Home + Shoplog | Deze kleding en schoenen shopte ik onlangs voor mijzelf

Shoplog | Deze kleding en schoenen shopte ik onlangs voor mijzelf

Eigenlijk ben ik een moeder die liever voor haar kinderen shopt dan voor zichzelf. Toch waren de rollen de afgelopen weken omgedraaid en kocht ik voor het eerst in lange tijd meer voor mijzelf dan voor de jongens. En waar ik voorheen meer naar de prijs keek dan naar kwaliteit en duurzaamheid, is dat nu ook anders. Tenminste, ik vind het nu allemaal belangrijk en dat betekent dat ik de laatste tijd wat duurdere items heb gekocht die langer meegaan en meer tijdloos zijn. Wat ik precies shopte  en waar, dat laat ik je hieronder zien!

Flared broek van &Co Woman

Een tijdje terug kocht ik al twee broeken van &Co Woman (model Penny) in het zwart en donkerblauw. Dat zijn echt prachtige broeken en ze zitten heerlijk! Ik ging &Co volgen op Instagram en zag op een gegeven moment dat zij een Story hadden gedeeld van een winkeltje uit Bodegraven. Dat is hier vlakbij en op die foto in de Story zag ik een te gekke flared hangen. Ik stuurde de winkel een berichtje en vroeg of deze flared ook van &Co was. Dat bleek zo te zijn (model Penelope). Ze hingen hem apart en de dag erna zouden we al naar Bodegraven gaan omdat het sterfdag van mijn vader was en hij daar ligt begraven. We liepen naar de winkel, ik paste de flared en was verkocht! Wat een heerlijke broek!

Blazer van &Co Woman

Bij de flared kocht ik ook een donkerblauw jasje van dezelfde travelstof. Dit jasje is ook van &Co. Ik draag hem weleens op de flared of de Penny, dan heb je een te gek, sportief pak. Maar ik draag hem ook op een jeans zoals deze. Heerlijke outfit vind ik dit!

Nieuwe Nikes

Dan de Nikes. Dat was wel een dingetje, want ik was helemaal niet van plan twee paar dure schoenen te shoppen. De eerste die beschikbaar kwamen in de SNKRS app waren de roze. Eigenlijk een herenmodel haha, maar ik ben een enorme fan van de Air Max 1. Deze worden nauwelijks gemaakt en als ze uitkomen is dat vaak een speciale drop.

Ik had geluk en kon ze bemachtigen. Twee dagen later kwamen ze binnen en wat waren ze mooi. Het zijn alleen wel echte zomerschoenen. Tenminste, bij een hevige regenbui worden ze aan de binnenkant wel nat denk ik. Een paar dagen later kon je proberen de anderen de bemachtigen via SNKRS. Deze zijn aan de bovenkant voorzien van suède waardoor ik ze langer door kan dragen. Ik deed mee en kon ook deze kopen.

Fijn natuurlijk dat het kan, maar ik voel me dan altijd schuldig omdat ik zoveel shopte voor mijzelf. Gelukkig groeien mijn voeten niet meer én ben ik superzuinig op sneakers waardoor ik er vast jaren plezier van zal hebben!

Jurkjes voor de vakantie

 

Over een paar weken vertrekken we naar Spanje en de komende weken is ook hier warm weer voorspeld. Zoals jullie misschien wel weten vind ik het een ding om met blote benen te lopen, maar ik kan moeilijk de hele zomer in dikke jeans of andere donkere broeken lopen. Daarom ging ik op zoek naar jurkjes. Dat werden deze drie leuke jurkjes in de sale bij Wehkamp (geen spon). Ik shopte deze drie. Ik heb ze alle drie een maatje groter gekocht zodat ze iets langer vallen. Het is geen probleem als ze op andere plekken dan wat ruimer vallen, want bij alle drie de jurkjes zit een ceintuur.

Wat vind je van de kleding die ik heb gekocht? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *