Home + Diary | Soort van lekke band, weekendje weg en shoppen voor de jongens

Diary | Soort van lekke band, weekendje weg en shoppen voor de jongens

De weken vliegen weer voorbij. Zo ook deze week. We werkten en maakten weer van alles mee zoals een soort van lekke band, maar we gingen ook een weekendje weg met zijn vieren én shopten flink voor de jongens. Kijk je weer gezellig mee naar onze week?

Maandag

Als we ’s morgens weg willen rijden uit de schuur kom ik erachter dat één van de voorwielen van de bakfiets een “soort van” lek is. Dat wil zeggen: de bovenkant is hard en de onderkant sleept over de grond. Ik heb nog nooit zoiets gezien, maar blijkbaar kan dat ☺️. Ik kan geen fietspop vinden, de jongens moeten worden weggebracht en ik heb haast. Uiteindelijk haalt Milan een fietspomp bij de buren (die ik gelukkig mee mag nemen voor als ik ’s middags de band opnieuw op moet pompen), pomp ik de band op en kunnen we rijden. Ik breng Milan bij opa en oma, Floris naar school en daarna sjees ik door naar de pinautomaat omdat ik nog moet pinnen.

Uiteindelijk ben ik nog hartstikke op tijd op mijn werk en er wordt goed voor de fietspomp gezorgd ?.

We eten buiten, heerlijk! Wat hebben we toch een geluk met het weer en dat al zo lang!

Na het werk ben ik nog even naar de Wibra gereden en na het eten maak ik deze foto’s. Ik koop daar de witte letterkralen, het bord met vakken die we deze week nog gebruiken voor de puzzelstukjes en dit stoepkrijt (€0,79 per pakje). Leuk om afzonderlijk in te pakken en bij een cadeautje te doen.

Na het maken van de foto’s werk ik buiten aan een nieuw artikel.

Dinsdag

De eerste foto die ik vandaag maak. De laatste twee seizoenen van Modern Family staan op Netflix. Heerlijk!

We bestellen ijs van David’s en het is weer lekker. Dit lijkt een prima avond te worden zo.

Woensdag

Vrije dag dus ik ga op pad met de jongens. We gaan eerst de planten water geven op de begraafplaats waar mijn vader ligt. Kijk nou hoe lief ze dit samen doen!

Daarna rijden we door naar het tuincentrum voor nieuwe planten, een oude deur en nog wat andere spulletjes. We passen nog maar net in de auto met zijn drietjes haha.

De oude deur komt tegen de schutting. In een eerdere blog schreef ik al over deze oude deuren.

In onze straat staan prachtige bloesembomen, die nu wat uit beginnen te vallen. Prachtig, maar die bloesem blijft flink plakken op de auto’s. Milan doet een poging het eraf te krijgen.

’s Middags gaan we nog even de stad in en maken Milan en ik deze selfie. Die wallen onder mijn ogen jongens… ?

Donderdag

Heel drukke dag vandaag en ik maak ’s avonds pas foto’s. Je hebt alles al kunnen lezen over deze badstof vestjes.

Vrijdag

Ik krijg deze foto van de peuterspeelzaal. Die maakt een hoop goed. Wat een heerlijk koppie!

De laatste dag thuisonderwijs! Dit zijn de taken van vandaag en dan sluiten we deze periode ook af…

Zaterdag

Eerst verschoon ik ’s morgens alle bedden. Ik vind dat zo fijn. Als we dan terug komen stappen we allemaal in een fris en schoon bed.

We rijden op tijd naar Apeldoorn en gaan eerst even shoppen. De jongens hebben nieuwe zomerkleding nodig. Vooral korte broeken en shirts. Hier gaan we maar eens achteraan. Ook eten we een ijsje.

De ingang en ons uitzicht. Hier zullen we vast wel even tot rust komen. Er volgt nog een uitgebreid verslag van dit weekend.

En er volgt nog een uitgebreide shoplog. Ik maak de foto’s in de hotelkamer haha ☺️.

Dit is toch prachtig? We hebben een heerlijke dag gehad. Die hadden we even nodig en het is fijn weer eens in een andere omgeving te zijn.

Zondag

Goedemorgen, tijd voor het ontbijt!

Een selfie met mijn knappe, oudste zoon. Hij wordt veel te snel groot.

Na het eten maken we een fijne wandeling. De omgeving is er prachtig.

We hebben ’s middags nog de verjaardag van een buurmeisje. We rijden aan het einde van de ochtend Gouda weer binnen en ik zie er gewoon een beetje tegenop om naar huis te gaan. We hebben een heerlijke middag met zijn allen in de tuin en de kinderen spelen volop. pat en ik maken ’s avonds eindelijk deze puzzel af. We hebben er ongeveer een week over gedaan. Het was nog geen gemakkelijke puzzel, maar het was wel heel leuk. Even lekker offline ?.

Wat een week! Ik hoop zo dat komende week wat rustiger wordt.

Fijne week allemaal en geniet van deze zonnige Tweede Pinksterdag!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Ikweetnietofdebuurvrouwmeeleest :-)
  1 juni 2020 / 20:52

  Geluidsoverlast van je buren is echt verschrikkelijk. Onze buurman heeft een trommel, drumstel, keyboard en een vrouw die keihard lacht en aan de andere kant wordt nogal eens geschreeuwd…
  Gelukkig gaan wij verhuizen en horen we bij ons nieuwe huis erg weinig.
  Sterkte!

  • 1 juni 2020 / 21:58

   Oh, wat verschrikkelijk als het van beide kanten komt. Fijn dat jullie gaan verhuizen! Wij boffen met onze andere buren en dat maakt dat we hier nog wel fijn wonen. Ik moest wel lachten om je naam 😉 ik hoop dat de buren meelezen, want dan lezen ze misschien wat het met mij doet. En wie weet wordt het in de toekomst dan beter.