Home + Diary | Teamuitje, zomervakantie, Day One en Toverland

Diary | Teamuitje, zomervakantie, Day One en Toverland

Wat een drukke, maar gezellige week hebben we achter de rug! Mijn week begon met een onwijs leuk teamuitje in het centrum van Utrecht. De jongens hadden hun laatste schoolweek, we gingen naar Day One in de Jaarbeurs en sloten de week af met vrienden in Toverland. Kijk je mee naar deze hectische laatste week voor de zomervakantie?

Maandag

Goedemorgen! We hebben een drukke week voor de boeg met vandaag al meteen een leuke, drukke dag, want ik heb een teamuitje met ons leuke team. Voor het zo ver is breng ik eerst de jongens naar school en heb ik nog even snel wat nodig bij de Appie.

Op naar Utrecht! De andere twee collega’s die het uitje hadden georganiseerd wachtten ons op in Utrecht.

We werden verwelkomt met koffie en thee en liepen daarna het Mysterium, een escape room waar we binnen een uur uit moesten komen. Dat was zo onwijs leuk! We hebben het gered in 52 minuten en 25 seconden. Dit is onwijs leuk om met de familie of met vrienden te doen.

Daarna was het tijd voor de lunch bij ‘De Rechtbank’. Aanrader!

Daarna liepen we naar een brug voor het volgende onderdeel: we werden opgedeeld in twee groepen en moesten een soort escape route doen door de stad. We hebben twee uur door de stad gelopen terwijl we allerlei puzzels moesten oplossen. We hebben zoveel gezien. Uiteindelijk hebben we de oplossing gevonden, zijn we ontsnapt én we hadden gewonnen 😉

De samenstelling van ons team is het laatste 1,5 jaar veranderd, maar gelukkig hebben we er weer een heel leuk team voor terug. We hebben het zo goed met elkaar. Heel blij mee!

Dinsdag

Gisteravond kwamen deze drie jurkjes binnen, maar ik had geen fut meer om alles uit te pakken. Ik heb helaas nog steeds veel last van mijn keel dus probeer overal wat rust te pakken. Zeker na zo’n drukke dag als gisteren waarbij ik ook veel heb gepraat. Maar goed, hoe leuk zijn deze jurkjes voor op vakantie?! Ben er blij mee!

Discussie op de vroege morgen, want Floris wil zijn cadeau al aan de juf geven. Ik vind het te vroeg en dat zorgt voor een hoop drama…

Na een dag werken, kruip ik ’s avonds weer achter de laptop voor Mamablogger. Zoals je misschien al gezien hebt, zijn er een hoop samenwerkingen online gekomen en die moeten natuurlijk wel worden geschreven. Ook deze van afgelopen weekend wil ik snel uitwerken en online hebben.

Woensdag

Onze huishoudelijke hulp is er en ik plof met een zere keel op de bank. Ik heb echter wel een doel: vijf artikelen schrijven voor 14.00 uur. Dat lukte, maar ik moest wel even aan de bak!

Ik stuur deze foto naar Pat, want in de vakantie begin ik alweer na te denken over de traktaties van de jongens (je kunt er maar druk mee zijn haha). Voor Milan vind ik het heel lastig, maar misschien ga ik hier wel iets mee doen.

In de middag mag ik weer voor mijn nagels. Wat zijn ze weer mooi en klaar voor het heerlijke weer komende week!

Donderdag

Milan kreeg deze Magic Twisty van een meester die afscheid nam. Dit is nostalgie hoor! Ik pak een glas om te laten zien wat wij er dan vroeger mee deden, maar dat maakt weinig indruk haha.

Gek doen op het schoolplein (het gaat de laatste dagen erg goed!). Daarna rijd ik naar kantoor, want ik heb op tijd mijn eerste afspraak. In de middag werk ik thuis en in de avond plof ik op de bank met nog steeds een zere keel. Ik kijk een lekkere, foute film en maak verder geen foto’s meer.

Vrijdag

De allerlaatste schooldag! Vandaag staat er een vossenjacht op de planning en om 12.00 uur zijn de jongens uit. Eindelijk vakantie!

Onze stagiair neemt vandaag afscheid. Wat gaat een half jaar toch snel. Ze heeft ons een eigen snoeppot gegeven. Die komt wel op haha.

En omdat zij vandaag voor het laatst is, gaan we tussen de middag even snacken.

De jongens zijn ’s middags vrij en omdat wij nog aan het werk zijn, halen opa en oma ze op en hebben ze daar een leuke middag. Wij eten daar en rijden daarna naar huis. Vervolgens rijden we door naar het tuincentrum waar ze een ‘garage sale’ hebben. We zoeken nog een klein tuinsetje met twee stoelen en een tafeltje. We waren er eerder al geweest, maar toen vond ik ze nog te duur. Nu hebben ze inderdaad leuke aanbiedingen. Omdat we een tuinsetje kopen krijgen de jongens bonnen voor een ijsje.

En zo staat er even later een leuk setje voor het raam. Gaaf toch?

Zaterdag

We hebben een roerig nachtje achter de rug, want Floris werd ziek. Uiteindelijk heeft hij toch nog lekker geslapen. De wasmachine draait al vroeg, het beddengoed hangt al buiten én de Appie is op tijd! Dat zijn weer koopzegels haha.

De boodschappen zijn net uitgepakt als om 8.00 uur onze kapster Manon voor de deur staat om de jongens te knippen. Is dat ook alvast gebeurd voor we op vakantie gaan. Manon kwam al bij ons thuis toen ik nog op de basisschool zat, kun je nagaan. Het is in ieder geval altijd gezellig als ze er is en Floris kan weer lachen gelukkig.

Omdat Milan zo’n goed schooladvies had hebben we hem verrast met tickets voor ‘Day One World of Cars’ in de Jaarbeurs. Vandaag is het zo ver en wat is het weer leuk! Milan spot de auto’s van Enzo Knol, Dutch Performante, Frans Duijts, Je Broer en nog heel veel meer terwijl Pat en ik de originele auto’s uit de ‘The Fast and the Furious’ films bekijken. Op de witte auto hierboven staat zelfs nog een handtekening van Paul Walker… Ook zagen we de Flodder auto en General Lee uit ‘The Dukes of Hazzard’. We hebben een heerlijke ochtend en middag.

Als we thuis komen ga ik nog even lekker in de tuin zitten met een boek. Fijne afsluiter van deze drukke dag.

Zondag

Vroeg dag vandaag, want we gaan naar Toverland! Er komt nog een uitgebreide review, maar we waren er toen het park open ging en gingen ruim na sluitingstijd weg. Dan weet je dat je een leuke dag hebt gehad ?.

Op naar een nieuwe week! Ik werk deze week 2,5 dag op kantoor en 1,5 dag thuis. Het schijnt erg warm te worden. Doe lekker rustig aan en een fijne week gewenst!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Nancy Jonkers
    11 juli 2022 / 08:42

    Wat een super leuke en gezellige week! Sterkte met de laatste loodjes. Ik ben gister teruggekomen na 1,5 week Amerika en ben alweer lekker thuis aan het werk.