Home + En toen was hij toch echt vier jaar…

En toen was hij toch echt vier jaar…

Na het drie dagen te hebben gevierd, is de rust in huis weer gekeerd. Gisteren vierden we de verjaardag van Milan voor familie en vrienden. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een topdag was!

Ik weet niet of jullie dit herkennen, maar dit was de eerste keer dat hij zijn verjaardag zo bewust meemaakte dat hij er ook echt zenuwachtig voor was. Hij was zo ontzettend druk en keek de klok vooruit terwijl hij wachtte op de visite. Constant de stoelen tellen en zich afvragen of er wel genoeg plek was voor iedereen.

Toen de visite eenmaal binnen druppelde was het feest compleet, zeker het spelen met grote neven, nichtje, vriendinnetje en het buurmeisje in de tuin was natuurlijk geweldig! We hebben er geen kind meer aan gehad haha 😉

Dan het speelgoed, het is niet normaal wat er allemaal naar binnen werd gesjouwd. Stond het hier een paar weken geleden nog vol met Duplo, anno vandaag is het een waar Lego Walhalla!

Tel daar nog wat andere kleine dingen bij op en vervolgens nog bonnen en geld. Dat brandt natuurlijk in die kleine kinderhandjes dus vandaag stond er een ritje naar de Lego winkel en Intertoys op het program. Twee sets erbij dus papa is weer zoet vanavond!

Een ander hoogtepunt was de taart. Omdat we veel visite krijgen hebben we altijd wel een grote taart nodig. Ik bestel altijd een stapelaart en ieder jaar in een thema waar Milan op dat moment helemaal gek op is. Dit jaar dus Buurman en Buurman. De taart hebben we (zoals ieder jaar) besteld bij Jammie Cakes en hij was weer super! Vooral de details van de onhandige B & B vond Milan hilarisch.

Kortom, we hebben er weer van genoten. Milan was vandaag nog moe, maar zoals hij het vanmorgen zei “Het was wel cool mam”, en dat was het ook!

Buurman en Buurman taart Marisca Kenter

De sterren op de taart stonden ook op zijn uitnodiging

Buurman en Buurman taart Marisca Kenter mamablog

Hoe leuk is dit?!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie