Home + Review|Cinema Gouda en Trippel Trappel DierenSinterklaas

Review|Cinema Gouda en Trippel Trappel DierenSinterklaas

Het is je vast niet ontgaan dat onze Milan gisteren jarig was. Het is een soort traditie dat wij op zijn verjaardag vrij nemen en dan wat leuks met hem gaan doen. Maar goed, dit jaar was hij op zaterdag jarig, dus hoefden we niet perse vrij te nemen, maar Milan mocht wel weer kiezen wat we gingen doen.

Hij wilde naar de nieuwe bioscoop en dan naar Trippel Trappel DierenSinterklaas!

Vonden wij geen enkel probleem, want de nieuwe bioscoop in onze hometown Gouda is vorige week geopend en wij waren wel heel erg benieuwd naar wat ervan geworden was. Ik werk er tegenover dus heb de bouw bijna volledig meegemaakt. De buitenkant kenden we dus wel, de binnenkant daarentegen moest spectaculair zijn. Milan een leuke middag (en wij dus ook), maar we konden meteen als één van de eersten de bioscoop verkennen. En ik sla natuurlijk twee vliegen in één klap als ik dan ook even Cinema Gouda (zo heet dit moois) en de film review!

Ik begin bij de bioscoop; Deze is in één woord geweldig! Je komt binnen in een mooie, lichte hal waar je op schermen kan zien waar welke film draait en hoeveel plaatsen er per film nog beschikbaar zijn. De zalen zijn boven en nadat je kaartje is gescand kan je de roltrap op (of lift in natuurlijk). Op iedere verdieping is een grote bar en voldoende zit gelegenheid om nog even gezellig met elkaar wat te drinken. De zes zalen hebben ieder een andere kleur en lopen goed naar beneden af zodat je geen last hebt van lange mensen voor je. Ook zijn de stoelen lekker breed en zacht en de loopruimte voor de stoelen is voldoende.

Kortom, ik kan alleen maar zeggen dat als je in Gouda woont of je bent een dagje in de buurt, pak even een filmpje!

Dan de film; Trippel Trappel… is een tekenfilm waar huisdieren horen over pakjesavond en ook een pakjesavond willen voor dieren. Een aantal van hen besluiten dan Sinterklaas en de Pieten op te zoeken en hun verlanglijstje te geven. Er is haast bij, want diezelfde avond is het al pakjesavond.

De film duurt een uur en dat is precies lang genoeg voor kinderen. Milan heeft er echt van genoten en kon goed stil blijven zitten. Ook de leuke liedjes tussendoor in de film waren een leuke afleiding en kwamen iedere keer precies op het goede moment. Wij vonden de film ook echt een aanrader en weer eens wat anders dan een slechterik die het Sinterklaasfeest wil verpesten waardoor de Pieten weer in actie moeten komen.

Hieronder wat foto’s van de nieuwe Cinema Gouda.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *