Home + Sinterklaastip | Spulletjes van De Gorgels!

Sinterklaastip | Spulletjes van De Gorgels!

Er wordt mij vaak gevraagd hoe ik aan bloginspiratie kom. In de vijf jaar dat ik blog heb ik één keer een dipje gehad. Dit kende ik helemaal niet, want ik zeg weleens dat ik in blogonderwerpen denk. Ik kan op de fiets (als ik het niet te druk heb met bang zijn op de bakfiets) in gedachten helemaal opgaan in bepaalde onderwerpen en mij voor de deur pas realiseren dat ik thuis ben. Dat heb ik ook wanneer ik bepaalde dingen zie waarvan ik weet dat jullie dat ook kunnen waarderen. Dan ben ik zo ontzettend enthousiast dat ik er meteen over wil schrijven ongeacht de dag of het tijdstip. Dat is precies was er afgelopen weekend gebeurde toen ik deze te gekke spulletjes van De Gorgels zag. Een verrekijker, een notitieboekje en een vergrootglas! Ik heb hier thuis een grote Gorgels fan en ik weet dat hij niet de enige is. Inmiddels heb ik de spulletjes thuis gekregen en kan ik ze uitgebreid aan jullie laten zien.

Eindelijk horen we weer wat van De Gorgels!

Vorig jaar kwam het eerste kinderboek van Jochem Myjer uit en bijna alle kinderen waren in de ban van De Gorgels, Melle en de Brutelaars. Wij lazen met Milan mee en vonden het verhaal zelf ook onwijs leuk. In no time was het boek uit en we hoorden vervolgens heel lang niets meer van en over De Gorgels, tot zo’n twee weken geleden… Toen kwam het tweede boek uit, eindelijk! Ik heb hem voor Milan gekocht en hij zit in de zak voor 5 december. Ook kocht ik de knuffel erbij, maar meer was er niet. Inmiddels is het er wel en precies op tijd voordat Sinterklaas aankomt!

Sinds gisteren zijn er namelijk nog meer leuke spulletjes van De Gorgels te koop!

Met deze spulletjes kan jouw kind, net als Melle, op zoek naar vogels, Gorgels en Brutelaars!

De Gorgels verrekijker

Met de verrekijker kun je tot wel zes keer vergroten en je kunt tot 1000 meter ver kijken. Daarom wordt het ook wel een toverkijker genoemd. Er zit een draagtasje en een doekje bij. Wat mij opviel is dat de verrekijker echt heel stevig is. Het is geen simpel plastic dingetje. Dat had ik ook niet verwacht hoor, maar ik vind het wel belangrijk om te vermelden.

De Gorgels vergrootglas

Als je gaat onderzoeken heb je natuurlijk een vergrootglas nodig. Milan vond deze meteen fantastisch en ging hier in huis op onderzoek uit. Hij vertelde mij dat als hij hem bij mijn kin houdt, deze nog groter is. Ik heb hem meteen onterft 😉

De Gorgels notitieschriftje

Alle bevindingen moeten natuurlijk genoteerd worden. Dit zijn heel mooie notitieschriftjes van natuurpapier in A6 formaat. Superhandig om mee te nemen. In het schriftje staan geen lijntjes waardoor er niet alleen in geschreven kan worden, maar er kan ook in geplakt en/of geverfd worden. Kortom, alles wat je kind erin wilt zetten kan erin.

Dit is toch supergaaf voor de echte De Gorgels fan? Milan vindt het fantastisch en laat het niet meer los. Hij hoopt nu vooral dat het boek in de zak zit op Pakjesavond. Laten we het hopen 😉

Je kunt deze spullen bestellen bij Lobbes en Bol.com. Hieronder vind je de linkjes naar Bol.com zodat je meteen kunt bestellen als je dat wilt. Wat vind je van deze te gekke items? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 13 november 2018 / 09:45

    Dit is wel erg gaaf! Mijn zoontje vond boek 1 echt geweldig en het tweede boek krijgt hij op 5dec. Ik zit er zelf al wel aan te denken om ook dit soort producten aan te schaffen want hoe leuk is het nou om de natuurlijk samen te ontdekken? Al is mijn zoon wel panisch voor alles wat klein is en meer dan 4 voetjes heeft…

    • 13 november 2018 / 12:31

      Hi! Dit is echt superleuk om samen te doen. Misschien helpt het hem wel als hij ziet hoe mooi die diertjes van dichtbij kunnen zijn 😉