Home + Mama Musthaves | Budget reflection waxinelichthouder!

Mama Musthaves | Budget reflection waxinelichthouder!

Happy new year!!!!! Hoe was het gisteravond? Ik hoop dat jullie een fantastisch oud & nieuw hebben gevierd en dat je al je vingers nog hebt 😉 Nu is die eerste dag van het nieuwe jaar altijd een beetje gek vind ik. Er liggen 365 nieuwe dagen voor je die hopelijk veel moois gaan brengen, maar tegelijkertijd baal je ook dat alle gezellige feestdagen weer voorbij zijn. Dat de kerstversiering de deur weer uit moet en we ons nu echt aan die goede voornemens moeten houden.

Yep, er is werk aan de winkel! Om dat toch een stuk gemakkelijker te maken laat ik je deze week allemaal leuke spulletjes en ideetjes zien voor in huis. Spulletjes waar wij moeders helemaal blij van worden en ideetjes die onze kinderen ook kunnen waarderen.

En ja, alles is budgetproof, want die feestdagen hebben ons toch al een vermogen gekost 😉

In deze eerste Mama Musthaves van het nieuwe jaar wil ik deze reflection waxinelichthouder laten zien. Ik zag deze vorige week voor het eerst en ik zag dat hij behoorlijk wat kostte. Toen ik vorige week met mijn moeder in Amsterdam was zag ik hem bij Bijenkorf  voor €50. Althans, het formaat dat ik graag wilde.

Ik heb lang staan twijfelen, maar hem toch niet gekocht. Ik vind het serieus veel geld voor zoiets. Diezelfde middag zat ik alweer thuis op de bank (het was de dag voor Kerst) en zei iemand op Instagram toevallig dat Blokker deze ook heeft voor maar een paar euro!

Dus sprong ik vlak voor sluitingstijd nog op de bakfiets naar Blokker en ja hoor, ik heb er één!

Ik kocht deze voor maar €6,99! Dat is toch een veel beter prijsje van die €50?! Door de spiegel die erin zit lijkt het alsof er heel veel waxinelichtjes branden en vooral in het donker is ‘ie prachtig.

Helaas had ik de laatste, want anders had ik er nog wel eentje meegenomen voor mijn moeder. Uiteindelijk heb ik er op tweede kerstdag nog één kunnen bemachtigen in Rotterdam. Erg leuk, want we kwamen mijn neefje die ik al erg lang niet had gesproken nog tegen. Een onverwacht leuke ochtend dus op tweede kerstdag. ’s Avonds aten we bij mijn ouders en heb ik mijn moeder er toch nog blij mee kunnen maken.

Mocht je deze reflection waxinelichthouder van Blokker nog willen bemachtigen moet je wel snel zijn, maar er zijn filialen die ze zeker nog hebben. De kerstboom is alweer opgeruimd en deze staat ’s avonds wel heel gezellig!

Fijne nieuwjaarsdag!

Liefs, Marisca

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *