Home + Shoplog | Zomerkleding en nieuwe sneakers voor de jongens

Shoplog | Zomerkleding en nieuwe sneakers voor de jongens

Wat een heerlijke dagen en ook de komende dagen wordt het lekker. Oké, over een paar dagen wordt een klein dipje verwacht, maar daarna wordt het weer beter. Lekker, maar dat betekende ook dat we een aantal nieuwe, korte broeken en t-shirtjes nodig hadden voor de jongens. Uiteindelijk vonden we veel leuke zomerkleding bij Zara en Name-it en kochten we nog nieuwe sneakers voor de jongens. Ik laat jullie alles zien, vertel waar we het kochten en wat het kostte.

Shoppen in Apeldoorn

Afgelopen weekend waren we een weekendje in Apeldoorn en we wilden daar de binnenstad gaan verkennen en lekker shoppen.  Ik moet eerlijk zeggen dat we de binnenstad op het gebied van kinderkleding wat tegen vonden vallen. We vroegen het ook in twee winkels en in beide winkels kregen we de reactie “Poe, kinderkleding is lastig in Apeldoorn, maar we hebben ook een Zara, H&M en Name-it”. Ook leuk, maar we waren juist op zoek naar speciale, kleine winkeltjes. Misschien hebben wij ze niet kunnen vinden en zijn ze er wel hoor, dan horen we het graag, want we komen er zeker nog terug. Uiteindelijk vonden toch een hoop leuks bij de Zara en Name-it en dat resulteerde in deze shoplog.

Ik begin met deze foto. Voor Milan kochten we deze Reebok schoenen (type Club C Revenge). Ze waren in de aanbieding van €79,99 voor €55,99. Ze staan hem superleuk en maken zijn voeten smaller dan zijn favoriete Nike Air Max sneakers. Die vind ik soms iets te lomp én niet altijd even netjes. Dat vind ik van deze wel.

De Vans zijn voor Floris. Ik zocht deze al een tijdje, maar zijn maat was overal uitverkocht en winkels hadden ze ook niet meer, behalve die ene sneaker winkel in Apeldoorn die nog één paar had en dat was de maat van Floris. Dit paar kostte €39,99.

Het gestreepte shirt is weer voor Milan en kochten we bij Zara. Deze kost €9,99.

En zo staan de Vans bij Floris! Het broekje is ook nieuw en is van Zara. Deze skinny jeans kost €12,95.

Het bleef overigens niet bij de Vans voor Floris. We kochten eerst deze All star sneakers voor €31,99. Pas daarna kwamen we de Vans tegen en omdat ik die al zo lang zocht hebben we die er toch bij gekocht ☺️ ?

Het groene shirtje dat Floris op dit broekje draagt is van Name-it en kostte €12,99. De broek van Milan vind ik zo leuk omdat hij niet zo skinny valt als zijn andere broeken. Deze shopten we bij Zara en kost €22,95. Hij zit heel mooi bij hem en is een super goede combi met de sneakers en het shirt.

Voor Milan kochten we ook nog deze twee shirts. Beiden zijn van Name-it en kosten €12,99.

shoplog_jongens_Zara_Name It_All Stars_Vans_Reebok_Shoplog_kinderkleding_Mamablogger_

We gaan een beetje van de hak op de tak, maar we hebben een hoop gekocht. Hier zie nog het nieuwe spijkerjasje van Floris. We gingen dit keer voor zwart. Is weer eens wat anders en staat heel erg stoer. Dit jasje is van Zara en kost €22,95. Het gestreepte broekje is een korte broek van Zara en kost €8,95.

Op deze foto zie je Milan in de outfit die je net ook al zag. Ook het spijkerjasje van Floris zagen jullie net. Het gestreepte shirtje laat ik zo wat beter zien. Het spijkerbroekje van Floris is ook nog heel erg skinny en is van Zara. Deze kost €12,99.

Dit zijn de shirtjes van Floris. Het gestreepte shirtje zagen jullie net al, maar op de foto zie je het ijsje niet. Deze en het rode shirtje met het knoopje op de borst zijn beiden van Name-it. De rode kost €8,99 en die met het ijsje €12,99. Verder zie je ook nog een groen/wit gestreepte longsleeve. Deze was bij Name-it nu voor de helft van de prijs en kostte nu €5,99. Mooi meegenomen!

Als je naar de overzichtsfoto kijkt, zie je dat ik nog één item niet heb laten zien: het rode shirt in het midden. Ook deze is voor Floris en komt bij Zara vandaan, deze kost €4,95 en is wat roder dan het shirtje ernaast, die neigt toch wat meer naar roze.

Meer voor Floris dan voor Milan

Voor Floris konden we beter slagen dan voor Milan, dus voor Milan gaan we in Gouda wel weer shoppen bij onze vaste winkels. Ook hij heeft nog zomerkleding nodig. En dat niet alleen, hij wordt lang dus ook de spijkerbroeken mogen worden aangevuld.

We zijn in ieder geval goed geslaagd wat betreft zomerkleding, maar ik had wel gehoopt dat er wat meer keuze zou zijn. waar kopen jullie de zomerkleding van jullie kinderen en wat vinden jullie van deze?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 2 juni 2020 / 06:43

    Leuke kleding!

    Bij ons in de buurt geen Zara, maar wanneer ik in Eindhoven shop, kijk ik er altijd even.

    Ik koop wisselend… Hema, Shoeby, WE, Zeeman, Takko, Jola, H&M… Uhm geen vaste winkel dus….