Home + Shoplog| (kids)fashion van Esprit!

Shoplog| (kids)fashion van Esprit!

Zoals je waarschijnlijk wel weet vind ik jongenskleding voor M shoppen nog leuker dan shoppen voor mezelf (of allebei, dat lijkt me een betere compromis ;-)), maar ben ik ook altijd wel op zoek naar kleding waar ik niet de hele klas in tegenkom. Ik hou ervan als het net even iets meer speciaal is. Dat zie je ook altijd terug in de outfitposts die ik plaats van M. Daarnaast vind ik het leuk als ik andere moeders er weer mee kan inspireren omdat ik toch nog heel vaak hoor dat moeders het lastiger vinden om te shoppen voor jongens dan voor meisjes.

In Gouda is er niet heel veel keuze op het gebied van betaalbare en leuke jongenskleding, dus daarom shop ik ook vaak online.

Een van mijn persoonlijke favorieten is al jaren Esprit. Als kind zijnde al en ik ben altijd fan gebleven. Helaas hebben we in Gouda geen fysieke Esprit winkel meer, maar gelukkig biedt de online shop altijd uitkomst 😉 Net zo makkelijk, want het is soms zo druk dat ik niet vaak de tijd heb om uitgebreid in de stad te shoppen en ik maak M daar ook niet altijd blij mee.

En oké, ik geef het toe, ik heb niet alleen voor M geshopt, maar stiekem ook voor mezelf. Ik wilde iets fashionable wat ik ook naar mijn werk op kantoor kan dragen. Dus hop, naar de website van Esprit en ik ben goed geslaagd al zeg ik het zelf.

Voor M heb ik gekeken naar sweaters en vesten in felle kleurtjes. Hij is blond en deze kleuren staan hem goed. Daarnaast kan ik dit perfect combineren met een spijkerjasje als het wat warmer wordt. Lekkere stoere jeans eronder en je hebt de ideale outfit voor stoere jongens die van ravotten houden!

Maar zoals ik al zei ben ik voor mijzelf ook goed geslaagd. Ik heb geen maatje 36 (ook geen 38 trouwens) en ik vind het fijn als ik wat “dingetjes” kan verbloemen en het dus wat ruimer valt. Ik was dus ook voor mijzelf op zoek naar leuke tops. Dit combineer ik dan wel weer met een skinny jeans en laarsjes en ik heb de perfecte werkoutfit die naast netjes ook gewoon fashionable is.

Wat is jullie favoriet en welke kleurtjes shop jij vaak voor je kind(eren)? Ik ben benieuwd, laat een reactie achter in de comments hieronder.
Marisca, Kenter, mamablogger

 

 

 

 

socialmediaalacarte-ads klein

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie