Home + Even bijkletsen | Nieuwe start!

Even bijkletsen | Nieuwe start!

De eerste twee weken van dit nieuwe jaar zijn bijna voorbij en wat is er alweer een hoop gebeurd. Tijd om weer eens even bij te kletsen! Ik weet niet eens waar ik precies moet beginnen, want het is momenteel erg druk en vooral ook heel erg druk in mijn hoofd. Wel met allemaal leuke dingen gelukkig, maar toch. Ik begin dus maar gewoon bij het begin.

Werk

Oh jongens, wat is het momenteel druk op en met het werk en ik vind het heerlijk! Ik houd van drukte en het gevoel dat ik ook daadwerkelijk nuttig bezig ben. De dagen vliegen voorbij en ik moet stiekem bekennen dat ik de drukte zo fijn vind omdat ik dan nergens anders aan denk.

Verder ga ik vanaf volgende week andere dagen werken en daar kijk ik erg naar uit omdat het mij denk ik wel meer rust geeft. De verdeling is beter en overzichtelijker. Ik ga overigens niet meer werken. Dit wil ik bewust niet omdat het heel erg goed gaat met Mamablogger en ik daar heel hard voor heb gewerkt. Dit geef ik ook niet zomaar op.

Bloggen (records gebroken)

Afgelopen weken zijn er aardig wat persoonlijke records gesneuveld op Mamablogger. Zo had ik woensdag ruim 4500 unieke bezoekers op één dag en dat zijn er een hoop! Niet eerder heb ik zoveel bezoekers gehad op één dag. We hebben gebiologeerd naar Google Analytics gekeken en vonden het toch wel heel bijzonder dat er zoveel mensen tegelijk de blog wisten te vinden.

Gisterochtend hadden we om 8.00 uur ’s morgens alweer 1000 unieke bezoekers te pakken en niet eerder heb ik ’s morgens zo vroeg al zoveel bezoekers gehad op de blog. Heel bijzonder.

Verder ben ik ook enorm blij met de nieuwe lay-out. Ik krijg er veel complimenten over en vind het ook veel overzichtelijker. Voorheen stonden er 5 à 6 blogs op de eerste pagina en binnen drie dagen waren die alweer gezakt naar de tweede pagina. Vooral voor samenwerkingen vond ik dat niet fijn. Dan wordt er betaald voor een blog en dan is ‘ie alweer zo snel van de homepage af. Verder wilde ik graag een overzichtelijke lay-out. Met deze kon alles en staan er nu 12 blogs op de homepage. Ik twijfel nog of ik daar 15 van zal maken. Wat vinden jullie?

Persreisje

Ook voor Mamablogger, maar we gaan eind deze maand op een persreisje naar Brussel! Binnenkort meer daarover…

Milan

Ons mannetje is niet meer zo klein en wat vind ik dat toch lastig. Hij leest ons voor in plaats van wij hem en hij doet het heel goed op school. Hij heeft het naar zijn zin en is gewoon een heel blij en vrolijk kind. Ik hoop dat dat altijd zo zal blijven. Hij heeft een sterke eigen wil en dat zien we als een goede eigenschap. Hij is vastberaden en hopen dat beide eigenschappen hem no ver zullen brengen. We hebben zoveel lol met hem. Hij is de allerliefste en leukste!

Jarig!

Patrick en ik zijn allebei jarig in januari. Hij de 20e en ik de 30e. Tussendoor, op de 26e, zijn we ook nog eens 12,5 jaar samen. 12,5 jaar! We hebben dus veel te vieren deze maand. We hebben dan ook besloten dat we onze verjaardagen lekker niet vieren, maar met zijn drietjes een weekendje weg gaan. Op het moment dat we wilden boeken en een hotel wilden bellen voor wat vragen, kregen we de mail over Brussel. Heel toevallig, maar wat een goede timing! We hebben er nu al zin in.

Home make-over

Verder zijn we bezig met plannen voor de woonkamer. We willen deze anders, maar het is geen makkelijke ruimte. In ieder geval staat er nu een kast te koop en gaan we de Legotafel van Milan verplaatsen. Tenminste, dat is het plan. We hebben vanmiddag alles doorgemeten en het moet gaan lukken. Ook heeft Patrick (lang leve een extra week vakantie) gisteren een muur geverfd in de kleur ‘Early Dew’. Wat een prachtige kleur is dat! Mocht alles doorgaan, vinden jullie het dan leuk om daarover te lezen en voor en na foto’s te zien?

Verder hoop ik dat het de komende tijd flink gaat vriezen, want dat is mijn lievelingsweer. Flink koud, schaatsende mensen, kinderen op de slee en een lekker zonnetje. Ramen open, dekbed uit het raam en ik ben volmaakt gelukkig. Althans, dan hopen we dat verder alles goed gaat 😉

Dit was even flink bijkletsen, maar ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik hoop dat het met jullie ook goed gaat!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. yvonne
    13 januari 2017 / 09:12

    Leuk om je home make-over te laten zien. Even binnen kijken bij een ander is altijd leuk. !