Home + Dit is de allerleukste decemberhaard!

Dit is de allerleukste decemberhaard!

We zien ze de afgelopen jaren steeds vaker en ik heb er ook al een aantal keren over geschreven; de pakjeshaard. Kruidvat begon er volgens mij mee en later kreeg Action ze ook. Ze kosten maar een paar euro en na Sinterklaas kun je hem weggooien of in elkaar vouwen en opruimen. Omdat ze zo goedkoop zijn wordt hij vaak weggegooid en eigenlijk is dat heel erg zonde. Echt duurzaam is dat niet en kinderen vinden het vaak jammer dat ‘ie weg is. Het staat immers heel gezellig. Ik heb hier dé oplossing voor; de decemberhaard! Deze is gepersonaliseerd, ziet er veel echter uit, na Sinterklaas ook te gebruiken voor Kerst en na de feestdagen vouw je hem plat op en zet je hem weg! Verder is ‘ie uniek en vinden wij hem veel mooier dan de goedkope varianten. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

De decemberhaard voor Sinterklaas

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar hier stijgt de spanning omdat Sinterklaas zaterdag aankomt. Talloze YouTube filmpjes zijn al bekeken, liedjes worden gezongen en gisteravond zaten we natuurlijk klaar voor de eerste aflevering van het Sinterklaasjournaal. De versieringen zijn al in huis én we hebben de decemberhaard dus tevoorschijn gehaald.

Dit is toch onwijs gezellig?! De plaatjes op de haard zitten vast met klittenband en je bepaalt zelf in welke volgorde je deze hangt. Het verschil met voorgaande jaren is dat deze Sinterklaasplaatjes op de haard zijn vernieuwd. Er is nu ruimte om namen op te schrijven waarvoor je hem echt persoonlijk maakt.  Ook zijn de kleuren wat feller dan voorgaande jaren en hierdoor komen de plaatjes nog beter tot hun recht.

Er is heel veel ruimte om er iets op te zetten en zo maak je in een handomdraai een super gezellig hoekje.

Twee jaar geleden

Twee jaar geleden schreef ik voor het eerst over de decemberhaard. Dit was meteen een groot succes. Er werden er mega veel besteld. Ook door scholen, bedrijven en verpleeghuizen die wilden versieren voor Sinterklaas. Dit zijn de dingen waar ik heel blij van wordt. Ik ben verder niet betaald voor die blog, maar was echt heel enthousiast over de haard, het feit dat hij de hele maand december te gebruiken is en het feit dat hij daardoor veel duurzamer is dan de andere varianten. Deze mag dan wel iets duurder zijn, je gooit hem daardoor niet zo snel weg. Verder worden deze met de hand gemaakt en het feit dat je ze kunt personaliseren maakte het voor ons af.

De decemberhaard voor Kerst

Toen we de haard twee jaar geleden kregen, stonden er nog maar drie namen op, maar afgelopen jaar kwam daar een naam bij, die van Floris. Die kerstsokken zijn toch onwijs leuk?!

De maand december draait om gezelligheid en samenzijn met je familie. Wij hebben echt voor deze haard gezeten en gezongen voordat er een schoentje werd gezet. Ik heb het vaak over herinneringen maken, dat moet met deze haard zeker lukken!

Oh ja, nog een reden om hem te kopen; je kunt er geweldige foto’s bij maken! 😉

De decemberhaard bestellen

Je bestelt de decemberhaard hier. Je kunt hem thuis laten bezorgen of ophalen in Gouda of Nieuwerkerk aan den IJssel. Veel plezier! Wij zijn alvast klaar voor de intocht zaterdag!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 13 november 2018 / 11:54

    Het ziet er supergezellig uit. Wat een leuk stoeltje heb je er bij staan! Waar komt die vandaan als ik vragen mag?

  2. 26 november 2018 / 12:14

    Ziet er erg leuk uit! Bedankt voor de tip