Home + Milans outfits #39

Milans outfits #39

Oh, wat baalde ik vorige week dat er een keer geen Milans outfits was. Ik ben namelijk niet zo van het omgooien, maar dit keer ontkwam ik er echt niet aan. Gelukkig zijn de outfits er deze week gewoon weer. Inclusief de verjaardagsoutfit van Milan, zo zijn we dan ook wel weer 😉

Ik heb de afgelopen weken geen nieuwe kleding voor Milan gekocht, dus je zult vast wel wat herkennen. Hij heeft zo ontzettend veel kleding en hij was ook nog eens jarig. We hebben dus al behoorlijk wat uitgegeven en hoe leuk het shoppen voor Milan ook is, het was nu écht niet nodig.

In ieder geval heb ik wel weer mijn best gedaan op zijn outfits en wat items met elkaar gemixt. Kijk je mee?

Bepaalde items zijn altijd goed: een donkere jeans, een effen shirtje en een vest. Dan kan het ook gewoon niet mis gaan toch? De laarsjes zijn van Vingino en kosten €99,95. De jeans van Zara voor €18,95. Deze wordt nu wat te kort, maar met de laarsjes zie je daar niks van en kan het nog prima! Het zwarte shirtje komt van de HEMA en kostte €3. Het vest is zo mooi en is van Scotch Shrunk. Deze heeft hij gekregen dus ik weet niet wat hij heeft gekost.

Weer de laarsjes, maar dan met een grijze jeans van WE voor €24,95. De longsleeve is van Noppies en kost €17,95. Het gilet is inmiddels wel bekend, maar shopte ik op Marktplaats. Hij is van Scotch Shrunk en ik betaalde er €17,50 voor.

Voor het eerst sinds het bestaan van Milans outfits een verjaardagsoutfit! De jeans is van H&M en kostte €19,95. De gestreepte longsleeve is van Noppies en kocht ik in de uitverkoop voor een tientje. Het jasje was echt duur, maar ik ben er zo blij mee! Hij is van Stella McCartney kids en kostte €144,95. Ja, ik weet het 😉

Deze foto is ’s morgens vroeg gemaakt en dat is ook wel te zien. Het wordt tijd dat het ’s morgens weer wat eerder licht is. De broek is van Zara en kostte €18,95. Hierop ook weer de longsleeve van Noppies die al eerder zag, maar nu met een vest erop. Ook deze is van Scotch Shrunk en heeft hij ook gekregen. Ik weet dus niet wat deze heeft gekost.

En dan mixen we op deze foto de gestreepte longsleeve met een sweatpants. Dit keer niet de laarsjes, maar gevoerde All Stars. Deze zijn van vorig jaar, maar past hij nog steeds. De sweatpants is van Zara en kost €14,95. Onder de longsleeve zit een denim bloesje en ook deze komt uit de collectie van Zara van vorig jaar.

Dit waren weer Milans outfits van deze week! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *