Home + Shoplog Zara voor Milan

Shoplog Zara voor Milan

Het was alweer een tijdje geleden en ook niet echt nodig, want Milan zat meer dan goed in zijn kleding! En ik kon het niet meer kwijt, dat ook 😉 Maar nu groeide Milan opeens toch weer hard en werd het vooral tijd voor nieuwe truien en longsleeves.

Toch kon ik lange tijd niet slagen, want op de één of andere manier zag ik niet zoveel leuks. Ook niet bij de good old Zara waar ik normaal juist niet kan kiezen. In ieder geval lukte het nu wel en dacht ik bij sommige kledingstukken juist van ‘ik zie het wel’, maar alles was leuk.

Maar zat er nu schimmel in één van de truien? 😉

Ik laat je alles wat ik heb gekocht zien in een shoplog. Niet met foto’s, maar ik heb tussen de bedrijven door even een vlog opgenomen. Zo kan ik je goed laten zien wat ik heb gekocht en wat het kostte.

Oh ja, en opgenomen vanaf onze slaapkamer, weet je ook meteen hoe die er uit ziet haha. Kijk je mee?

Ik hoop dat je deze shoplog leuk vond en laat me vooral in de comments weten wat je ervan vond. Ik neem dit tenslotte ook op met mijn nieuwe camera. Ik vind de beeldkwaliteit echt een hele verbetering!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 17 december 2015 / 15:51

    Wat een leuke kleding! Ik kan eigenlijk ook altijd wel slagen bij de Zara!