. (Hebben ook niet altijd tijd om de hele dag in een speeltuin te zijn?)
  Deze Connect Go van One2Track is wel een heel goede oplossing om haar te kunnen vinden als we even niet meer weten waar Jente is, ook kan ze zelf een (gesproken) berichtje sturen dat ze bij een vriendinnetje is of met een groepje naar een andere speeltuin gaat.
  Lijkt me voor haar erg rustgevend, omdat ze dan geen stress meer heeft eerst weer naar huis te moeten om het te zeggen. En wij kunnen altijd zien waar ze is!
  Zou het erg fijn vinden om de Connect Go te mogen winnen!!?

 69. Lineke Knetsch
  17 februari 2019 / 10:44

  Ja….die wil ik wel winnen om mijn moederhart wat ‘schijnveiligheid’ te bieden. Mijn bijna 12 jarige gaat over een jaar naar het voortgezet. Is altijd alles kwijt dus een mobieltje meenemen en niet kwijt raken valt in de categorie uitdaging…voor hem en mij. Dus een Connect Go zou ideaal zijn. Gewoon om zijn pols en toch te volgen. Daar word mijn moederhart heel blij van. ?

 70. Judith
  17 februari 2019 / 10:44

  Wat een mooi device. Ik zou hem graag winnen voor mijn dochter van 8. Zij mag nu ook meer alleen op stap in het dorp, maar met een baby en kleuter thuis heeft deze mama niet de mogelijkheid om het dorp door te fietsen om te weten waar ze is. Dit smart horloge zou een uikomst zijn.

 71. Jorna Miltenburg
  17 februari 2019 / 10:48

  Toevallig is mijn zoon alleen naar huis aan het fietsen. Hij vindt het supertof. Ik vind het heel spannend. Ben al naar een mobieltje gaan kijken, maar eigenlijk vind ik Cas nog te jong (Net 9)
  Dit is een perfecte oplossing.

 72. Maria
  17 februari 2019 / 10:49

  Hi Marisca,
  Wat een handige gadget. Ik verbeeldde me hoe dat zal zijn als mijn dochter er een zou dragen met het oog op het voortgezet onderwijs het volgende schooljaar. Onze kanjer heeft voor deze school gekozen wetende dat ze 45 minuten moet fietsen om op school te komen. Voor ons is dat ook een grote stap, wij laten ons kind ‘los’. Ze is nog maar 11 jaar als ze naar de grote school mag! Momenteel hebben we te kampen met serieuze problemen in onze buurt. Namelijk de Beverwijkse jeugd bende, bestaande uit 20 man uit de pilotenbuurt, die onschuldigen uit het niets aanvallen. Politie is ermee bezig maar de onrust stijgt.
  De connect go kan een tool zijn voor de weg naar nog meer zelfstandigheid en op afstand de controle door papa en mama zonder dat ze dat door heeft.
  Groetjes en succes met de blog.

 73. kempenaers anita
  17 februari 2019 / 10:50

  wat leuk, doe graag mee voor mijn kleinzoontje , woont niet ver van de school en kan hij daar alleen naartoe gaan en het zo goed zijn dat we weten dat hij goed is aangekomen

 74. brants harry
  17 februari 2019 / 10:51

  doe graag mee voor mijn kleindochter, die gaat volgend jaar met de bus naar de school maar moet eerst nog een stuk lopen naar de bushalte, zou handig zijn om te weten of ze veilig is

 75. Fanny Vullers
  17 februari 2019 / 10:57

  Heel graag voor onze zoon, net 12, die druk bezig is zijn (voerbal)droom waar te maken!
  Voor hem betekent dat niet, zoals de meeste leeftijdsgenootjes,met de fiets maar met bus en trein naar school in Eindhoven,volgend schooljaar. Elke ochtend om 6.30 de bus naar ons dichtsbijzijnde station en dan met de trein naar Eindhoven. Hij vindt het prima, want immers alles om zijn doel te behalen! Vanaf zijn 6e jaar geeft hij al alles voor zijn grote droom.
  Uiteraard zijn we trots…maar mijn moederhart moet er niet aan denken dat mijn toch nog best kleine vent volgend jaar in zijn uppie gaat reizen,door deze tegenwoordig soms zo ‘boze’ wereld!!
  Dit horloge lijkt mij geweldig voor hem….maar ook voor mij?.

 76. Charlotte
  17 februari 2019 / 10:58

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn zoon van 9 bijna 10 die vanaf deze zomer alleen naar zijn vrienden mag fietsen in een andere wijk in de stad. Dan is het super fijn dat je hem op deze manier in de gaten kan houden.

 77. Vivian de Jongh
  17 februari 2019 / 11:02

  Voor mijn zoon Dean 9 jaar, hij fietst hier het hele dorp rond en zegt ik ben in de speeltuin ga je daar kijken en je raad het al …. niemand te zien! Maar waar is ie nu dan wel?? Hoe makkelijk is dat ik dat dan kan zien!

 78. Diana van Wensveen
  17 februari 2019 / 11:05

  Wat handig!! Mijn zoontje (en ik ?) zou dit heel leuk vinden, hij heeft nog geen horloge en dit is alles in 1!
  Daan gaat naar groep 8 en gaat dan ook alleen naar school op de fiets in ons naastgelegen dorp, drukke route ? zo een horloge zou mijn moederhart een beetje geruststellen ?

 79. Lotte van Breukelen
  17 februari 2019 / 11:11

  Ik doe graag mee voor onze Lola. Ze mag dit jaar voor het eerst zelfstandig met vriendinnen naar school fietsen. We blijven het toch telkens spannend vinden. Met haar grote broer hadden we dat stukken minder. Misschien toch omdat het een meisje is.. Ze blijft vaak treuzelen en kletsen en soms hebben we geen idee waar ze blijft hangen. Dit horloge zou bij ons voor een stukje rust zorgen

 80. Jannemiek Hanszens
  17 februari 2019 / 11:11

  Hier nagenoeg dezelfde reden, de jongste dochter blijft in ene schoolgebouw en de ander gaat naar de dependance. Tsja… en ik kan niet op twee plekken tegelijk zijn dus zal d’r los moeten laten. Daarnaast komt d’r beste vriendin binnenkort wat dichterbij wonen maar wel op een afstand dat het nog wel een beetje spannend is. Wat heerlijk als ik op afstand toch een beetje in de gaten kan houden waar ze zijn. Dit horloge zal het loslaten echt wel wat makkelijk maken en ervoor zorgen dat haar zelfvertrouwen groeit omdat ze “grote meisjes dingen” mag doen en vertrouwen krijgt.
  Het is een meisje dat niet in 7 sloten tegelijk loopt en heel verantwoord is, maar toch…

 81. Xaviera Jamie
  17 februari 2019 / 11:12

  Kleine kinderen worden te snel groot! Maar je moet ze toch zelfstandig de straat op laten gaan op enig moment! Wat een perfecte oplossing is dit! Graag doe ik aan de verloting mee!

 82. Marlies
  17 februari 2019 / 11:14

  Hoi Marisca, wat een gave winactie! ?
  Wij doen graag mee, omdat onze zoon 1 mrt jarig is ? en dit een fantastisch cadeau zou zijn voor een ondernemend mannetje die steeds meer los gaat komen van z’n ouders ? Wat zou het heerlijk zijn om ontspannen los te kunnen laten. Of kunnen we beter zeggen vrijlaten? Loslaten doen we toch nooit helemaal, blijft een dingetje he?! ?
  We doen nooit mee met winacties, maar deze is het zeker waard. Duimen!!!! ??

 83. Marleen van 't Rood
  17 februari 2019 / 11:20

  Zou graag willen winnen voor mijn bonus dochter zodat we kunnen zien waar ze is als ze alleen op haar fietsje naar opa en oma gaat lijkt me echt ideaal. En misschien ook wel erg handig voor op de vakanties

 84. Marrie
  17 februari 2019 / 11:20

  Hoi Marisca,
  graag voor mijn kleinzoon Colin van 10 jaar. Hij woont best ver van school maar vindt het stoer om, als het mooi weer is, met de fiets te gaan.

 85. Pascal
  17 februari 2019 / 11:21

  Goedemorgen,

  Wat een uitkomst, de Connect Go’ van One2track.
  Voor het lopertje in onze familie zeer gewenst.

  Gr.

 86. petra van rooy
  17 februari 2019 / 11:41

  mijn dochter gaat binnenkort ook leren om zelfstandig naar school te fietsen. ze moet best een drukke weg over dus dat word nog best spannend voor moeders. dit horloge zou echt geweldig zijn om te mogen winnen en het hart van moeders te laten ontspannen als ik weet dat ze goed aangekomen is.

 87. Kitty Nendels
  17 februari 2019 / 11:43

  Oh wat zou ik dit graag winnen voor mijn dochter. Ik ben veel te vaak overbezorgd, maar ik wil haar wel vrij laten en de wereld laten ontdekken. Niks mooier dan dat! Dat vind ik alleen wel heel erg moeilijk merk ik. Met dit hulpmiddel heb ik voor het gevoel een beetje controle en kan ik haar toch vrij laten wat zo nodig is voor de ontwikkeling van een kind. ?

 88. Marjolein
  17 februari 2019 / 11:49

  Graag zou ik er eentje winnen voor mijn dochter. Zij gaat met de taxi na school. Zo kunnen wij als ouders zien waar de taxi is. Nu staan we regelmatig een half uur te wachten

 89. Annemiek
  17 februari 2019 / 11:51

  Dit horloge wil ik wel winnen voor mijn zoon (8). Hij fietst nu ook af en toe alleen en het zou best fijn zijn om zo toch te weten waar hij is!

 90. Inge
  17 februari 2019 / 11:53

  Ik dacht dat zulke dingen echt alleen in de films bestonden. Wat ben ik toch een digileek soms. ?

  Ik heb hier een dame van 9 die vervroegd in haar puberteit is beland… daar moet ik vast geen tekening bij maken. Een eigen willetje, moodswings, maar nog steeds oh zo lief!

  Binnenkort moeten we verhuizen waardoor ook zij een nieuwe weg naar school zal afleggen… Ik hou mijn hart al vast… deze nieuwe stapjes in loslaten zijn echt niet met ding en met dat vervroegde pubergedoe erbij moet dat ook allemaal plots zo vreselijk snel! En eerlijk is eerlijk.. Ik ben nou eenmaal een overbezorgde troela. ?

  Ze zeurt om een telefoon maar dat vind ik nou echt een stap te ver voor zo’n dame als de mijne! Dit zou een hele mooie compromis kunnen zijn. Lang leve de gulden middenweg! Dan kan ze lekker nog even kletsen op de hoek, nadat ze gauw even een belletje naar me doet!

  Ik duim! Echt heel heel heel hard…

 91. Patricia
  17 februari 2019 / 12:27

  Oh ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje van 8 jaar die alleen op de fiets naar school wilt gaan en hij nog weleens de weg kwijt raakt omdat ie dan de route van zijn zus fietst door zijn Tos vraagt ie ook niet de weg naar huis maar hij wil zo graag net als iedereen alleen naar school! ?zou voor hem en mij enorm veel rust brengen en hem zelfvertrouwen geven weer te proberen alleen naar school te gaan

 92. Ampe Laura
  17 februari 2019 / 13:24

  Beste,

  Ik zou heel graag deze horloge ontvangen om mijn bezorgde mama te helpen. Mijn papa heeft 3 jaar geleden een hersenbloeding gedaan waardoor hij rechts volledig blind is. Zijn hobby was wielrennen en leefde voor deze hobby. Na verloop van tijd is hij terug begonnen om op de weg te fietsen waardoor het vanzelfsprekend is dat dit niet zonder gevaar is. Helaas kunnen wij hem niet binnen houden, maar via deze horloge kunnen we hem wat volgen en als er iets zou gebeuren, kunnen we dit opmerken.

 93. Michael Bouwman
  17 februari 2019 / 13:31

  Met dit horloge zal het voor mij als vader een iets geruststellende gedachte zijn als mijn dochter van 10 bij een vriendje of vriendinnetje wilt gaan spelen… Helemaal cliché maar toch het gaat om een meisje en dan ben ik als vader toch net wat meer beschermend tegenover haar.

 94. Gerleen
  17 februari 2019 / 13:33

  Wat een toffe actie! Ik doe graag mee voor m’n dochter van bijna 8 jaar. Ze gaat steeds meer alleen op pad, dus die horloge lijkt me ideaal! Zo kan ik rustig wennen aan het idee om haar meer vrijheid te geven 🙂

 95. MarianB
  17 februari 2019 / 14:33

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, het lijkt me beter voor mijn gemoedsrust 😉 En inderdaad een mooie leerzame manier om hem te laten wennen aan verantwoordelijk voor van een mobiele telefoon.Eerst dit en dan is de volgende stap een echte smartphone!

 96. Isabella Bart
  17 februari 2019 / 14:34

  Ik zou hem wel willen winnen voor onze zoon met PDD-Nos. Hij wil graag zelfstandiger zijn maar als er net iets anders gebeurd dan raakt hij in paniek. Hiermee zou ik hem kunnen begeleiden op afstand en zien of het hem lukt. Dan hoeft hij zich geen zorgen meer te maken en ik ook niet.

 97. Linda de Bode
  17 februari 2019 / 14:57

  Fantastisvh uitvibding in onze wijk en met school met drie dochters. Leert onze middelste ook nog eens digitaal klok kijken….

 98. Karin
  17 februari 2019 / 15:07

  Dat zou geweldig zijn voor mijn ondernemende dochter van 8!
  Vindt haar echt te jong voor een gsm dus dit
  zou echt een uitkomst zijn.
  Geeft een iets wat rustiger gevoel als ze buiten aan het spelen is.
  Leuke en nuttige actie.
  En na de pech te hebben gehad met een defect wasmachine en reparatie van de auto, zit het er nu even niet aan deze aan te schaffen.
  #fingerscrossed# zo welkom deze “Connect go” van One2track.
  ?

 99. Vanessa Raffaela Sibma
  17 februari 2019 / 15:37

  Hi Marisca,
  Wat een uitvinding! Prettige gedachte dat je contact kunt leggen met je kind en/of traceren. Hiervoor zou ik hem ook willen gebruiken.

 100. Barbara quattrocchi
  17 februari 2019 / 17:24

  Beste,

  Aangezien mijn Zoon volgend schooljaar ook naar het middelbaar gaat en hij ook alleen op pad moet komt deze ook hier ideaal van pas, en is het wat makkelijker om zo met een gerust hard te zijn! Zo een uurwerk is wat handiger dan een gsm wat ze uiteraard snel kunnen verliezen terwijl de uurwerk rond je pols blijft! We zouden hier zeker mee blij zijn

 101. Nanda Vellekoop
  17 februari 2019 / 18:16

  Hoi Marisca,

  Wij zouden dolgraag zo’n horloge winnen. Onze zoon Kyan van net 9 jaar is echt een buitenspeelkind. Weer of geen weer, het maakt hem niet uit.
  Dat is natuurlijk heerlijk, alleen heeft hij wel moeite met te melden waar hij is of geen gaat. Niet omdat hij bewust stout wil zijn of de grenzen op zoekt, maar puur omdat hij snel afgeleid is, alles wat op zijn pad komt interessant vind en daardoor de tijd vergeet.
  Wat resulteert in het gegeven dat wij hem soms op de meest ongemakkelijke tijdstippen moeten gaan zoeken en hem dan juist vaak mislopen omdat hij net een andere kant het park bijvoorbeeld uit loopt.
  Dit horloge zou ons als ouders veel rust geven en hem ook omdat wij weten waar hij is, hem kunnen bereiken als het ECHT nodig is en hij ons als er iets op doet.
  Dit horloge zou voor ons echt een uitkomst zijn en daarom dingen wij mee om deze te winnen.
  Mvg, Nanda Vellekoop

 102. Corinne de Graaf
  17 februari 2019 / 19:11

  Mijn zoon Milan speelt veel buiten.Is niet altijd thuis binnen de afgesproken tijd en gaat ook steeds verder weg om te spelen.Vaak op het voetbalveld te vinden met vriendjes en vergeet dan weleens de tijd.
  Dit zou wel makkelijk zijn.Weet precies waar hij is en kan hem ook opbellen.

 103. Julia van empel
  17 februari 2019 / 19:56

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van bijna 10. Ik heb ook er wat moeite mee om hem los te laten. Ik vind dit horloge ideaal om zelfstandiger te worden.

 104. Marian zw
  17 februari 2019 / 20:59

  Wat een super cadeau mag jij weggeven zeg! Dit lijkt me echt super handig. Mijn kids worden ook steeds zelfstandiger en ja dan wee ik soms ook niet waar ze uithangen. Even kunnen bellen lijkt me voor hen ook een heel fijn idee. Vooral mijn dochter zou hier echt heel blij van worden. Ziet er natuurlijk ook super stoer uit. Ik loot heel graag mee en duim me gek natuurlijk

 105. Jessica
  17 februari 2019 / 21:14

  Ook hier wordt de wereld groter en schoolvriendjes wonen net te ver om eigenlijk alleen naartoe te laten gaan (lang drukke wegen, singels en een park). Dit horloge zou mij wat meer het idee van veiligheid geven en mijn zoon zijn zelfstandigheid en dat ik HEM vertrouw. We hebben goedkopere edities gehad, maar die maken helaas beloftes niet helemaal waar en de Gps ervan is niet nauwkeurig genoeg. Nu maar hopen dat wij straks de trotse bezitters zijn van dit wonderbaarlijk handige apparaat!

 106. Denise
  17 februari 2019 / 21:19

  Mijn zoon (bijna 8) vindt het best spannend om dingen alleen te doen. Hij durft niet zo goed zonder papa of mama ergens naartoe. Maar de overburen, om een pakketje op te halen, is al te ver. Het zou hem heel erg helpen als hij weet dat ik weet waar hij is en hij contact met mij kan opnemen. Dat zal echt een stap in de goede richting zijn! Zo durft hij misschien net wat meer.

 107. Esther Driebergen
  17 februari 2019 / 22:12

  Jaa, dit is een topding. Mijn dochter van 7 had hem net 2 dagen en toen we op visite gingen bij opa heeft mijn man haar horloge op de auto laten liggen en toen is hij kwijt geraakt! Heeel erg stom en zielig voor haar. Zou geweldig zijn als we haar een nieuwe kunnen geven.

 108. 18 februari 2019 / 01:24

  Wat gaaf! Ik zou dit horloge heel graag (alvast) willen winnen voor mijn zoontje. Heel fijn idee om het voor de veiligheid in huis te hebben! En ik ben zo’n bezorgde mama haha. Echt een mooie winactie, dus doe graag mee!

 109. Elisa
  18 februari 2019 / 07:15

  Dat klinkt als een super horloge voor mijn zoon van 6. Hoe vaak ik niet denk: als ik je zou kunnen volgen dan mag je wel alleen naar het speeltuintje om de hoek. Hij is als klein jongetje ooit een kwartier zoek geweest en die angst is er bij mij nooit uitgegaan. Zou voor ons allebei dus super zijn ?

 110. Tanja
  18 februari 2019 / 08:22

  Dit zou echt heel handig zijn voor onze 10 jarige zoon. Een mobiel is nog te vroeg vinden wij, maar we zijn hem nogal eens “kwijt”☺️ Gaat ergens spelen zonder het te zeggen..
  Zou erg goed uitkomen dus!??

 111. Lianne
  18 februari 2019 / 10:05

  Wat een mooi ding!! Ik zou hem voor mijn oudste dochter willen winnen, die tegenwoordig alleen buiten speelt in ons dorp.. wanneer ik haar binnen wil halen ivm eten oid dan zoek ik me suf door het dorp!!
  Ook wil zij heel graag alleen op de fiets naar school af en toe (7 km), wat zou het fijn zijn om haar te kunnen volgen en contact met haar te kunnen hebben!!

 112. Janine
  18 februari 2019 / 10:12

  Wat een ideaal apparaat om zo ook spelende grotere (gast)kindjes in de gaten te houden en toch de vrijheid, vertrouwen te geven zonder dat ze doorhebben dat ik ze in de gaten hou.
  Hier een keer een gastkindje gehad die met niet bekende buurjongen mee is gelopen zonder dat ik het wist, zich niet gehouden aan de afspraak, ga dan maar eens zoeken.

 113. L.E
  18 februari 2019 / 10:15

  Iedereen verdient het om deze winactie te winnen. Het gaat te slotte om veiligheid van je kind.

  Dus ja ook ik wil heeeeel graag deze winnen voor mijn middelste zoon. Zijn gedrag is vaak anders dan ik (en school en zwemles…) zou willen. Is soms lastig om positief te blijven naar je kind toe. Ik probeer dit echter wel. Met dit horloge zou ik hem vaker buiten kunnen laten spelen en hem zo meer mijn vertrouwen geven. Dat hebben kids ook zeker nodig!

 114. Jolein koolske
  18 februari 2019 / 10:25

  OMG wat ideaal zijn ze zeg !!! Ik wil er ook al langer 1tje aanpassen maar vind ze stiekem toch echt wel prijzig 🙁 Ze zijn ideaal maar het kost wat haha. Ook ik moet proberen mijn oudste dochter wat los te laten en ik denk dat dat net iets beter zal lukken met zo een horloge omdat ik dan toch het idee heb dat ik altijd kan kijken waar ze is. En haar zo ook altijd gewoon kan bereiken. Steld me toch wel wat meer gerust .

 115. kevin gizzie
  18 februari 2019 / 11:41

  Wij hebben er laatst toevallig ook naar gekeken. Onze oudste gaat volgend jaar naar een ander gebouw (bovenbouw), op de fiets met haar vriendinnen. Heel spannend eerlijk gezegd! Maar ook het afspreken met vriendinnen na schooltijd, samen de stad in of naar de bioscoop, gaat steeds meer komen. Nu vind ik haar eigenlijk te jong om een telefoon te geven, zeker gezien het feit dat deze ook nog regelmatig gestolen worden. Dit horloge is echt ideaal. Zo is zij altijd bereikbaar, maar kunnen wij ook zien waar zij is. Vooral in geval zij wat later thuis is als afgesproken, of wanneer ze even niet bereikbaar is na schooltijd. Dit horloge zou dus echt een enorme uitkomst zijn voor ons, ouders die nog wat moeite hebben met loslaten.

 116. Sharon de Ridder
  18 februari 2019 / 14:40

  Mijn 8-jarige dochter wil graag alleen op stap met haar fiets. Ik gun haar die vrijheid, maar houd m’n hart vast bij de gedachte… Dit zou dus een mooie uitkomst voor ons allebei zijn!

 117. Miranda Vernaven
  18 februari 2019 / 14:45

  Bedankt voor je duidelijke uitleg. Ik zou zo graag de “Connect Go” winnen voor onze zoon. Ten eerste omdat hij een levensbedreigende allergie heeft, is het moeilijk om het los te laten. Maar hij heeft dat nu echt wel nodig. Ten tweede gaat hij over 1,5 jaar naar de middelbare school en dan is het voor hem ook nog eens superhandig.
  Ik weet zeker dat onze zoon zal stralen als hij deze “Connect Go” om zijn pols mag doen.
  En papa en mama zijn wat geruster.
  Hartelijke groet,

 118. monique
  18 februari 2019 / 15:55

  heel graag zou ik de connect go willen winnen, onze zoon (9) kan wel wat vrijheid gebruiken maar met een papa die amerikaan is – en is het bij de wet verboden om een kind alleen te laten gaan en staan – is het voor mij heel moeilijk om die gulden middenweg te vinden….dit is de perfecte oplossing!!

 119. Yasmin
  18 februari 2019 / 16:11

  Loslaten vind ik toch wel een dingetje, maar hoe makkelijk zou het zijn als hij alleen naar huis zou kunnen op de fiets!
  Het einde van de nieuwbouw is in zicht dus ook de vele vrachtwagens/bouwverkeer.
  Met dit horloge is deze single iets geruster en kan ik mijn zoon ook het stukje vertrouwen geven dat hij dingen alleen geven (of is het mezelf vertrouwen geven dat hij dingen alleen kan?)

 120. Marian Agema
  18 februari 2019 / 16:28

  Dit is handig een veilige manier op je kind alleen te laten gaan, mijn kind voelt zich stoer en ik hoef me geen zorgen te maken, geweldig

 121. Willianne
  18 februari 2019 / 16:36

  Super leuke gadget en handig! Wij zijn recent verhuisd maar mijn zoontje zit nog wel op zijn eigen school. Het is echt wel 25 minuten fietsen en na de voorjaarsvakantie zal hij als het mooi weer is zelf gaan fietsen. Om even te checken of hij op school is aangekomen lijkt ie mij ideaal! En natuurlijk als hij mij nodig is ook.

 122. Moniek S
  18 februari 2019 / 17:09

  Ik vind ‘m er erg stoer uitzien inderdaad!
  Ideaal voor onze dochter die stoer en voorzichtig is, maar soms toch wel even contact met het thuisfront nodig heeft. Met 8 is ze te jong voor een telefoon, maar ik vind dit een supermooie tussenstap!
  Ik zou de Connect Go dus graag winnen!

 123. claudia
  18 februari 2019 / 17:44

  graag zou ik dit horloge voor ons zoontje willen uit proberen. ik ben al heel erg lang bezig om te zoeken naar een goed gps horloge. Had er 1 besteld maar later las ik gelukkig op tijd dat dat horloge helemaal niet veilig was?en als ik het gebied in wilde voeren wat hij uit zicht mocht zat ik in China. Dus durf niet zo snel meer een bestelling te doen. Maar wij hebben een stacaravan alleen staan wij helemaal achterop de camping en de speeltuin is voor bij de camping. dus ons zoontje mag van ons niet alleen naar de speeltuin om te spelen, omdat ik dat eng vind alleen daar zijn. maar het belemmerd hem in zijn vrijheid en dat vind ik wel erg zielig. dus daarom ben ik op zoek naar een goed horloge. en toen kwam ik op deze site terecht.

 124. Bianca
  18 februari 2019 / 17:45

  Ideaal om als kind de verantwoording bij je ouders te kunnen leggen en heerlijk te kunnen spelen want ze bellen jou toch om naar huis te komen ? En ouders weten altijd waar je bent en kunnen je bellen. Dat zou een perfecte reden zijn om dit horloge te winnen voor mijn dochter Féline.

 125. Daniëlle
  18 februari 2019 / 18:53

  Oh ja voor mijn dochter die op speciaal onderwijs zit. Zelf is ze ook heel speciaal maar ook heel sociaal dus ze gaat weg met de mededeling dat ze naar vriendinnetje a gaat maar komt onderweg vriendinnetje b tegen en zit daar heerlijk te spelen terwijl papa en mama de hele wijk uitkammen. Dit zou een uitkomst zijn!

 126. Inge
  18 februari 2019 / 19:19

  Dat zou hier ook heel erg van pas komen! Met twee jongens van 7 en 9 jaar die steeds verder de wijk ingaan om te spelen, wat hartstikke leuk is, maak ik me ook wel eens zorgen….
  Ik vind het heerlijk dat ze nu weer lekker naar buiten gaan met dit mooie weer. Soms wil ik ook wel weten waar ze uithangen, of ze al op de route naar huis zijn. Ook erg fijn dat je dan met ze kan bellen. Ze vinden zichzelf al groot genoeg voor een mobieltje, maar daar ben ik het nog niet mee eens. Dus dit zou perfect zijn!

 127. 18 februari 2019 / 19:54

  Ik zou er graag een willen winnen voor Liv, onze kleindochter.
  Liv is bijna 10 jaar ( geen grap..1 april ) en verzocht een paardje.
  Elke dag moet ze na school een stuk fietsen om “haar” paardje te verzorgen.
  Omdat het afgelegen gebied is ( in de Peel ) ben ik als oma erg ongerust.
  Heel fijn zou het zijn om dit te winnen, dat geeft een vertrouwd gevoel.

 128. Manuela
  18 februari 2019 / 20:20

  Ik zou m ook wel willen winnen voor mijn zoontje 11 jaar
  Hij heeft het laatste school jaar tussen
  En ik vind hem handig omdat je hem kan volgen want hij is niet helemaal gezond en zo kan ik hem met toch wat vrijheid in de gaten houden waar het moet
  En ik ben ook nog maar alleen dus dan helpt het voor alle kanten
  Is dat dus tevens een goed hulpmiddel voor kind en moeder

 129. Claudia
  18 februari 2019 / 20:31

  Mijn zoon van 9 begint nu op een leeftijd te komen dat hij de technologie begrijpt en hij zou graag ook mee willen doen in de technische wereld. Daarbij is hij een pechvogeltje en zou een mobiele telefoon waarschijnlijk binnen No time kapot op de grond liggen ?
  Dit is de perfecte tussenoplossing. Een horloge heeft hij om en kan niet zomaar vallen. Ik vind het fijn dat ik hem door de dag heen kan bereiken en eventueel kan bellen. En dat ik kan zien waar hij zich bevind. Je moet je kids langzaam loslaten maar daar heeft deze mama het toch een beetje moeilijk mee. Dit horloge geeft me een hoop geruststelling. Dus ik zou heel graag willen winnen.

 130. Anny
  18 februari 2019 / 20:57

  Heel graag zou ik hem winnen voor mijn kleinzoon van10 jaar.
  Hij gaat alleen met de fiets naar school en om de week is hij bij vader of moeder.
  Moeder heeft borderline wat heel moeilijk is voor hem en daarom vaak weg fietst naar ons(oma opa)
  Zo kunnen eij hem volgen en zijn de zorgen wat minder om deze zo lieve jongen die dit echt verdient ☺️?

 131. Naomi mengerink
  18 februari 2019 / 21:00

  Ik zou hem graag willen voor mijn zoontje van 10 zodat hij rustig naar school kan fietsen of naar de winkel. Voelt hij zich een grote jongen en ik kan met een gerust hart hem volgen.

 132. Kim
  18 februari 2019 / 21:59

  Ik zou er eentje willen winnen omdat ik er meer moeite mee heb om de jongste los te laten, en omdat ze hier over de doorgaande weg moeten ook om bij vriendjes en vriendinnetjes te komen, ga maar eens zoeken in het speelbos ?

 133. Samantha
  18 februari 2019 / 22:29

  Ik zou dit horloge graag voor mijn zoon van 10 willen winnen. Allereerst omdat ik supertrots op hem ben. Hij doet het super op school en is een fanatieke judosporter. 3 a 4 keer per week traint hij. En ik als zzp’er wring me elke week in allemaal bochten om hem optijd te brengen en te halen. Fietsen zou kunnen maar dit is net te ver en voelt dus niet goed. Maar met dit horloge zou dat uiteraard wel kunnen. Dus ondanks dat hij een judoka is laat ik hem niet zomaar overal heen fietsen.

 134. 18 februari 2019 / 23:19

  Wauw! ??? Dat is een hele gave prijs! ??Die zou ik dolgraag willen winnen voor onze dochter Isa ??‍♀️? Zij is 9 en heeft ADHD. Ze wil dolgraag alleen naar school en dat mag zo ook heel af en toe, maar ik zit dan stiekem toch tot 15:00 uur in spanning of ze goed is aangekomen. ? Door de drukte in haar hoofd is het voor haar moeilijk om te focussen op het verkeer… het zou ons met namen rust geven om te weten dat ze veilig is aangekomen. ☺️ Verder natuurlijk ook top voor haar om de tijd in de gaten te houden als ze aan het buiten spelen is! ? nooit meer te laat voor het eten ? Nou een duimen!! ?????

 135. 18 februari 2019 / 23:59

  Een heel herkenbare blog. Ik heb een paar weken geleden een horloge aangeschaft bij one2track en ben super tevreden. Alleen had ik er meteen 2 aan moeten schaffen.
  De jongens (7 en 9 jaar) gaan steeds vaker alleen op pad.
  Even naar een vriendje, het speeltuintje of het voetbalveldje. Vaak nemen ze dan hun vriendje/vriendinnetje mee waar ik me natuurlijk ook verantwoordelijk voor voel. Ik kan ze alleen niet in de gaten houden op zo’n afstand. En tegelijkertijd moet je ze ook af en toe los kunnen laten dat kan nu goed als ze het horloge om hebben. De oudste die alleen van zijn “drum” repetitie terug komt in het donker. Ook voor hem voelt het fijn dat hij kan bellen mocht er iets zijn. Een telefoon vind ik ook nog niet nodig.
  En natuurlijk voor bij uitstapjes of vakanties als ze even vergeten zijn waar papa en mama ook al weer waren. Kortom wij kunnen een extra horloge zeker ook goed gebruiken. Als de ene de deur al uit is dan kan de ander ook nog in de gaten gehouden worden.

 136. Jean-pierre Mesters
  18 februari 2019 / 23:59

  Voor mijn zoon Aaron dat hij veilig kan buiten spelen en kan bellen als er wat is prijs zal geweldig zijn ?

 137. Linda Vergouwen
  19 februari 2019 / 07:17

  Mijn zoontje van zeven is een kei in buiten spelen en dan ineens verdwenen te zijn! Moeders fiets dan weer de buurt af.. ondanks instructie altijd zeggen waar je naartoe gaat lukt het hem niet. Meestal is hij spontaan gaan binnen spelen met buurtgenootjes en aan mama de schone taak om huis aan huis te gaan vragen of zoonlief toevallig daar is. Zo’n horloge lijkt mij daarom ideaal

 138. Joyce
  19 februari 2019 / 07:32

  Ik zou er heel graag 1tje winnen omdat mijn zoontje erg bang is dat zijn vader onverwachts bij school is om hem mee te nemen. Daardoor durft hij niet alleen naar huis. Terwijl iedereen in de klas dat wel doet. Hij wordt er een beetje mee gepest. Dit zou een echte uitkomst zijn want een telefoon mag hij niet mee naar school. Nu maar duimen dat we er 1tje winnen en hij zich veiliger kan voelen.

 139. Kim merkenhof
  19 februari 2019 / 08:19

  Wauw, wat een top horloge. Mijn zoontje van 8 wil deze zomer graag meer gaan fietsen met vriendjes. Met dit horloge om, is dit zeker mogelijk.

 140. Maud
  19 februari 2019 / 08:20

  Kleine kinderen worden groot, zo ook die van mij. Omdat ze geen broertjes of zusjes heeft, wil ze geregeld alleen de deur uit om te gaan zoeken naar vriendjes en vriendinnetjes in de buurt. Eerst was de straat groot genoeg voor haar. Maar nu ze 8 is, wil ze ook naar haar klasgenootjes toe en die wonen in een grotere cirkel. Met dit horloge kan ik haar laten gaan, terwijl ik wel kan zien waar ze is. Als dat nodig is. Bovendien kan ik haar voor het avondeten thuis laten komen zonder dat het eten aan rand of koud wordt. Ook wel heel erg fijn.

 141. Tessa Visser-Kok
  19 februari 2019 / 08:41

  Ik doe heel graag mee om dit gave horloge te winnen! Mijn dochters 9 en 8 worden ook groter en daarmee zelfstandiger en zijn op een leeftijd dat je ze op een gegeven moment alleen naar school kunt laten fietsen of een boodschapje kunnen gaan halen. Ik ben wel zo’n mama die nog een beetje moeite heeft met dit loslaten 😉 ook al weet ik dat het voor de kids juist leuk is. Dit horloge kan me vast wat meer geruststellen haha!

 142. 19 februari 2019 / 08:50

  Ik zou deze horloge geel graag voor mijn dochter willen winnen ze heeft ADHD en raakt een telefoon nog kwijt als hij niet om haar.pols zit dus zón horlife is de ideale oplossing om tch bereikbaar te zijn voor mij.

 143. Marije kremer
  19 februari 2019 / 09:21

  Ik vind dit zo herkenbaar. Zoonlief is al klaar voor meer vrijheid….. maar of ik dat ook ben? S avonds in het donker naar de sportvereniging (3 km op de fiets ) vind ik het lastigste. En al die dingen die hij nu alleen met zijn vrienden wil doen…. ze hebben het nu al over de zomer en het buitenzwembad (6 km fietsen van hier).
  Je mag het schijnveiligheid noemen, maar het is gewoon lastig als ze ineens zo groot en zelfstandig worden.

 144. Lisanne Bons
  19 februari 2019 / 10:27

  Ik zou deze heel graag willen winnen. Dochterlief heeft een verzorgpony. Daar is ze super graag. Ik vind het behoorlijk spannend. Op haar fietsje over een dijkje naar de manege. Dus daarom zou ik heel graag dit horloge willen.

 145. Tatiana Jochems
  19 februari 2019 / 11:12

  Mijn zoon Thom wordt bijna 8 en speelt heel graag buiten met zijn vriendjes. Om hem nog zelfstandiger te maken zou dit geweldig hebben. Voor hem en een gerust moederhart. Wij duimen om te winnen! Hopelijk tot gauw!

 146. elisabeth maria martina
  19 februari 2019 / 11:25

  wat een geweldig gebaar, verras mijn jarige kleinzoon maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 147. Jolanda Dijck
  19 februari 2019 / 14:32

  Ik zou dit horloge heel graag winnen voor mijn zoon Sky. Die we vanwege zijn autisme nog niet zo vrij durven laten zijn.. hij wil heel graag alleen naar school en ook weer naar huis fietsen.en graag eens naar opa en oma alleen.. lastig om hem los te laten.. stel dat hij niet weet wat te doen,dan kan hij ons bellen. En wij hem.. lijkt me een geweldig kado voor onze knul!!

 148. Samantha Bazen
  19 februari 2019 / 14:56

  Oh wow. Wat een gaaf ding. Mijn dochter gaat na de zomervakantie ook naar een andere locatie en moet dan echt ver gaan fietsen. Ik hou mijn hart vast. Ik ga nog wel vaak met haar meefietsen, maar ergens begint het los laten hè. Maar wat is het eng! Dit zou wel wat rust geven. Onze middelste heeft een goedkopere versie gehad, maar helaas is die gepikt op haar oude school…

 149. Alinda
  19 februari 2019 / 15:19

  Heel handig voor de kinderen als ze samen met de skelter er op uit gaan als er iets is kunnen we ze trasseren en kunnen ze ons bellen ook is het handig als we op vakantie zijn

 150. Laura Kenter-Scholten
  19 februari 2019 / 16:15

  Wat n leuk stukje! Altijd “lastig” als ze zelfstandig worden! Mijn jongste is nu 8 en is gek op buiten spelen, alleen “vergeet” hij weliswaar om af en toe tevertelkdn dat hij naar een andere plek gaat dan we hadden afgesproken! Heb al paar x het hele dorp afgezocht en kon hem dan niet vinden! Zo n horloge zou fantastisch zijn …. en leren op tijd te zijn… en weten waar hij is …. en hem indien nodig kunnen bereiken …. en andersom ?

 151. Kim gelderblom
  19 februari 2019 / 17:30

  Dit zal super zijn voor onze zoon.
  In de schoolvakantie verhuizen we naar onze nieuwe woning met een prachtig speelpark.
  Nu laat ik hem niet graag alleen zonder mij spelen in het speelpark.
  Maar zo zou ik me beter voelen hem toch alleen zelfstandig te laten spelen met zen vriendjes.

 152. Astrid van den Bungelaar
  19 februari 2019 / 17:46

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn nichtje van 7 jaar.
  Mijn zus en haar gezin zijn 1,5 jaar geleden naar Zweden geimmigreerd. Ze wonen in een huisje midden in een mooi bos. Hun kinderen van 16 en 7 jaar zijn regelmatig in het bos te vinden achter in “hun tuin”. En ook onderweg naar school is het fijn om te weten waar je kind uithangt….
  Dus deze horloge zou ideaal zijn voor mijn zus zodat ze de jongste van 7 jaar toch een beetje in de gaten kan houden…

 153. Lineke
  19 februari 2019 / 19:09

  Ik zou hem heel graag winnen voor mijn beide kids. Zo kunnen ze rustig spelen in het park en hoef ik niet bang te zijn dat ze ergens de walky-talky weer eens laten liggen, zodat ik me ongerust maak en we, als ze weer eens thuis komen, er weer op uit moeten om die er terug te vinden! ?

 154. Danielle
  19 februari 2019 / 19:15

  Doe heel graag mee voor mijn zoontje van zeven…. Loslaten is heel lastig, dit geeft mij een stukje rust… Dus vingers ?

 155. Samantha
  19 februari 2019 / 20:55

  Ik zou deze graag willen winnen. Deze zou super goed van pas komen voor zoontje Jeraino hij is jaar en hij wil graag alleen naar school, maar mama durft dat nog niet. Met dit super handige horloge kan ik hem wat vrijheid geven

 156. Manon Toemen
  19 februari 2019 / 21:05

  Ook onze Gijs (6) wordt steeds zelfstandiger en wil graag alleen dingen ondernemen zoals naar de speeltuin (eind van de straat). Ik probeer daar niet al te krampachtig mee om te gaan en hem stukje bij beetje steeds meer los te laten zodat bij hem en bij ons het vertrouwen groeit. Dit horloge lijkt me een ideale oplossing, ik kan zien waar hij is en hem bereiken indien nodig. Zou op termijn fijn zijn als hij zelf naar huis kan komen vanuit school aangezien zijn kleine broer dan vaak nog slaapt, wat zal hij dit stoer vinden, wij gaan duimen!

 157. Marloes
  19 februari 2019 / 21:15

  Hoi Marisca, Wat een herkenbaar stuk, met mijn dochter van 8 ongeveer t zelfde verhaal. Daarnaast een zoon die “vergeet” door te geven waar hij is of hoe laat hij thuis moet zijn. Als alleenstaande moeder is het vaak een gegoochel tussen kinderen, pannen en tijd. Het zou fijn zijn hem te kunnen traceren en/of bellen. Het eten zal er ook beter van gaan smaken?.
  Wel 2 redenen voor zo’n “horloge”. Ze kunnen wel delen de een om naar school De ander met buiten spelen na school?. ???

 158. iris
  19 februari 2019 / 21:29

  Mijn zoontje is volgende maand jarig. Zou zeer mooi verjaardagscadeau zijn?

 159. Marjolein
  19 februari 2019 / 23:16

  Wij willen deze graag winnen voor onze zoon zodat hij ook met de tijd alleen maar school kan. Maar ook omdat er in onze straat geen speelvriendjes zijn en hij nu niet alleen mag met deze Connect Go zou dat toch mogelijk zijn
  Dus wij duimen

 160. Nadine Rozeman
  20 februari 2019 / 04:34

  wat een mooie prijs. Ik kan hem dan gebruiken voor als ik ga lopen naar de sporthal.

 161. Nelly
  20 februari 2019 / 07:43

  Voor het eerst op de fiets naar de middelbare school… Lijkt me handig. Ik loot graa mee.

 162. Marieke
  20 februari 2019 / 08:06

  Wat gaaf! Dat zou perfect zijn voor mijn zoon Finn van 8. Hij speelt graag buiten, heeft geen mobiele telefoon (vind ik hem te jong voor), hij heeft een gewoon horloge met alarm, maar deze is ingewikkeld en soms gaan de alarmen af wanneer we dit niet hebben ingesteld. Daardoor is het effect weg van het alarm. Hij komt daardoor standaard te vroeg of te laat thuis.
  Dit horloge zou de ideale uitkomst zijn! Bovendien ziet dit horloge er echt heel stoer uit een lijken me de functies stuk voor stuk handig.

 163. wendy van vugt
  20 februari 2019 / 08:12

  zou helemaal geweldig zijn voor me zoon die het nieuwe schooljaar op de middelbare begint en hij een stukje moet fietsen iedere dag zijn super trots dat hij naar de keuze gaat van zijn school en niet kiest voor de school om de hoek dus dit zou echt helemaal perfect zijn

 164. 20 februari 2019 / 08:22

  Wow! Dit heb ik nodig!! Mijn zoon wordt idd zelfstandiger; wilt alleen naar de supermarkt om boodschappen te doen ( voor kleine dingen), alleen naar de bieb, naar school…. Met dit kan ik hem wel ” losser” laten!

 165. Marlou
  20 februari 2019 / 08:24

  Dit verhaal lijkt wel op onze Milan! Volgend jaar moet hij noodgedwongen naar een andere school. Dit betekend een school verder van huis en zijn vriendjes achterlaten. De connect go horloge zou helemaal super zijn. Het zou ons allen in de familie een veiliger gevoel geven en bovendien is het supercool! ?

 166. Thuy
  20 februari 2019 / 08:43

  Precies waarnaar ik op zoek ben! Mijn zoon van 9 is te jong voor een eigen telefoon, maar zijn wereld wordt wel steeds groter. Dit coole horloge wil hij wel om, omdat het meer dan een horloge kan. En het geeft mij een veilig gevoel dat hij ons kan bereiken als dat nodig is en ik kan zien waar hij rondhangt. Zo kunnen we allebei groeien en leren loslaten

 167. B.ketting
  20 februari 2019 / 08:49

  Ik zou hem heel graag winnen voor onze zoon, die gaat steeds meer zelfstandig naar school en zo kan hij ons bereiken als er wat aan de hand is en wij kunnen zien waar hij zich bevind. Lijkt me ideaal!

 168. Michelle
  20 februari 2019 / 09:07

  Omdat mijn dochter nu 6 is maar ik het speeltuintje verderop nét iets te ver vind… zou dit een mooie toevoeging zijn!
  Ik heb er nu 1 van een slechte site due werkt niet naar behoren dus een nieuw goed horloge is erg welkom!

 169. Rinke
  20 februari 2019 / 09:15

  Ik zou graag zo’n mooi horloge willen winnen voor mijn dochter van 7. Ook zij is toe aan het losgaan… ? Zelf buiten spelen ed. Dan zou het fijn als mama haar en zij mij kan bereiken.

 170. jacqueline de Waal
  20 februari 2019 / 09:20

  Wauwwie dat is super gaaf echt heel erg leuk

 171. Anna wienen
  20 februari 2019 / 09:32

  Jaaaa geweldig! Hele handige gadget.. zo kunnen we onze kinderen toch iets meer vrij laten.. zonder te veel angst

 172. Daniela
  20 februari 2019 / 09:36

  Tijdens ons laatste vakantie was mijn oudste zoon samen met zijn vader en vrienden aan het wandelen. Omdat hij ietsje dromerig is heeft hij niet gemerkt dat alle andere verder gingen. Op een moment heeft zijn vader gerealiseerd dat Nolan niet meer bij hun was en het zoeken kon beginnen. Minstens 30 minuten hebben zij gezocht maar konden hem niet vinden. Zij hebben besloten naar het hotel te gaan waar zij hem (gelukkig) konden vinden. Een man had hem op straat ontmoet en is met hem naar het hotel. Dit had kunnen helemaal anders uitkomen maar gelukkig ging het goed. Met zo een horloge zou het makkelijker zijn, ons kind weer te vinden.

 173. 20 februari 2019 / 09:44

  Oh graag
  Mijn zoon is erg ondernemend. En is onder andere een keer zelf van school weg gegaan naar huis, terwijl hij naar de opvang moest. Toen ik het telefoontje kreeg van school “we zijn hem kwijt” had ik letterlijk een hartverzakking….

 174. Tom Swegers
  20 februari 2019 / 10:04

  Hallo!
  Dit is super. Mijn dochter wil graag alleen gaan fietsen. Ook naar school gaat ze vaak alleen. Natuurlijk zien wij dit als ouders niet echt zitten in en nabij een grote stad als Eindhoven.
  De “Connect Go”van One2track zou ons gerust stellen als zij alleen op pad is. Het is een uitkomst waardoor ons hele gezin de tijd beter kan indelen om ook meer samen te zijn en leuke dingen te doen. Wij hopen dat zij binnenkort eropuit mag gaan met zo een mooi en functioneel apparaat!

 175. Jamila
  20 februari 2019 / 10:07

  Mijn zoontje Marley wordt steeds een stukje zelfstandiger. Ik weet dat hij een stukje ouder wordt maar met zijn (net) 7 jaar voelt hij zich al een hele vent. Ik heb zo’n soort horloge nog niet eerder overwogen maar na jouw blog ben ik enthousiast. Zo kan ik Marley een beetje met vrijheid geven (wij wonen aan de rand van het dorp) maar toch altijd op de hoogte zijn wat hij is. Dat scheelt mij weer tig rondjes fietsen in het dorp als hij weer iets verder is gegaan dan afgesproken ? Ik ga duimen want dit zal mij als moeder meer rust geven. (En daarnaast zoveel meer voordelen zoals je beschreef, het is een mooie tussenstap voor een mobieltje voor over een paar jaar)

 176. Thomas Geurts
  20 februari 2019 / 10:55

  Met het voorjaar voor de deur en alle bijbehorende uitstapjes (markten, parken, winkelen etc) zou het wel een fijn idee zijn om ons Lynneke te kunnen “tracken” als dat nodig is. Het feit dat ze zou kunnen bellen in nood is wat mij betreft een mooi extraatje!

  Bovendien weet ik zeker dat ze het ook nog eens hardstikke stoer zou vinden als ze als we op stap gaan dat ding om mag!

 177. melissa
  20 februari 2019 / 11:03

  Lastig hoor dat die kids ouder en zelfstandiger worden en soms ook zonder papa/mama op pad willen (in de buurt). ik vind het niks, maar misschien dat dit me wat geruster stelt!

 178. wilmsen anita
  20 februari 2019 / 11:11

  Ik zou het aan mijn kleindochter geven zodat haar mama gerust is als ze alleen naar school fietst

 179. a.
  20 februari 2019 / 12:50

  Onze dochter moet toch iets verder naar school dan we dachten….dus is dit een goed idee daarom doen we mee.

 180. Joyce
  20 februari 2019 / 12:51

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn dochter van 10. Ze wil heel graag alleen naar school fietsen , maar deze mama vind de weg erheen nog iets te eng.
  Daarnaast heb ik nog 2 kiddies die overal en nergens naartoe rennen wanneer zij de kans krijgen dus voor hen wordt het binnenkort ook wel tijd er eentje aan te schaffen.
  1 om te winnen zou dus super mooi zijn !
  ?

 181. Steffanie Louwen
  20 februari 2019 / 12:57

  Mijn zoon gaat naar het VO, spannend voor hem maar zeker ook voor mama :-).
  Het zou fijn zijn om de connect go te winnen om mijn zoon de zelfstandigheid te geven op weg naar het VO en mama een rustig hart.

 182. Aryenne de Jong
  20 februari 2019 / 12:59

  Onze oudste dochter van bijna 8 geniet van heerlijk buiten spelen en struint de hele buurt door. Dat heeft echter één nadeel: ze is altijd zoek rond etenstijd. Wat zou het een uitkomst zijn haar te kunnen vinden en bereiken via een stoer horloge! Zij blij, wij blij! en geen koude aardappels meer…

 183. p.vermeijs
  20 februari 2019 / 13:02

  Ik wil de ‘Connect Go’ graag winnen voor mijn dochter die volgend jaar naar de middelbare school gaat en hier zelfs zelf om vraagt.

 184. 20 februari 2019 / 13:32

  Wat een prachtige en praktische prijs! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn neefje. Het is een schat van een jongen met een grote broer waar hij enorm tegenop kijkt. Door een kleine beperking is alles net iets lastiger voor hem en dat voelt hij natuurlijk heel goed. Hij ziet dat het zijn broer meestal wel lukt. Ik zou hem dit horloge gunnen zodat hij zich wat zekerder voelt en het beetje extra controle geeft hem tegelijkertijd wat meer vrijheid. Daarnaast ziet hij er natuurlijk ook nog eens vet stoer uit met zo’n flitsend horloge om zijn pols!

 185. Mireille
  20 februari 2019 / 13:34

  Graag doe ik mee voor onze zoon. Zijn broer heeft er al een en nu hij groter wordt wil hij er ook graag 1. Zodat ook hij met een stoer horloge naar buiten kan.

 186. Chantal
  20 februari 2019 / 13:42

  Ik wil hem graag winnen voor mijn dochter die 5 maart 10 jaar wordt. Het loslaten van haar is best lastig. Ik heb er best veel moeite mee en roep nog heel vaak hierdoor nee. !

 187. SNEEUWKLOK
  20 februari 2019 / 14:33

  Hoewel die van ons niet in 7 sloten tegelijkertijd loopt, vind ik dit een hele prettige oplossing. Meer voor omstandigheden waar ons kind geen vat op kan hebben (zoals inderdaad een schoolreis die uitloopt e.d.). Ook fijn dat het aan de pols zit (en dus niet makkelijk zoek kan raken) en je contact met je kind kunt hebben. Dat hoeft niet eens voor het kind zelf te zijn maar als er gewoon hulp nodig is. De mogelijkheden zijn precies die belangrijk zijn (dus geen spelletjes e.d.). Ik ben helemaal voor!

 188. Nathalie
  20 februari 2019 / 14:50

  Ooh wat zou dit fijn zijn voor de zoon van mijn vriend. Hij is autistisch en raakt heel snel afgeleid, hierdoor raakt hij nog wel eens verdwaald in zijn eigen buurt. Dit zou ideaal zijn voor hem. Duimen maar!

 189. Jose Looijs
  20 februari 2019 / 15:41

  Mijn oudste zoon is 10 jaar. Hij mag vanaf komend voorjaar alleen heen en weer naar het zwembad fietsen voor zijn training, maar da’s best een stukje fietsen. Het zou fijn zijn om hem dan goed in de gaten te kunnen houden, want ook al moet je je kind het vertrouwen geven in zijn eigen kunnen, het geeft wel een enorm gerust gevoel als je op afstand een beetje kunt meekijken…

 190. m chen
  20 februari 2019 / 15:43

  Met Connect Go geen zorgen waar mijn kleine uithangt omdat ik dan weet waar ik moet zoeken!

 191. 20 februari 2019 / 15:57

  WoW! Dit is echt ideaal. Het geeft een super veilig gevoel. Ik had me al een poosje georiënteerd op dit soort trackers, maar niets gevonden wat zoals deze is…

 192. Mirjam
  20 februari 2019 / 16:01

  Zou fijn zijn voor mijn dochter, die was al eens helemaal in paniek toen we op een nieuwe camping stonden en ze vergeten was waar de caravan nu stond… Gelukkig dat de animatie haar geruststelde en met haar de camping rond liep tot ze ons gevonden had.

 193. Tom
  20 februari 2019 / 16:07

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter die het erg leuk vindt om haar stappen bij te houden.
  En voor mij om een oogje in het zeil te houden.

 194. van erum maria louisa
  20 februari 2019 / 16:31

  ik zou zo graag mee loten

 195. Diana
  20 februari 2019 / 17:37

  Het zou geweldig zijn om deze te winnen voor mijn 8 jarige zoon. Hij wil graag wat meer met z’n vrienden op het voetbalveld spelen, maar vind het zelf ook spannend omdat hij onderweg vaak een loslopende rottweiler tegenkomt (sowieso al heel angstaanjagend). Ik zou het een heel geruststellend idee vinden dat hij bij spannende situaties of in echte noodgevallen contact met mij kan opnemen

 196. Karin Noordzij
  20 februari 2019 / 17:48

  Ik zou het horloge dolgraag willen winnen voor mijn kleindochter die al heel zelfstandig is en nog zelfstandiger zou willen zijn dan dat haar leeftijd toe kan laten. Dit horloge zou haar hier zo mee kunnen helpen.

 197. Jan
  20 februari 2019 / 19:16

  Het geeft een vertrouwder en geruster gevoel.

 198. Wendy
  20 februari 2019 / 19:19

  Voor mijn oudste zou ik deze graag willen winnen. Hij wil graag zelfstandig zijn maar heeft een mama die niet Elsa is en ‘let it go’ in haar systeem heeft zitten. Misschien dit net dat kleine beetje zekerheid voor een iet wat onzekere mama

 199. Melissa
  20 februari 2019 / 19:35

  Mooie horloge is hij makkelijk te bedienen en wat kost die

 200. Lottie
  20 februari 2019 / 19:42

  Voor mijn neefje; het is al meerdere keren voorgekomen dat hij ‘stoer alleen op pad’ de buurt ging verkennen –> als gevolg stressvolle buren/ouders/kinderen.

 201. Renate
  20 februari 2019 / 20:04

  Dit GPS horloge zou werkelijk ideaal zijn voor mijn zoon Jelle (8 jaar oud), vooral omdat hij diabetes heeft. Gelukkig is zijn bloedsuikerspiegel meestal in orde, maar enkele keren per jaar gaat het fout en raakt hij gedesorriënteerd. Nu hij ouder wordt en langzaamaan steeds meer zelfstandig naar buiten mag/gaat zou dit horloge Jelle zeker extra veiligheid bieden en ons (zijn ouders) een veiliger gevoel.
  Ik heb dit artikel (en vooral de foto’s van het horloge) zojuist samen met Jelle bekeken en hij is dolenthousiast dus wij zouden heel graag kans maken op dit handige èn mooie/stoere GPS horloge.

 202. lysbeth
  20 februari 2019 / 20:12

  onze meid Jitske vind het leuk om alleen naar haar vriendinnetjes te gaan. wij houden altijd liever een oogje in het zeil. misschien toch wel mooi voor haar als zij nu wat zelfstandiger kan zijn maar wij haar toch in de gaten kunnen houden.

 203. Ilse Verhoeven
  20 februari 2019 / 20:14

  Mijn dochter gaat op kamers en dan zou ik dit echt wel super geruststellend vinden.

 204. Renske
  20 februari 2019 / 21:17

  Lijkt me een fijn en veilig idee!

 205. Ingrid
  20 februari 2019 / 21:29

  Zou mooi zijn, Morris is nu 8 en wil al stukjes alleen gaan lopen. Maar hij kan nog niet bellen, dus het is lastig met afspraakjes na school. Hiermee zou hij een stuk zelfstandiger kunnen worden.

 206. Vivian
  20 februari 2019 / 22:30

  Te gek deze wearable! Ik doe mee voor mijn zoon van 8. Hij is echt nog te jong voor een telefoon… Lijkt me ook ideaal om zo berichtjes naar hem te kunnen sturen en wat groot voordeel is dat hij dit horloge ook niet zo makkelijk kan vergeten, hij heeft hem dan altijd om 🙂

 207. Susanne
  21 februari 2019 / 00:04

  Ik zou het horloge heel graag willen winnen voor mijn zoon Sam van 12.
  Hij vind het eng om alleen over straat te gaan en het zou hem zo helpen door dat hij met het horloge zijn moeder binnen handbereik heeft.

 208. Renske Wiegerink
  21 februari 2019 / 00:12

  Jaaa! Dolgraag winnen we deze ‘Connect Go’!
  Je kinderen loslaten is moeilijk en toch wil ik ze al jong vertrouwen geven in zichzelf en de maatschappij. Dit helpt mij als moeder om vertrouwen uit te stralen ?

 209. Lizette de waard franken
  21 februari 2019 / 00:32

  Ik heb een autistisch zoontje van 8 dat vaak wegrent als hij ” op slot slaat” . Hij blijft dan lopen tot hij weer helder is. Vaak weet hij dan weer niet waar hij is en hoe hij naar huis/ terug naar school moet lopen.
  Wat zou het dan fijn zijn als hij met een simpele knop kan bellen zodat ik hem gerust kan stellen en naar de gewenste plek terug kan praten. ( of ophalen omdat ik zie waar hij zit).
  Dan hoeft de locale bakker die een km verderop school zit geen panikerend jongetje meer terug naar school te brengen…..( en hoef ik niet steeds mijn hart vast te houden…)

 210. Nina Mol
  21 februari 2019 / 05:42

  Ik doe graag mee voor kleinzoon R. Ik pas vaak op hem. We spelen veel buiten dus dit apparaat lijkt me onmisbaar!

 211. 21 februari 2019 / 07:23

  Oh geweldig dit. Onze zoon nooit een probleem met loslaten. Dus dit echt nooit nodig gehad . Maar nu onze dochter die loopt en loopt en plots weet ze niet waar ze is ,dus dit zou top zijn.
  Ben erg nieuwsgierig naar.

 212. Rianne vd westen
  21 februari 2019 / 07:41

  Ik zou hem wel voor mijn zoon milan willen winnen. 9 jaar en vaak buiten aan het spelen. En als we dan weg moeten moeten we eerst de wijk door om hem te zoeken. Hoe makkelijk zou dan zon horloge zijn. En idd zal ook hij dadelijk vaker alleen op de fiets naar school gaan en dan is het ook wel handig als hij mij kan bereiken omdat hij af wil spreken. Wii wonen niet in de wijk waar zijn klasgenootjes wonen.

 213. Viv Schobben
  21 februari 2019 / 08:02

  Heel graag voor onze zoon van 8! Zo langzaam aan begint het grote loslaten en dat is me toch wel een dingetje. Hij wil er graag op de fiets vandoor, ook weleens alleen ergens heen maar de “grote” weg houdt ons nog flink tegen. Niet dat we hem niet vertrouwen maar het verkeer om hem heen is niet altijd even geduldig :-(. Ook het spelen in het dorp uit ons oog maakt me geregeld bezorgd en toch wil je de kids die kans geven zelf de “wijde wereld” in te trekken. Het gaat steeds meer gebeuren de komende jaren en deze watch geeft me toch een geruster gevoel als hij onderweg is!! Waag dan ook heel graag een kansje op z’n prachtexemplaar. Oh en ik weet 100% zeker dat hij het zelf ook “vet cool” zal vinden haha!

 214. Bianca Voermans
  21 februari 2019 / 08:33

  Ik zou graag deze horloge willen winnen voor mijn zoon seth van 8 jaar. Hij houdt van buitenspelen maar is ook heel snel afgeleid. Zo start hij met spelen op het ene punt, ziet iets leuks en gaat naar het volgende en zo gaat het verder een uur later kan hij dus aan de andere kant van het dorp zijn. En ik eeet niet wwar uithangt. Het is voor mij dan erg fijn als ik hem kan bellen of kan zien waar hij uithangt.

 215. Claudia de Kok
  21 februari 2019 / 08:50

  Mijn dochter van 10 gaat straks in haar eentje naar balletles midden in de stad terwijl wij ouders moeten werken, wel heel fijn en veilig om haar zo in de gaten te kunnen houden.

 216. Annemiek
  21 februari 2019 / 10:38

  Wat een leuke actie! Ik zou er heel graag één willen winnen voor mijn zoon Tijn. En eigenlijk precies om de redenen die je in het artikel beschrijft. Top!

 217. Melissa
  21 februari 2019 / 10:44

  Hoi Marisca,

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn zoontje (7). We zijn net verhuisd naar een nieuwe, onbekende buurt en het zou heel erg fijn zijn als mijn zoontje dit horloge kan gebruiken! Zo kan hij contact met ons opnemene als hij ‘verdwaald´ tijdens het buitenspelen!

  Groetjes, Melissa

 218. Oma Will
  21 februari 2019 / 11:13

  O, wat een prettig idee zou het voor mij zijn, als mijn kleinzoon hem om zijn polsje zou dragen.
  Ik volg Bloglovin en doe hier graag voor mee.

 219. Anita
  21 februari 2019 / 11:21

  Ik hoef er geen te winnen hoor. ?
  Wij hebben ook een horloge van one2track en we zijn er echt heel blij mee. Hoewel de gps natuurlijk niet altijd nauwkeurig is, vind ik het vooral prettig dat ik mijn zoon kan bellen en hij mij. Dit is echt een mooie voorloper van een mobieltje. Ook fijn dat er juist niet allemaal spelletjes op zitten, dan is de batterij ook nog vol als je hem nodig hebt 😉

 220. 21 februari 2019 / 12:21

  Goedemorgen,
  Wat een toffe uitvinding. Ik doe mee voor de zoon van een goede vriendin. Hij heeft autisme en ADHD, waardoor hij wel eens de structuur kwijt is of tegen andere dingen aanloopt in het dagelijks leven. Dit horloge zou hem zeker helpen. Een telefoon raak je makkelijker kwijt, een horloge heb je altijd om.
  Liefs Vera

 221. 21 februari 2019 / 13:21

  Wat een leuke actie! Ik zou heel graag zo’n horloge willen winnen voor mijn zoontje van 6,5. Hij speelt erg graag buiten en ik merk dat hij behoefte heeft aan meer speelruimte. Ik vind het nog moeilijk om hem dit vertouwen te geven. Dit horloge zou het een stuk makkelijker maken om hem wat meer los te laten.

 222. Lydia
  21 februari 2019 / 13:25

  Ik zou heel graag de connect go willen winnen voot mijn zoon. We zijn hem regelmatig kwijt, omdat hij door de wijk aan het struinen is. Heerlijk voor hem, maar voor papa en mama wat minder. Het zou fijn zijn als het voor ons ook zorgeloos is, als hij naar buiten gaat, omdat hij voor ons bereikbaar is ?

 223. Lin
  21 februari 2019 / 13:26

  Ik zou er heel graag een voor mijn onzekere dochter willen winnen, ze is net elf en zit in groep 7. Nu haar peuter broertje binnenkort naar het MKD moet ipv de peuterspeelzaal zal ze zelf naar en van school moeten fietsen. Ze is altijd gebracht met de auto omdat ik door lichamelijke beperkingen niet kan fietsen. Het zou heel erg fijn zijn om te winnen zodat zij zich wat zekerder voelt (en ik ook).

 224. anja
  21 februari 2019 / 15:23

  erg fijn om de kinderen buiten wat meer vrijheid te gegeven en toch te weten waar ze zijn

 225. 21 februari 2019 / 15:54

  superleuke gadget! erg handig ook voor onderweg. Zeker voor mij. Ik wandel erg veel en dan komt deze handige (horloge) goed van pas.

 226. co
  21 februari 2019 / 19:22

  wauw. wat handig. dat zou weleens een werelduitkomst kunnen zijn. ik doe graag mee

 227. Claudia
  21 februari 2019 / 20:48

  Met drie kids in verschillende leeftijden met een aantal ondernemende types ertussen zou dit ideaal zijn! Leeftijden 12, 7 en bijna 2….

 228. Valerie van Duijvenbode Blokland
  21 februari 2019 / 20:59

  Heel graag voor mijn dochter die lekker impulsief en avontuurlijk is, maar mij nog al eens een benauwd momentje bezorgd!!

 229. Veronique
  21 februari 2019 / 20:59

  Mijn dochter van 9 met ADHD is vaak aan het dwalen door het dorp. Geen opzet maar ziet iets en gaat erachteraan. Al zo vaak aan het zoeken geweest, hele dorp af moeten gaan, duurt best lang en onhandig als alleenstaande moeder die net het eten klaar heeft, of op pad moet en dan eerst nog half uur moet gaan zoeken. Zou zo handig zijn haar te kunnen bereiken of te weten waar ze is….

 230. Marieke
  21 februari 2019 / 21:08

  Ik wil graag meedoen, voor mijn zoon die bijna ( na de zomervakantie) naar de middelbare school gaat 🙂

 231. Anja
  21 februari 2019 / 21:26

  Ik zou het heel graag willen winnen omdat het de stap om mijn zoon alleen buiten te laten spelen wellicht iets makkelijker maakt. Ik denk dat ik meer gerustgesteld ben en meer vertrouwen heb dat hij dit alleen aankan.

 232. Chantal
  21 februari 2019 / 21:30

  Ik zou hem haast liever bij mijn partner om doen!
  Nee hoor, ik wil graag dat ons dotje altijd veilig is, Connect Go!

 233. Marja
  21 februari 2019 / 21:51

  Onze dochter heeft epilepsie en dat geeft toch extra zorgen. Ik zou voor haar graag deze tracker winnen

 234. Nina
  21 februari 2019 / 22:33

  Het lijkt me een fijn idee als onze 6-jarige zoon Jesse dit draagt als we bijvoorbeeld een dagje uit gaan. Hij is tamelijk ondernemend, en dat is niet altijd even goed voor mijn gemoedsrust ?

 235. Post
  21 februari 2019 / 22:40

  Ik zou hem graag winnen voor onze dochter van 8. Ze vind zichzelf al erg groot en wil alles zelf(standig) doen. Moeders vind dit niet altijd een goed idee, maar met deze leuke, functionele gadget kunnen we misschien tot een compromis komen.

 236. Linda de Bode
  21 februari 2019 / 23:16

  Drie dochters dwalen door de wijk, grensverleggend en weten soms de weg niet meer

 237. Linda Ypma
  21 februari 2019 / 23:21

  Dit is een heel toffe horloge voor onze dochter Jildou (7). Hiermee zou ik haar wel eens alleen durven laten fietsen. Bovendien kan ze ook nog het digitale klokkijken leren.

 238. chris de haas
  22 februari 2019 / 00:34

  ik zou dit graag winnen voor mijn dochter die volgend jaar op de fiets naar school moet. ze moet 7 km fietsen van een dorpje naar haar school om de “stad” . dus zou het fijn zijn dat ik haar wat kan volgen.

 239. Cathy
  22 februari 2019 / 00:46

  Ik wil hem heel graag winnen voor mijn zeer avontuurlijke dochtertje van 5 jaar, die gek is op buitenspelen en ik als mama dan een stuk geruster ben als ze alleen buiten speelt en scheelt me ook nog is roepen en zoeken, wat wil je nog meer. En wat persoonlijk nog een voordeel is, is dat ik diabetes heb en het superhandig is dat ze in nood gelijk kan bellen, op de telefoon lukt dit nog niet helemaal en dit lijkt me een goede oplossing hiervoor

 240. esther
  22 februari 2019 / 07:06

  iedereen zou eigenlijk zo’n horloge moeten hebben voor hun kind. ik zou hem graag winnen voor mijn zoontje van 7 hij speelt het liefste de hele dag buiten en is altijd op ontdekking. met dit horloge kan hij eens echt de wijk verder gaan herkennen dan het standaard rondje om onze blok huizen. eindelijk zou hij dan naar de populaire speeltuin mogen waar de halve school speelt zonder dat zijn mama mee moet omdat dat veiliger is. hij zou dan straks zelfs alleen naar zijn beste vriendje kunnen fietsen die gaat verhuizen naar de andere kant van onze wijk. ik ga duimen dat ik hem mag verrassen met zo’n prachtig en vooral handig horloge

 241. Tamara
  22 februari 2019 / 08:25

  Graag doe ik mee! Zoonlief begint nu ook op straat te spelen ideaal voor nu en straks op de camping!! ?

 242. Marijn van Meegdenburg
  22 februari 2019 / 10:14

  Heel graag zou ik dit horloge willen winnen voor mijn zoontje. Ik heb nu nog de luxe dat ik hem iedere dag naar school kan brengen ophalen. Maar dit gaat helaas veranderen. Zijn pappa en ik liggen in scheiding en straks is het voor mij niet meer altijd mogelijk hem naar school te brengen en op te halen en zal ik hem dus versneld moeten loslaten en zal hij alleen van en naar school moeten fietsen. Dit horloge zou voor mij die stap van loslaten makkelijker kunnen maken. Maar zeker ook hem de ‘veiligheid’ geven dat mamma nog steeds ‘in de buurt is’.

 243. lizette
  22 februari 2019 / 10:48

  Perfect voor mijn zoon van 6 jaar aangezien hij veel meer alleen wil doen.

 244. dennis
  22 februari 2019 / 10:49

  Superactie, Ik heb een zoontje van 6 jaar en dan is dit wel heel handig, ik doe dus graag mee.

 245. Roos W
  22 februari 2019 / 12:53

  Voor mijn kleine nichtje, wel zo veilig! Mijn broer heeft herenletsel waardoor niet altijd alles goed lukt. Mocht ze toch ergens zoek raken, dan kunnen we haar in elk geval terug vinden.

 246. Carla
  22 februari 2019 / 12:59

  Controle
  ongeduld
  na school
  naar vrienden
  evalueren
  contact
  telefoon
  GEO fencing
  onzekerheid

  Wauw wat mooi, zo kan mijn zoon afspreken, spelen en weer op tijd thuis zijn. Hoef ik niet meer ongeduldig en in onzekerheid thuis te zitten. Weet zo waar hij is en kan hem bereiken. Fijn aangezien wij ruim 3 km van dorp wonen en hij nu echt zelfstandiger word. Wat goed is maar ook spanning mee brengt.

 247. Marit Mertens
  22 februari 2019 / 13:29

  Dit is de uitkomst voor ons zoontje van 8 jaar. Wij vinden hem nog te jong voor een telefoon maar dit klinkt geweldig en is precies wat we zoeken! Wij wonen sinds dit jaar in een andere stad, een stuk rustiger en op loop- en fietsafstand van zijn nieuwe school. Hier kan hij ook zelfstandig buitenspelen wat voor ons na het wonen in een grote drukke stad, nieuw en ontzettend spannend is. Deze Connect Go is zo handig en zal ons allemaal een stukje meer rust geven.

 248. Angela Stam
  22 februari 2019 / 15:32

  Wow wat een gave prijs om te winnen! Ik zou deze graag willen gebruiken voor mijn zoontje. Die wil heel graag zelf (alleen) dingen gaan ondernemen. Maar ik vind het wel een beetje eng! Dit horloge zou mij wel een veiliger gevoel geven om hem ergens alleen naar toe te laten gaan.

 249. Veronique Meeder
  22 februari 2019 / 15:45

  Oh, wat zou dit een hoop rust gaan geven! Mijn zoon (10)zit in inmiddels al in groep 7. Hij is helemaal nog niet zo zelfstandig als leeftijdsgenootjes. Graag zou ik hem wat meer los willen laten maar ik heb daar zo veel moeite mee. Hij weet in de buurt amper de weg naar huis terug te vinden. Als hij dan eens verder weg wilt gaan spelen, heb ik geen rust tot hij eindelijk weer thuis is.
  Vanaf volgend schooljaar zou ik hem ook echt af en toe alleen naar school moeten laten gaan. Ook daar zie ik al behoorlijk tegen op. Met dit horloge kan ik gemakkelijk met hem in contact blijven. Zodra er wat is kan hij mij bereiken en ik kan zien waar hij is mocht hij de weg niet meer weten. Tegenwoordig hebben veel kinderen een telefoon. Op zich ook handig, maar deze mag hij van mij niet met buitenspelen meenemen. Hij kan hem laten vallen of ergens laten liggen. Dit probleem is mooi verholpen met een horloge dat hij om zijn pols laat zitten. Ideaal!

 250. Marleen van Beek
  22 februari 2019 / 15:51

  Dat zou ideaal zijn voor mijn zoontje Lars. Hij is ondertussen 9 en wil steeds vaker alleen op pad. Zo kan ik in ieder geval een beetje in de gaten houden waar hij uithangt.

 251. Bo
  22 februari 2019 / 15:58

  Super handig voor mijn tweeling. Ze zijn 90% van de tijd samen. Dus 1 horloge is dan genoeg. Ideaal

 252. Saskia Villanueva
  22 februari 2019 / 19:18

  HELP, mijn dochter wil uit! Waar ik met mijn 14 jaar nog met barbies speelde (heus waar), wil mijn dochter met haar vriendinnen op stap. En dat midden in een loslaat en afzet fase. Wegbrengen mag, zolang ik haar een straatje eerder uit laat stappen. Ophalen is ‘beter-van-niet’ mam.. Laatst nog moest ze van school ’s avonds van 20.00 -22.00 uur een voetbalwedstrijd Sparta-Dordrecht bijwonen…een voetbalstadion vol met mannen! Mijn poppetje.. ‘Ja, want daar verdien je studiepunten mee en doe niet zo stom’, aldus dochter. Alleen al voor mijn gemoedsrust zou dit horloge een uitkomst kunnen zijn, want dit trek ik niet, al is het nog maar het begin, vrees ik..

 253. Simone Valk
  22 februari 2019 / 19:57

  Een opgeroeiende dochter van 8 jaar, die bovendien enigst kind is. Steeds meer haar eigen ding wil doen ook op vakantie graag haar eigen plan trekt en niet constant vader of moeder in de buurt wil hebben. De watch is dan ideaal! Noem het schijn veilig, maar ik vind het een goede uitvinding…. al is het maar voor mijn eigen gemoedsrust!

 254. Deborah Hagelaars
  22 februari 2019 / 21:28

  Ik zou het horloge willen winnen voor mijn dochtertje. Je ontkomt er niet aan, uiteindelijk willen kids (moeten) een smartphone hebben. Vriend of vriendinnetje heeft er 1 en je kind kan dan niet achterblijven. Zo ’n connect go watch is dan een goed begin voor een wat jonger kind.

  * Ik zou elke functie gebruiken die het go watch te bieden heeft. Geofencing lijkt me dan ook een super handige functie omdat kids toch vaak de neiging hebben om te verkennen buiten de afgesproken speel regio.

  * Zand in het haar of aan de handjes maar niet in de smartwatch (+++).

  * Een kind verliest een smartphone/gsm toch eerder dan een connect go watch die om de pols zit wat ook weer een plus is voor mij en mijn dochter.

  * Bellen is natuurlijk ook super fijn als ze bij oma en opa zijn. Zo heb ik een directe persoonlijk lijn met mijn dochter ipv opa of oma eerst te bellen. Zal mijn dochter vast fijn vinden.

  Ben ik nog iets vergeten? uhh.. Ja, de enge schoolreisjes. They creep my out. Als ik hoor dat er een schoolreisje (auto/bus) op de planning staat dan raak ik als moeder bezorgd over mijn kind. Het voelt voor mij dan alsof ik de controle kwijt raak. De connect go kan dat gevoel volledige of iig voor een deel wegnemen omdat ik kan zien waar mijn dochter zich bevind (stil/bewegend) en dat is ook een dikke PLUS voor mij!

  Duimen maar!

 255. Annelies
  22 februari 2019 / 22:02

  Ik ben controlefreak, altijd geweest. Ik kon me er altijd prima mee redden. Totdat ik kinderen kreeg. Ik heb een jongen die van de week 5 jaar is geworden en ik heb een meisje die bijna 2 is. Op het moment dat ik moeder werd, moest ik een belangrijke les leren: loslaten. Heel lastig! Hulpmiddelen als horloges die je kunt volgen zijn hulpmiddelen die controlefreakende moeders, zoals ik, helpen. Ik zou hem graag winnen ?

 256. Danielle
  22 februari 2019 / 22:57

  Dit lijkt mij heel handig om aan mijn nichtje te geven wanneer ik op haar pas en leuke dingen samen wil doen. Geeft toch wat meer veiligheid.

 257. Janneke
  23 februari 2019 / 06:28

  Wat een geweldig horloge. Mijn dochters v 6 en 4 jaar spelen graag buiten en dit zou ideaal zijn. Ook voor in het pretpark vind ik het een erg veilig idee.

 258. Rebecca
  23 februari 2019 / 08:08

  Ik zou er graag een winnen. We zijn onze zoon van 8 jaar in Frankrijk een keer 2 tellen uit het oog verloren op een markt. Hij was toen 6 jaar. Hij heeft daar best een trauma van opgelopen. Hij vindt het moeilijk ons los te laten. Het gaat gelukkig al wel weer een stuk beter. Maar zo’n horloge zou hem nog meer helpen in de richting van zelfstandigheid!

 259. Ramona Lindelauf
  23 februari 2019 / 08:16

  Onze oudste let wel op en is voorzichtig, maar onze jongste daarentegen… Een heel stuk vrijer maar ook totaal géén richtingsgevoel! En zeker ook voor schoolreisjes en kinderfeestjes zou dit mama wat meer geruststellen?.

 260. Sharon v Bregt
  23 februari 2019 / 08:42

  Ja deze zou ik graag willen winnen. Nu moet ik overal achteraan omdat ik het zonde vindt ook om mijn dochter met telefoon en al erop uit te sturen. Dit is ideale oplossing, kan haar id gatenhouden en het horloge kan ze niet zomaar kwijtraken of uit haar zak vallen. Ideaal!

 261. Joël Flokstra
  23 februari 2019 / 09:26

  Ik ben vader van 2 dochters. Nou vaders rn dochters . Dan weet je het wel. Een en al bezorgdheid. Maar ja . Ook loslaten hoort bij het proces. Ze worden steeds zelfstandiger. Maar mijn beschermingsdrift staat me soms in de weg. Dit horloge zou me toch een stuk rust geven. En het komt de ontwikkeling van mijn dochters ten goede. Ik doe graag mee

 262. Sarah Hoorneman
  23 februari 2019 / 09:31

  Mijn dochter had zich pas geleden verstopt. Heel leuk idee normaal gesproken, maar dan moet iedereen wel weten dat je je verstopt. Na 10 minuten zoeken vond iemand haar perongeluk, dat was veel sneller geweest en minder hart kloppingen met deze tracker. Ze wordt van de zomer ook 6 en wil steeds wat verder, want er is vaak niet veel hier samen te spelen, dit zou haar net wat meer vrijheid kunnen geven. Ook al krijgt ze van ons al veel vertrouwen.

 263. 23 februari 2019 / 09:43

  Mijn dochter Izzaa gaat aankomend schooljaar naar het voortgezet 10 km heen en 10 terug op de fiets..best pittig en zeker handig zo’n mooi apparaat…

 264. Clau-dya
  23 februari 2019 / 11:47

  Mijn dochter (9 jaar) fietst elke dag zelf en alleen naar school, omdat ze dat heel graag zelf wil, ze heeft de leeftijd om die zelfstandigheid te willen en wij geven haar deze maar wel met pijn in het hard en wat zou ik blij zijn met deze Connect Go!

 265. Agnes
  23 februari 2019 / 13:02

  Wauw! Wat een super prettig en veilige gedachte… je kind lekker vrijlaten spelen.. en toch in de gaten kunnen houden. Ik doe graag mee voor ons 10jarige meisje

 266. Bianca Abercrombie
  23 februari 2019 / 13:23

  Dit zou echt helemaal super zijn! Wij zijn verhuisd(wonen net buiten de wijk) en ons zoontje mag nu zelf de wijk in om te kijken of er vriendjes aan het buiten spelen zijn. Met dit horloge zit ik een stuk prettiger thuis en scheelt een hoop fietsritjes voor mij om te kijken waar die is en alles goed gaat ?.

 267. Karin
  23 februari 2019 / 13:43

  Nou dat zou helemaal top zijn die kunnen wij hier wel gebruiken. We gaan heel hard duimen. Ideeaal voor vakantie en buiten spelende kinderen.

 268. Salima
  23 februari 2019 / 15:49

  Dit zou perfect zijn. Mijn zoon wilt heel erg graag alleen naar school, maar ik vind het dood eng. Op deze manier heb je toch nog enigzins de controle en kan je hem volgen en in het ergste geval even bellen. Maar ook voor andere situaties. Alleen thuis blijven is ook zo’n ding.. hij wilt dat heel graag, maar wij hebben niet eens een thuis telefoon, dus mocht er iets gebeuren kan hij mij niet contacten en dan wel. Het zou een hoop ruzies schelen hier in huis.

 269. Rebecka
  23 februari 2019 / 18:58

  Ik zou deze wel graag winnen voor mijn apekop van 6 jaar. Inderdaad nog te jong voor een mobiel, maar wel heel handig op vakantie en met dagjes uit.
  En na de zomer zal hij best eens alleen naar school willen fietsen. Dit maakt dat dat toch eerder een keertje kan.

 270. 23 februari 2019 / 19:32

  Hoi,

  Mijn zoontje gaat na de zomer vakantie naar het voortgezet onderwijs en nu moet hij iedere dag toch zeker 45 minuten fietsen dat is best ver en natuurlijk zou het perfect zijn als ik kan zien waar hij is en hem toch een beetje kan begeleiden als hij hulp
  Nodig heeft. Daarom zouden wij dit horloge graag willen winnen?

 271. Kim merkenhof
  23 februari 2019 / 20:11

  Wauw, helemaal top voor mijn knul. Hij wordt 10 maart 8 en wil steeds vaker buiten spelen met vriendjes

 272. Marieke
  23 februari 2019 / 22:35

  Superhandig! Ons zoontje van 8 wil steeds meer dingen zelfstandig doen. Ik vind het nog wel erg spannend. Dit horloge zou ideaal zijn!!

 273. Anneliese de Waal
  23 februari 2019 / 22:38

  Ik doe erg graag mee voor mijn zoon Nicky, hij gaat naar de zomervakantie naar de 1e klas in Gouda, en dit zou super zijn. Doe erg graag mee, erg mooie winactie.

  Groetjes Anneliese

 274. Manon
  23 februari 2019 / 23:43

  Zou top zijn voor mijn oudste zoon! Die wordt steeds zelfstandiger en gaat nu zijn grenzen verkennen. Zo kan ik bij twijfel altijd even kijken terwijl zijn kleine broertje de fles krijgt.

 275. 24 februari 2019 / 00:28

  Ik zou Connect Go een hele fijne voor mijn zoontje vinden. Hij heeft last van epilepsie, en wil ook steeds zelfstandiger worden net zo als alle andere van zijn leeftijd. Zo een horloge is natuurlijk 10 keer makkelijker dan een grote mobiel, dit heb je altijd om. Volgend schooljaar gaat in van speciaal onderwijs naar de grote wereld van de middelbare onderwijs. Alleen met het openbaar vervoer en wel 14 km verder op. Zou ons echt heel veel rust geven, echt een mooie uitvinding!!!

 276. Sandra
  24 februari 2019 / 09:37

  Wat een super leuke winactie! Ik denk dat elke moeder wel zo’n handig horloge wilt voor haar kind. Loslaten hoort er helaas bij maar ik vind het ook super moeilijk om dat te doen. En dan hebben wij ook net een kind die graag de grenzen opzoekt en ons soms met het zweet op ons voorhoofd door de buurt naar hem laat zoeken. (Daar hebben we maar afspraken over gemaakt en gelukkig weet ik inmiddels waar zijn vriendjes wonen en waar hij graag speelt) Maar de angst zit er dan wel in. Want ik kan mijn kind nog zoveel vertrouwen, je weet het maar nooit in de wereld van nu. En hem binnenhouden willen wij ook niet. Dit horloge is dus superhandig voor ons allemaal en geeft onze zoon de “vrijheid” die wij hem gunnen. Ook erg handig is de belfunctie.. scheelt ons weer 20minuten zoeken als we gaan eten 🙂 (hij moet naar binnen als de lichten aangaan maar dat is nu niet meer rond 5uur haha lang leve de lente) Ik doe dus graag mee aan deze winactie!

 277. Anneke Dijkstra
  24 februari 2019 / 09:42

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn steeds zelfstandigere wordende dochter van 6 jaar……ze wil steeds verder van huis spelen en fietsen…..en zo kan ik toch een oogje in t zeil houden……en voor straks op vakantie ideaal, dagjes uit…..??

 278. Ron
  24 februari 2019 / 11:38

  Zijn we nog op tijd om met de actie mee te doen?

  Onze jongens zijn met het mooie weer eindelijk van de iPad af en weer naar buiten.

  Alleen sjouwen ze nu het hele dorp door om te spelen.

  Het zou fijn zijn als wij dit kunnen volgen en een melding krijgen als zij verdergaan dat afgesproken.

  Laat maar komen het horloge

 279. Eefje
  24 februari 2019 / 12:21

  Mijn zoontje wil met dit weer natuurlijk graag met zijn vriendjes spelen in de speeltuintjes in het dorp. En ook op de fiets steeds wat verder van huis. Toch wel een beetje spannend, want waar zou hij zijn? Deze connect go is dan echt wel een ideale oplossing. En dan kan hij ook meteen het klok kijken oefenen. Ik hoop dat we hem winnen!

 280. Marjolijn
  24 februari 2019 / 12:49

  Hier ook een kleine avonturier van 8 jaar oud, wat lijkt mij dit super handig! Hij gaat graag fietsen of vissen in de vijver dichtbij, maar bedenkt soms ook spontaan een ander plan….. dus dit zou een uitkomst zijn om even te checken waar hij zit!

 281. Maaike Waslweer
  24 februari 2019 / 13:38

  Twee reden ik ben zelf vaak alleen op pad met hardlopen dat er een paar weken terug een auto heel lang achte me bleef rijden en toen een paar seconden naaste en ik me daar noet prettig bij vond maar er is gelukkig niks gebeurt maar toch. En voor mijn zoon die steeds vaker met zijn vriendjes op pad gaat toch wel een fijn idee dat hij wat bij zich heeft

 282. Linda
  24 februari 2019 / 13:50

  Zou hier wel een heel verhaal willen schrijven. Maar het is lekker weer en de jongens 5 en 7 staan al bij de deur om te gaan spelen.

  Top uitvinding een gps horloge kan ik de jongens in de gaten houden en zelf nog iets poetsen. 2 vliegen in één klap ik sneller klaar en de jongens lekkerbuiten.

  Ik wil winnen

 283. Patricia
  24 februari 2019 / 14:03

  Deze zou ik heel graag willen winnen voor onze kleine avonturier die graag zelfstandig verder vab huis wil gaan. En om te dele met grote zus, die juist niet zo goed durft. Zo kan ze toch makkelijk contact met ons zoeken weet ze dat wij altijd weten waar ze is, hooelijk maakt ze zich dan minder zorgen.

 284. Renske
  24 februari 2019 / 21:13

  Heel handig als ik een dagje op pad ga!