Home + Shoplog | Nieuwe kleding voor Floris met veel verschillende setjes!

Shoplog | Nieuwe kleding voor Floris met veel verschillende setjes!

Kinderkleding kopen is één van mijn grootste hobby’s, maar in geval van Floris ook geen overbodige luxe, want onze wildebras valt regelmatig een kapotte broek. Daarnaast groet hij als een malle. Ook nu was het weer zo ver. Ik besloot even flink in te slaan en kleding te shoppen waarmee ik verschillende setjes kon maken. Een aantal van die verschillende setjes laat ik op de foto’s hieronder zien. Ik ben benieuwd welke jij het leukst vindt! Al deze items shopte ik overigens in de sale.

Tijd om van dit stapeltje wat leuke en kleurrijke setjes te maken!

Ik begin maar meteen met mijn favoriete setje die ik shopte in de webshop van ‘Onze Nieuwe Winkel’. Het broekje is van het merk Sturdy, het okergele truitje van Play Up en het vestje van één van mijn favoriete merken Lil’ Atelier. Hoe leuk is dit vestje in het voorjaar als jasje. Eigenlijk wil ik er dan nog een toffe bodywarmer bij. Al deze items waren in de sale.

Ditzelfde truitje en vestje staan ook heel leuk bij dit terracotta broekje van Z8.

Maar dit is ook een heel fijne set en zit ongetwijfeld super lekker! Beide items zijn van Z8.

Hoe mooi is deze kleurencombi? Het blauwe truitje is van Z8, het okergele truitje van Play Up en hey broekje van Common Heroes. Die laatste twee kocht ik bij ‘Onze Nieuwe Winkel’. Stoere sneakers eronder en klaar!

Datzelfde broekje van Common Heroes en het gebeide vestje, staan ook heel erg mooi met dit truitje van Lil’ Atelier. Ik heb inmiddels meer van dit merk en de kleding blijft mooi, ook na tig keer wassen.

Iets heel anders, maar wel heel erg leuk, zijn deze kleertjes van Z8. Stoer en kleurrijk!

Tot slot dit leuke setje. Ik was al een tijdje op zoek naar dit truitje van Sturdy, maar hij was overal al uitverkocht in de maat van Floris. Uiteindelijk vond ik deze in de sale. Samen met het broekje dat ook van Sturdy is, is dit een superleuke combi toch?

 

 

liefs

BabyBaby

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.