Home + Shoplog| Shoppen voor in huis bij Action!

Shoplog| Shoppen voor in huis bij Action!

Als september eenmaal voorbij is lijken die laatste maanden in rap tempo voorbij te gaan. Eind oktober is het inmiddels en over drie weken komt Sinterklaas alweer aan en dan heb ik het nog maar even niet over al de kerstafdelingen in de winkels (die ik dan ook graag al bezoek ;-)). Kortom, de dagen worden korter (heb je al door dat vannacht de wintertijd is ingegaan?) en we maken het thuis weer gezellig.

Op de één of andere manier vind ik dat heel belangrijk, dat het thuis gezellig is. Dat je na een lange dag echt THUIS komt en dat je daar de warmte en gezelligheid ervaart die zo belangrijk is. Patrick is een echte man en die vind het allemaal niet zo spannend, maar toch is hij bijvoorbeeld wel degene die de serie van mijn Rivièra Maison windlichten compleet maakt.

Dit keer heb ik wat goedkoper geshopt, want het mixen met elkaar vind ik juist zo leuk. Bij de Action (daar is ‘ie weer!) heb ik een aantal superleuke dingen geshopt. En nee, ik word niet gesponsord door de Action, het is eerder andersom haha, maar ik ben echt fan van die winkel. Want shoppen voor in huis bij de Action is echt veel leuker dan je misschien wel dacht.

Ik laat je in deze shoplog zien wat ik heb gekocht én wat het kostte.

Ik had ze natuurlijk al vaker gezien, de cotton light balls, maar vond ze in veel winkels best nog wel prijzig. Bij de Action dus niet. Daar kocht ik deze voor €3,95! Ik deed ze in een stolp. Eigenlijk wil ik er nog een setje bij zodat ‘ie nog wat voller is. Dit is trouwens ook een leuke tip voor de feestdagen.

Mijn zomerse, mintkleurige kussentjes liggen weer netjes gewassen in de kast en ik wilde iets warmers voor deze tijd van het jaar. Deze leuke hoesjes shopte ik voor maar €0,99 per hoesje! Het binnenkussen kostte €1,49 en dus was ik voor deze twee kussentjes in totaal maar €5 kwijt!

En een dag later ben ik terug gegaan voor nog twee van die kussentjes. Ik ben er echt heel erg blij mee!

Het plaid wat ik over de bank had hangen, was ook mint met wit en paste er dus ook niet meer bij. Deze ligt inmiddels ook frisgewassen in de kast en heeft plaats gemaakt voor dit prachtige, gebreide plaid! Ik had de laatste en het was liefde op het eerste gezicht. Wat een mooi plaid is dit! Deze kost €12,95.

Nu heb ik nog iets gekocht voor de Kerst, maar deze laat ik nog even niet zien. Hier wordt namelijk een aparte post aan gewijd.

En, zat er iets bij wat je leuk vindt? Shop jij weleens bij de Action voor in huis? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments

 1. 25 oktober 2015 / 10:15

  Ohh de cotton light balls vind ik zo gaaf maar inderdaad veel te duur….Ik Had ze nog niet gezien bij de Action! Thnx voor de tip!!

 2. 25 oktober 2015 / 17:44

  Wat leuk dat je vandaag een action shoplog online hebt staan 😉 Fijne dingen hoor, nooit geweten dat ze daar die cottonbals hebben. Jij bent altijd wel goed op de hoogte van wat je daar kan shoppen.

  • 25 oktober 2015 / 17:48

   Haha, ja dat was wel heel toevallig! En ik ben redelijk op de hoogte omdat ik er zo vaak kom haha 😉