Home + Shoptip | Lampen van Lidl!

Shoptip | Lampen van Lidl!

Of je nu de kinderkamer een kleine make-over wilt geven of misschien wel gewoon je woonkamer; met nieuwe lampen oogt alles al heel anders. Ik ben gek op interieur spulletjes en houd ervan als deze niet te duur zijn. De reden is simpel, ik verander nog weleens en dan is het zonde als ik heel dure spullen koop die ik later weer weg zet.

Jaren geleden deed ik dat nog wel. Dan kocht ik gerust een pot van €60 en het liefst had ik er dan twee, want dan kon ik ze zo mooi naast elkaar zetten. Nu vind ik dat toch zonde. Net zoals laatst met de reflection waxinelichthouder, de echte kosten zo’n €50 en bij Blokker kocht ik hem voor een paar euro! Juist omdat ik hem zo goedkoop heb kunnen shoppen, vind ik hem hem nog leuker.

Weer even terug naar de lampen. Ik kijk de laatste tijd regelmatig in de webshop van Lidl of ze naar nog leuke dingen hebben en zag dus dat vanaf vandaag de lampen in de aanbieding zijn. Misschien was ik bevooroordeeld, maar ik verwachtte nu niet meteen de meest hippe lampen. Toch hadden ze die wel en dan ook weer voor Lidl prijsjes! Ideaal voor in de woonkamer, de kinderkamer, je werkplek, een speelkamer etc.

Ik vind die koperen wel heel erg gaaf, ook voor in een keuken. Van die zwarte zou ik er dan twee of drie ophangen boven de eethoek bijvoorbeeld.

Deze lampen vind ik supergaaf voor op een bureau op de kinderkamer. Of op je eigen bureau natuurlijk 😉 Milan vond die zwarte lamp wel heel stoer voor bij zijn legotafel 😉 Deze kosten €14,99!

Draadlampen zie we heel veel en die blijven ook nog wel even. Juist in combinatie met vintage spullen vind ik ze ontzettend mooi staan. Het geeft een bepaalde sfeer. Deze kosten €24,99.

Er zijn nog veel meer lampen te koop in de webshop van Lidl, maar dit zijn mijn favorieten. Ik wil graag nieuwe lampen boven de eethoek dus ga ook maar eens kijken.

Liefs, Marisca

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 12 januari 2017 / 08:34

    Oeh, Oeh, Oeh, wat een leuke lampen! Gaat dat online bestellen bij Lidl goed? Heb ik nog kooit gedaan.