Home + Shoplog | De eerste babykleertjes voor ons tweede mannetje!

Shoplog | De eerste babykleertjes voor ons tweede mannetje!

Kinderkleding, je kunt me er bijna ’s nachts voor wakker maken. Ik ben er gek op! Ik houd ervan om Milan lekker in het nieuw te steken en nieuwe combinaties te maken. We mixen en matchen erop los en Milan vindt het allemaal prima. Sterker nog, hij is ook gek op kleding en heeft steeds vaker een eigen mening.

Ik kon dan ook niet wachten om alvast wat babykleertjes te kopen, maar wilde toch nog even wachten met los gaan tot we het geslacht van onze baby zouden weten. Ik had heel voorzichtig wel wat gekocht, maar verder durfde ik het echt nog niet.

Vlak voordat we de geslachtsbepalende echo lieten doen, kreeg ik een mailtje van kinderkleding webshop Olliewood. Ik heb vaker over hen geblogd en ben nog altijd erg blij met de kleertjes die ik er voor Milan heb geshopt. Ik mocht nu ook wat kleertjes uitzoeken en mijn handen jeukten om niet meteen heel die webshop af te speuren en van alles in het winkelmandje te proppen. Ik keek eerst voor Milan bij een Nederlands merk wat ik pas heb ontdekt: Chaos and Order. Stoere kleding met vooral heel mooie sweatpants. Milan is heel smal en dan vallen die al snel te wijd en dat is gewoon niet mooi. Verder zag ik er heel mooie, kleurrijke polo’s. Toch heb ik deze niet gekocht, omdat Milan eigenlijk al heel veel heeft.

We hebben dus heel verstandig gewacht tot de echo en dan zouden we shoppen voor de baby.

Babykleding shoppen!

Toen we ’s morgens vroeg te horen kregen dat we nog een zoontje zouden krijgen, konden we écht niet meer wachten. Hup naar Olliewood voor baby jongenskleding. Of is het jongens babykleding? Geen idee eigenlijk 😉

Het was nog heel moeilijk om te kiezen, want we vonden heel erg veel leuk. Ook vonden we het lastig om te beslissen voor welke maat we zouden gaan. 50, 56 of allebei? Uiteindelijk kozen we voor het meeste in maat 50, voor de eerste weken. En wat hebben we leuke kleertjes geshopt!

Het is geen geheim dat ik gek ben op mint, ik koos voor die kleur terwijl Patrick wat anders uit koos. Dit super lieve omslagvestje is van Noppies en het broekje is van Feetje. Ik zie dat kleine hummeltje al liggen in dit pakje… *smelt*

Patrick koos dit setje van Noppies en we zijn beiden gek op dit broekje. Een heel stoer setje en vooral ook heel comfortabel.

Nog een setje en deze is van Z8. Patrick en ik zijn beiden fan van dit merk en we kochten het ook vaak voor Milan. Patrick koos het truitje en ik koos het gestreepte broekje erbij. Als je het zo op de foto ziet lijkt het nog groot, maar toen het binnen kwam hebben wij ons serieus afgevraagd of dit niet veel te klein zou zijn voor onze baby haha.

Deze kleertjes hangen en liggen nu in de kast. Het begin is er en klaar om verder aangevuld te worden. Wat vinden jullie ervan?

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments