Home + Ieder jaar “Chef Stokbrood” tijdens het kerstdiner op school

Ieder jaar “Chef Stokbrood” tijdens het kerstdiner op school

Vanavond is het weer zo ver: het kerstdiner op school. Niet alleen voor de kinderen een hele happening, maar ook voor de ouders. Zo hing er vorige week al een lijst bij de klas met verschillende gerechten voor tijdens het kerstdiner. Van pannenkoeken tot een hartige taart en van mandarijnen tot een vrije keuze, het stond er allemaal op en aan ons als ouders om ergens je naam achter te zetten.

En het moge duidelijk zijn, ik ben geen keukenprinses en dus kies ik altijd voor de makkelijkste weg. Stokbrood met kruidenboter staat namelijk ook op de lijst.

Ik noem mezelf inmiddels al ‘Chef Stokbrood’ en hoop altijd dat deze nog vrij is 😉

En hoewel ik me er, wat betreft het klaarmaken van iets lekkers, wel makkelijk vanaf maak vind ik het wel een hele happening. De kinderen zien er helemaal leuk uit en vooral de meiden maken er werk van. Zo schattig! De klas ziet er super gezellig uit en de kinderen zijn toch een beetje gespannen. Net als wij toen we een jaar of 14 waren en een schoolfeest hadden.

En over schoolfeesten gesproken, want voor de ouders is er ook wat te doen. Wij hoeven niet voor dat uurtje weer naar huis, want wij mogen gezellig borrelen op het schoolplein (en bij slecht weer in de gymzaal) en dat was vorig jaar echt super gezellig! In die gymzaal kreeg je echt een schoolfeest gevoel.

En de hapjes die in de klassen niet op gaan, gaan dus ook naar de ouders 😉

En op zo’n avond begint voor mij het kerstgevoel echt een beetje op te borrelen, want gezien het weer heb ik dat nu nog niet echt.

Kortom, niet alleen Milan heeft zin in het kerstdiner, maar wij ook! Hoe gaat dat bij jullie kinderen op school? En wat maken jullie? Maak ik me er niet een beetje te makkelijk vanaf? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 17 december 2015 / 07:35

    Klinkt er gezellig en ach doe stokbrood gaat vast wel smaken! Leuke kersttrui 🙂

  2. Rebecca
    17 december 2015 / 13:17

    Nou, stokbrood is ook lekker toch 🙂
    Je hoeft in ieder geval geen rekening te houden met allerlei wensen 😉