Home + Winactie| Hamamdoek voor op vakantie van TamamHamam!

Winactie| Hamamdoek voor op vakantie van TamamHamam!

Als je regelmatig naar de sauna gaat ken je ze misschien al: de hamamdoeken. Geweven doeken van bamboe, katoen of linnen die heerlijk licht zijn, supersnel vocht kunnen absorberen en je vooral een heel luxe gevoel geven. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de hamamdoek nog niet kende voordat TamamHamam mij vroeg of ik twee doeken wilde reviewen.

Toen ik mij er eerst in ging verdiepen kwam ik erachter hoe ze er uit zagen en toen herkende ik ze natuurlijk wel, deze doeken zijn namelijk dé musthave voor de aankomende zomervakantie! Niet alleen vanwege de printjes en het feit dat ze, onder andere, heel snel droog zijn, maar ook omdat je ze op kunt rollen en ze daarom veel minder ruimte in beslag nemen dan gewone strandlakens.

Ik heb er twee getest en ze vooral gebruikt na het douchen voor M. Heerlijk die grote doek om hem heen wikkelen en nog even kroelen met mijn kleine ventje met zijn natte haartjes. Ik was vooral benieuwd of het afdrogen sneller ging. Zeker in knieholtes en in de liezen moet je goed afdrogen, maar met een jongetje wat staat te dansen en te springen is dat best een hele uitdaging in zo’n warme badkamer. M vond de doeken lekker zacht en ik merkte dat ze inderdaad snel vocht opnamen, ideaal!

Ik heb ze gewoon gewassen en daarna uitgehangen. Ook toen droogden ze weer snel en waren ze na het drogen nog steeds lekker zacht.

Ik zie ons daarom echt wel voor ons op het strand of aan het zwembad met deze hamamdoeken van TamamHamam! Ze zijn lekker groot dus we kunnen er goed op liggen en de printjes zijn echt super! Het oog wil ook wat 😉 Het mag duidelijk zijn, wij zijn fan!

Daarom is het nog leuker om er één weg te mogen geven! Wat je daarvoor moet doen? Het is heel simpel! Ga naar de website van TamamHamam, kies daar jouw favoriete doek uit en laat in een reactie hieronder weten welke dat is. Op maandag 13 juli aanstaande maak ik de winnaar bekend en wie weet win jij dan wel jouw favoriete hamamdoek! Lig jij er toch maar weer even mooi en hip bij op het stand 😉

Doe je snel mee? Laat een reactie achter in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

Meer gave prijzen win je bij Prijzenzolder.

 

 

 

 

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

51 Reacties

 1. Angela van Daalen
  29 juni 2015 / 08:34

  Wat een leuke winactie! Lijkt me een heerlijke doek voor als ik eind augustus naar Barcelona ga! Graag de Sevgi donkerblauw en lichtblauw

 2. 29 juni 2015 / 10:49

  Ik doe graag mee. Een fijne doek voor onze vakantie in Frankrijk die er aan zit te komen.

 3. Lies
  29 juni 2015 / 10:59

  O, ze zijn allemaal zo mooi!!! Eigenlijk ondoenlijk om te kiezen ;-). Maar als ik toch moet kiezen wil ik denk ik de Hamamdoek Katoen Sevgi Donkerblauw en Lichtblauw het liefste

 4. 29 juni 2015 / 18:48

  Wauw, erg mooi! De donkerblauwe Sevgli is ook mijn favoriet. Perfect voor de zomer met twee kleine waterratjes 🙂

 5. Jarina
  29 juni 2015 / 19:00

  Deze doeken lijken mij ideaal voor op vakantie deze zomer! Ik doe graag mee, katoen emre grijs is favoriet!

 6. SanNe
  30 juni 2015 / 06:10

  De allergrootste zou mooi in de strandtas passen: de Myra van bamboe

 7. yvonne
  30 juni 2015 / 09:01

  Wat een leuke actie. Ik zou heel graag de Emre grijs willen winnen.

 8. Karlijn
  30 juni 2015 / 22:21

  Wat een leuke winactie! Natuurlijk even op de website gekeken en ik doe graag mee voor de Hamamdoek Katoen Sevgi Rood en Roze. Ideaal voor mijn reis naar de Filipijnen deze zomer!

 9. Jan
  1 juli 2015 / 00:35

  De Hamamdoek Katoen Sevgi Donkerblauw en Lichtblauw vind ik echt prachtig

 10. Lisanne Bons
  1 juli 2015 / 09:01

  Lijkt mij heel handig voor mij en mijn dochter. We gaan graag samen wandelen bij de Ijssel met onze hond Summer. En die twee blijven dan niet altijd droog… dan is zo’n kleine hammamdoek toch wel erg handig voor mijn dochter. Daarnaast gaan wij ook graag dagjes naar het strand en het zwembad. Vooral nu!!!!
  Deze zomer gaan we ook 2 keer lekker op vakantie naar Turkije en Spanje. Dus dan zal deze doek ook wel van pas komen. Ik vond de Hamamdoek Katoen Rana in groen roze erg mooi!

  • Marlou
   3 juli 2015 / 13:19

   Wat een prachtige doeken! Graag zou ik een zo’n Emre katoenen Hamamdoek meenemen op mijn vakantie in de kleur paars.

 11. Heleen van der Velde
  1 juli 2015 / 12:14

  Ik ben heel benieuwd naar de bamboe-stof en vind de Hamamdoek Bamboe Mira Donkerpaars het mooist!

 12. natasja emmen
  1 juli 2015 / 22:43

  WHOW super handig en multi functioneel, ik maak dolgraag kans. Ik vind de grijze echt prachtig, ga heel hard duimen

 13. Jose M.
  1 juli 2015 / 22:44

  Hamamdoek Katoen Emre Grijs is echt super mooi! Daar zullen ik en mijn twee waterliefhebbers echt heel veel plezier van hebben! 😀

 14. Klavier
  2 juli 2015 / 00:18

  Emre blauw is favoriet!

 15. Hester
  2 juli 2015 / 12:45

  Ik vind blauw het mooist licht of donker maakt niet uit.

 16. Leandra Koumans
  3 juli 2015 / 19:06

  Melis. Mooie doek met vrolijke kleurtjes

 17. Corine nagtegaal
  3 juli 2015 / 21:44

  De katoenen Sevgi lichtblauw met aquablauw is supermooi

 18. Viola Wouters
  4 juli 2015 / 07:09

  Wow, wat een prachtige doek! Zou de doek heel graag winnen! 🙂

 19. elisabeth
  4 juli 2015 / 07:56

  ik ga voor lila die is prachtig

 20. Centine Blaakman
  4 juli 2015 / 09:34

  Hamamdoek Katoen Emre Blauw, deze ligt volgens mij het lekkerst!

 21. Marijke
  4 juli 2015 / 09:44

  Heel mooi, de donkerblauwe Sevgli vindt ik het mooist!

 22. Anna
  4 juli 2015 / 11:41

  Oooh heel leuk! Lekker voor in de tuin.. Die donkerblauwe is erg mooi…

 23. Annet
  4 juli 2015 / 11:49

  Wat een mooie en handige doek! Ik heb sinds kort een Turkse schoonzus en ze neemt ons graag mee naar een originele hamam. Als ik dan deze doek mag gebruiken daar, pas ik als Hollandse blonde dame wat meer in de setting ;-). Mijn favoriet is Hamamdoek Katoen Sevgi Oranje en Blauw.

 24. Marina
  4 juli 2015 / 13:10

  Lijkt me super handig voor op vakantie! Ik vind deze het leukste:
  Hamamdoek Katoen Sevgi Bruin en Lichtblauw

 25. wendy
  4 juli 2015 / 13:44

  De zon komt op en ik rek me uit,
  Warme zonnestralen tintelen mijn huid.
  Geurende goudgele bloemen bij een strakke lucht,
  Ik slaak een diepe zucht.
  Laat ons maar lekker genieten van dit mooie weer,
  Maar dit is een actie waar ik graag aan mee doe ook bij dit warme zomer weer

  • wendy
   4 juli 2015 / 13:55

   Als ik deze Geweldige actie zou mogen winnen zou ik voor de Hamamdoek Katoen Emre Grijs gaan nu maar hopen

  • Mariska
   4 juli 2015 / 14:00

   Wauw wat een Gave winactie doe er graag aan mee de Hamamdoek Katoen Emre Grijs vind ik zo prachtig vooral het motief en de kleur, natuurlijk zijn deze Fantastische hamamdoeken ook van de beste kwaliteit nu maar hopen dat het geluk mijn kant op mag komen.

 26. Lot
  4 juli 2015 / 16:28

  Lijkt me een heerlijke doek, die je voor veel gelegenheden kunt gebruiken!

 27. Josien Hillebrands
  4 juli 2015 / 16:50

  De paarse mag mee naar Brazilië! :D!

 28. Sieneke van Biessum
  4 juli 2015 / 16:56

  een paarse voor mijn prachtige kleindochter! ♥

 29. mimi
  4 juli 2015 / 18:58

  Wauw doe graag mee aan deze geweldige winactie, vind de Hamamdoek Katoen Emre Grijs echt zo mooi. Die zou ik graag willen winnen als ik de gelukkige mag zijn.

 30. 4 juli 2015 / 19:08

  erg leuke hamamdoek die je echt overals voor kunt gebruiken

 31. Janine
  4 juli 2015 / 20:52

  Bedankt voor de review! Ik wist eigenlijk nog niet wat een hamamdoek was, ik hoorde laatst iemand het toevallig noemen. Het klinkt als dé perfecte doek om mee te nemen op reizen! Altijd heerlijk om op vakantie spontaan een meer in Zweden in te duiken, hamamdoel uit je tas en klaar! 😉
  Ik zou heel Hamamdoek Katoen Emre Blauw

  • Janine
   4 juli 2015 / 21:01

   graag willen winnen! (Ik klikte per ongeluk al op verstuur..) Prachtige doek, ben er echt helemaal weg van!

 32. Bianca
  4 juli 2015 / 21:32

  Toen ik de Hamamdoek Katoen Sevgi Lichtroze en Rood zag viel ik spontaan in zwijm,
  ja ik ben echt een beetje verliefd nu, daarvan maak ik geen geheim.
  Ik zie mezelf al liggen op dit plaatje op het strand,
  heerlijk aan het relaxen zo langs de waterkant.
  Maar owee daar komt een kind aan, ja een van de drie van mij,
  met hun natte lijf op mijn plekkie dat maakt me niet zo blij.
  Ik hou niet van natte doeken, dat ligt gewoon niet fijn,
  maar met een hamamdoek hoef ik daar niet bang meer voor te zijn.
  Die blijken super absorberend, zijn in een tel weer droog en dus niet nat,
  zo’n doek is echt een wonder, een wonderlijke schat.
  Wat zou ik m graag winnen, erg welkom is hij hier,
  dat geeft een dagje strand of zwembad driedubbel meer plezier.

  Groetjes,
  Bianca

 33. 4 juli 2015 / 22:46

  Hamamdoek Katoen Emre Grijs vind ik echt supermooi en zullen we zeker de komende zomer goed kunnen gebruiken. Ivm onze verhuizing geen vakantie, maar veel dagjes-avondje-weekendjes naar het strand, bos, zwembad of gewoon de achtertuin

 34. Sabrina
  5 juli 2015 / 05:42

  Ik loot graag mee voor de lichtblauwe.

 35. Aniek
  5 juli 2015 / 08:58

  Ik ga voor
  Katoen Sevgi (100 x 200 cm) blauw

 36. Aleesha Verhoeff
  5 juli 2015 / 09:56

  Wat een leuke winactie. Ik zit er al een tijdje aan te denken zo’n hamamdoek aan te schaffen. Lijkt me super handig voor naar het strand, dagje park, picknicken enz.
  Ik vind Hamamdoek Katoen Sevgi Bruin en Lichtblauw erg mooi. En als ze die niet meer zouden hebben vind ik Hamamdoek Katoen Sevgi Bruin en Wit ook erg mooi.

 37. Nina Mol
  5 juli 2015 / 11:25

  Ze zijn echt schitterend! Vooral de Hamamdoek Katoen Sevgi Bruin en Lichtblauw!

 38. Marian van Trigt
  7 juli 2015 / 19:54

  Als er roze is die kleur graag maar blauw is ook mooi en lekker zacht

 39. k de graaf
  8 juli 2015 / 17:33

  KATOEN MELIS (100 X 175 CM)
  Hamamdoek Katoen Melis Wit met Rood

 40. 11 juli 2015 / 11:58

  deze kan ik goed gebruiken als ik met mijn dochter naar de fonteintjes ga.. Ze spetteren met water en ik heerlijk genieten op dit kleedje 🙂 Leuke winactie..

 41. Cornelia
  21 augustus 2015 / 14:41

  Melis is wel heeeeeel mooi!

 42. 3 november 2015 / 14:06

  Oh wat een super leuke actie zeg .. Het is niet alleen heerlijk als handdoek of strandlaken maar in de sauna zijn ze ook echt zo fijn ..Ik vind de Emre blauw wel heel erg mooi ..