Home + Dit zijn de leukste party gadgets voor een gender reveal party!

Dit zijn de leukste party gadgets voor een gender reveal party!

We horen het steeds vaker; de gender reveal party. Naast het bekend maken van de zwangerschap en de babyshower is dit hét moment halverwege de zwangerschap. Mits je natuurlijk het geslacht van jullie kindje wilt weten en dat wilt delen 😉 Wij hebben geen grote gender reveal gedaan, maar we hebben er wel een leuk moment van gemaakt. En of je het zelf nu groot of klein wilt houden, jullie kunnen er wel een speciaal moment van maken. Het is altijd leuk voor later om er mooie foto’s of er zelfs een filmpje van te hebben. Dat laatste is natuurlijk ook heel speciaal als jullie familie ver weg hebben wonen. Zo zijn ze er toch een beetje bij. Maar wat je er ook van maakt, je hebt natuurlijk wel wat party gadgets nodig. Dit zijn de leukste!

De confetti shooter

Of je nu een jongetje of een meisje verwacht, het is allebei reden voor een feestje en bij een feestje hoort confetti. De meest geschikte confetti shooters voor een gender reveal zijn de handmatige shooters van 28 centimeter. Deze zijn van Magic FX en omdat deze confetti shooters niet zo groot zijn, zijn ze perfect voor kleinere ruimtes zoals een huiskamer of een zaaltje. Als je aangeeft dat je de shooter nodig hebt voor een gender reveal wordt de kleur afgeplakt zodat niemand van te voren kan zien om welke kleur het gaat. Wel zo handig!

Ballonnen

Het ligt misschien een beetje voor de hand, maar ballonnen zijn echt onmisbaar. Qua grootte van de ballonnen is het leuk om te mixen. Dus naast de gewone ballonnen kun je ook extra grote kopen van zelfs 130 centimeter! Hiermee is de ruimte eigenlijk meteen al feestelijk aangekleed. Het leukst is het om ze te vullen met helium, dan blijven de rechtop staan.

Glowsticks

Glowsticks zijn heel origineel. Je kunt ze zelf dragen, maar je kunt ook aan je gasten vragen of zij team roze of team blauw zijn. Dit kunnen zij laten zien door de glowsticks te dragen. Duur zijn ze niet. Je koopt er al 100 voor maar €7,25 inclusief BTW.

Als afsluiter; vuurwerk!

Misschien heb je wel een leuke taart voor de gender reveal laten maken. Deze maak je extra feestelijk met sterretjes en ijsfonteinen. Deze vind je hier.

Tot slot kun je de ruimte nog aankleden met een ‘candy table’, gezellige roze en blauwe bloemetjes etc. Uiteindelijk heb je niet veel nodig. Het gaat tenslotte om de boodschap.
Wat zijn voor jou de meest onmisbare party gadgets voor een gender reveal party? Laat het me weten in de comments hieronder.
Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *