Home + Moms Outfit | Een musthave jas en trui van… Zeeman!

Moms Outfit | Een musthave jas en trui van… Zeeman!

Een week of vier/vijf geleden liep ik op woensdagmiddag de Zeeman in toen Milan naar de musicalles was. Eigenlijk ging ik voor iets heel anders, maar ik kwam naar buiten met een nieuwe jas. De perfecte tussenjas voor dit weer! Afgelopen zaterdag deden we een rondje stad en zag ik een heel fijne trui. Een trui die je bij veel winkels ziet, maar waar je veel meer voor betaalt. De jas had ik al en zaterdag nam ik deze trui mee. Inmiddels zijn de foto’s gemaakt en wil ik ze graag aan jullie laten zien.

Een nieuwe tussenjas

Ik heb wel een redelijk dure winterjas, maar daar stel ik ook andere eisen aan dan aan een winterjas. Zo moet een winterjas echt waterdicht en echt warm zijn. Een tussenjas vind ik minder spannend. Die moet lekker zitten op de bakfiets en het is fijn als hij wat langer valt. Verder moet hij natuurlijk leuk zijn en geef ik er niet teveel geld aan uit. Ik vond deze dus bij Zeeman en hij viel op omdat het een andere kleur is die ik normaal draag. Hij kost maar €24,99 en ik besloot hem gewoon eens te passen. Hij stond leuk en zat lekker dus ik nam hem mee.

Omdat ik hem op de foto’s los draag, heb ik de foto van de website van Zeeman gehaald. In het echt is de jas dus wat donkerder dan op mijn foto’s. Ik stond in de zon waardoor de kleur toch wat anders op de foto staat.

De musthave trui van dit moment

De fijn gebreide trui die ik bij Zeeman kocht is heel populair en zien we in verschillende winkels en collecties voorbij komen. Het zit onwijs lekker, kan altijd en hij is niet te warm. Met dit lekkere weer doe je er een jasje op een fijne sjaal om en je kunt zo de deur uit lopen! Deze trui is al helemaal een koopje, hij kost namelijk maar €12,99.

Ik ben echt onwijs blij met deze trui, hoe awkward ik ook op de foto’s sta haha. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn koopjes vinden. Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 19 februari 2019 / 07:22

    Leuk! Zag deze week in de folder ook leuke jurkjes. Misschien weer even een kijkje menen.