Home + Review + winactie | Wididi autogordel veiligheidsslot en autogordelhouder voor kinderen!

Review + winactie | Wididi autogordel veiligheidsslot en autogordelhouder voor kinderen!

Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik eigenlijk niet zoveel doe met winacties. Alleen als ik iets écht uniek of heel erg leuk vind wil ik het nog weleens doen. De reden hiervoor is dat een winactie heel veel tijd kost en ik persoonlijk veel meer waarde hecht aan leuke, nuttige en persoonlijke content dat écht gewaardeerd wordt door jullie. Dit keer heb ik echter twee lifehacks voor jullie die ik perse met jullie wilde delen. Dit zijn namelijk dé musthaves voor iedere ouder! Ik heb het over het autogordel veiligheidsslot en de autogordelhouder van Wididi! En ja, daar mag ik er een paar van verloten!

Lifehack #1 | Autogordel veiligheidsslot van Wididi

Toen Milan nog een heel stuk kleiner was presteerde hij het om midden op een drukke weg zijn autogordel los te maken. We schrokken behoorlijk, maar waren ons ook meteen bewust van het feit dat dit weleens heel erg mis kon gaan. Stel nu dat er wat zou gebeuren en wij zouden niet doorhebben dat hij zichzelf los had gemaakt? We zijn aan de kant gegaan, hebben hem weer vast gezet en ik ben naast hem gaan zitten. Daarna deed ik dat bij iedere lange autorit totdat hij oud genoeg was om te begrijpen dat het heel gevaarlijk is als je niet in de gordel zit.

Vorig jaar heb ik, met Milan achterin, een auto-ongeluk gehad. We werden van achteren aangereden binnen de bebouwde kom en onze auto was total loss. Milan had een zonnebril op die we later achterin de kofferbak hebben gevonden. Gelukkig waren wij, en Floris in mijn buik, ongedeerd, maar die klap heeft behoorlijke indruk gemaakt. Wat nu als je dat meemaakt met een jonger kind achterin die zichzelf los had gemaakt? Dan vrees ik dat het minder goed was afgelopen…

Met dit veiligheidsslot van Wididi (een enorm succes op Amazon in Amerika) voorkom je dit en kan je kind zichzelf niet losmaken! Een hele simpele lifehack, maar je moet er maar op komen! Je kunt hem zelf wel gemakkelijk losmaken met de autosleutel of een andere autogordel.

Deze is overigens universeel waardoor hij past op alle autogordels, fijn!

Via de link hieronder is deze te bestellen op Bol.com.


Lifehack #2 | Autogordelhouder van Wididi (Buckle Up)

Nog zo’n lifehack waarvan ik mij altijd afvraag waarom ik dit soort dingen niet bedenk. De volgende situatie herkent denk ik iedere ouder wel; je kind wordt ouder, mag zitten op een verhoger en je wilt hem/haar leren zelf de gordel vast te maken. Dat lukt iedere keer niet, omdat je kind de gordel niet in de houder krijgt. De houder ligt namelijk plat en dat is nog een beetje lastig. Daarom moet jij zelf weer over je kind heen bukken om de gordel vast te maken. Niet alleen slecht voor je rug, maar ook niet fijn wanneer het bijvoorbeeld regent. Deze autogordelhouder van Wididi heet de ‘Buckle Up’ en hiermee zet je de houder rechtop. Dat betekent dat je de gordel er veel gemakkelijk in klikt omdat de houder niet om kan vallen. Dat scheelt heel veel tijd, irritatie en rugklachten!

En wat dacht je van het vastzetten van de Maxi Cosi in de auto? Normaal al een heel gedoe, maar met de Buckle Up gaat het in ieder geval een heel stuk sneller!

Via de link hieronder kun je deze bestellen bij Bol.com


Een groot succes op Amazon

Het is best gek; we besteden uren aan het kiezen van de juiste autostoel, lezen heel veel reviews, maar zodra onze kinderen ouder worden vinden we veiligheid nog steeds belangrijk, maar zijn we ons er minder bewust van. Tenminste, zo lijkt het. Deze producten van Wididi zijn perfect voor onze ouder wordende kinderen en nog steeds erg veilig, zeker het veiligheidsslot. De ‘Buckle Up’ is vooral erg handig. Beiden zijn echter in no time onmisbaar. Daar kan ik over meepraten, want wij hebben ze ook en wat zijn ze fijn!

Ze zijn sinds enkele maanden te koop in Nederland bij Bol.com, maar zijn al tijden een groot succes in Amerika. Daar zijn ze een regelrechte bestseller op Amazon.

Winactie

Ben je enthousiast en zou je deze lifehacks ook in jouw eigen auto willen hebben? Je kunt ze uiteraard bestellen, maar ik mag van beide producten ook 3 stuks verloten! Ik mag dus verschillende mensen blij maken! Het is ook een gaaf en handig cadeau om weg te geven!

Ik vind het leuk om iets weg te mogen geven dat uniek is en waar ik oprecht enthousiast over ben. Het zijn producten die voor ieders budget prima te koop zijn, maar ik vind de waarde in een winactie niet belangrijk. De functionaliteit wel en dat zijn deze producten van Wididi zeker!

Hoe kun je meedoen? 

Heel simpel! Vertel hieronder welke van de twee producten je wilt winnen en waarom. Gewoon een korte motivatie. Je maakt een extra kans door ook de Facebookpagina van Wididi (klik) te liken. Zo blijf je meteen op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

De winnaars krijgen persoonlijk bericht en ontvangen een voucher waarmee ze kun product bij Bol.com kunnen bestellen.

Doe je mee? Leuk!

 

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

24 Reacties

  1. Saar de Lange
    11 oktober 2018 / 07:22

    Ik zou graag nr.2 winnen voor mijn dochter van bijna 6 jaar. Ze heeft vaak moeite met het vastmaken van de gordel,en vaak duurt het daardoor erg lang voordat we kunnen vertrekken. En helpen mogen papa of mama niet,want daar vind ze zichzelf uiteraard te groot voor haha!

  2. Inge
    11 oktober 2018 / 07:40

    Wat handig! Ik ga voor de tweede, de buckle-up. Mijn jongens zijn 7 en 8, maar dat gordel-ding wat dan plat ligt blijft een lastig iets. Dit zou zeker helpen om het makkelijker zelf vast te maken.

  3. Sandra
    11 oktober 2018 / 07:43

    Wil graag nr 2 winnen.. Ik hangover luuk heen om dat kreng er in te krijgen en hij kan het zelf nog niet dus zou super zijn

  4. Wendy Joep
    11 oktober 2018 / 08:06

    Kijk! Een winactie naar mn hart! Iets voor de veiligheid vd kindjes! Wat dat is toch echt mn kostbaarste bezit 🙂 En innd ik sta dus echt elke dag te worstelen met dit probleem! Ik sta altijd te klungelen met inladen want ons meisje van 2mnd oud in de maxi cosi moet ik indd helemaal overheen buigen en helaas vind mijn rug dat niet zo prettig. Mn bijna kleuter wil alles ‘zelluf doen’ dus ook die gordel vastklikken (zit vanwege zn lengte al in autostoel groep 2) maar hij kan soms net niet genoeg kracht zetten omdat de houder scheef ligt. Dus ik zie alleen maar voordelen om de Buckle Up aan te schaffen! Maar winnen zou natuurlijk helemaal te gek zijn in deze dure tijd. En ook nog eens tijd schelen als ik volgende week weer moet gaan werken en om 7u de deur uit moet om de kindjes naar de opvang te brengen. Dus we gaan maar hard duimen!

  5. Jessica
    11 oktober 2018 / 08:32

    Ik doe heel graag mee voor de buckle up! Dan geef ik hem aan m’n moeder! Zij past één keer per week op ons zoontje en zij gaat graag met hem op pad! Alleen heeft zij helaas last van haar gewrichten. Met de buckle up hoeft ze niet meer zo te zoeken naar de houder en kan ze de gordel er zo in klikken! Lijkt mij top!!!

  6. 11 oktober 2018 / 08:51

    Ik doe héél graag mee! Ik denk dat ik voor het eerste ga. Mijn kleintje zit nu nog in de maxi-cosi, maar ik denk dat haar nieuwsgierige vingertjes op zoek zullen gaan naar alles wat ze maar kan vinden eenmaal ze in de autostoel kan zitten! Facebookpagina is intussen ook geliked 😉

  7. Marianne Bakker - de Boer
    11 oktober 2018 / 08:55

    Wat handig ook nog nooit eerder van gehoord. De buckle up lijkt me ideaal, Emma krijgt de gordel soms wel maar vaak ook niet zelf vast. Hoe fijn zou deze dan zijn.

  8. 11 oktober 2018 / 09:11

    Ik doe heel graag mee voor nummertje 2. Zoonlief is al best zelfstandig voor zijn 3 jaar maar vastmaken lukt niet altijd en dat kan frustrerend zijn! dan moet ik gaan hangen, en ik heb een hernia, dus fijn is dat niet. Dit zou echt een uitkomst zijn!

  9. mariska
    11 oktober 2018 / 09:37

    dit is handig voor Frederique! Ze wordt 27-10 4 jaar en wil graag net als haar broer van 6 zelf haar gordel vast maken, maar dit is nu nog wat lastig. Duimen maar!

  10. Daphne
    11 oktober 2018 / 10:34

    Super handig voor als mijn kleine meisje dalijk groter is!

  11. Milou
    11 oktober 2018 / 10:57

    Beste Marisca, graag hoop ik kans te maken op deze handige prijs. Lifehacker #2. Vaak moet ik vroeg in de ochtend mijn dochtertje in de auto zetten en word ik soms priegelig er van om die autogordelklikker te vinden. Dit zou mij een paar minuten per dag kunnen schelen. Minuten die ik liever besteed aan mijn dochtertje. Groetjes Milou

  12. Van esch
    11 oktober 2018 / 11:37

    Heel graag doe wij ….opa en oma….mee met deze fantastische hulp….ideaal voor het autostoeltje bij ons en natuurlijk voor onze kleinzoon.

  13. Marleen
    11 oktober 2018 / 11:38

    Wat een handig product. Ik zou graag de eerste willen winnen. Het lukt mijn zoon nog niet om hem los te krijgen, maar hij heeft er enorme interesse in.

    Ik had op internet gelezen dat je een plastic bekertje om kon doen, maar dit zal vast veel beter helpen

  14. Eefje
    11 oktober 2018 / 11:41

    Ik zou graag meedoen voor de autogordelhouder. Mijn dochter wil graag zelf haar gordel vast maken, net als haar grote broer. Dat dit vrijwel nooit lukt, is natuurlijk erg frustrerend voor haar. Daarom graag deze praktische Buckle up! Geweldige uitvinding 😀

  15. Daniëlle van Gestel
    11 oktober 2018 / 11:41

    Veiligheid voorop de kinderen van mijn zus hebben me vroeger ook verrast door de gordel los te maken. Nu inmiddels 10 & 12. Mijn zoontje van 3 doet het nu ook en een vriendinnetje van hem ook. Misschien zijn zusje straks ook. Hij leert haar ook de foute dingen. Daarom zou dit van harte welkom zijn.

  16. Marian B
    11 oktober 2018 / 12:14

    Wat een handige dingen, en inderdaad je moet er maar opkomen. Mijn voorkeur gaat uit naar nr. 1 want mijn dochtertje is inmiddels in staat om de gordel los te krijgen. Ik ben nog niet zo lang geleden ook gestopt om het opnieuw vast te maken. Komt zeker van pas dus 😉

  17. Manon Toemen
    11 oktober 2018 / 12:19

    Wat ideaal zeg! Nooit van gehoord maar wil graag de Wididi voor onze zoon Gijs (5jaar) die inderdaad al zijn gordel aan kan doen maar wat meestal iets te lang duurt voor deze ongeduldige mama!

  18. Jessica
    11 oktober 2018 / 15:58

    Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat zijn dit twee handige uitvindingen! De tweede houd ik in het achterhoofd voor binnen enkele jaren, maar ik waag graag mijn kans voor het veiligheidsslot van Wididi. Mijn zoontje van bijna twee is nog niet in staat om de gordel los te krijgen, maar veiligheid gaat hier ook voor alles, dus liever voorkomen dan genezen!

  19. Harma Meijboom
    11 oktober 2018 / 16:01

    Dag Marisca (nu wél met een c🙃), voor mijn dochter Esther zou ik graag de autogordelhouder winnen. Ze moet dagelijks de kinderen (4 maanden en 22 maanden) in het autostoeltje en de maxi-cosi zetten. Scheelt net even in tijd (en irritatie).

  20. Janine van Kolthoorn
    11 oktober 2018 / 18:06

    Ik zou graag de buckle up willen winnen voor onze 7 jarige zoon Thies. Door zijn chromosoom afwijking heeft hij sowieso al minder spierspanning. Het lukt hem dan ook niet om de gordel zelf vast te maken. Hopelijk maakt de buckle up dit makkelijker voor hem, zodat hij het straks wel zelf kan.
    Losmaken lukt wel, maar gelukkig beseft hij al wel heel goed dat hij de gordel nooit onderweg los mag maken, dus het veiligheidsslot is niet nodig.

  21. Denise van der Ploeg
    13 oktober 2018 / 14:49

    Ik doe heel graag mee voor nummer 2, de autogordelhouder. Lijkt me echt ideaal om de maxi-cosi snel mee vast te zetten als we ‘s ochtends haast hebben met kids bij de opvang brengen en naar het werk sjezen… 🙈

  22. Jacqueline Benschop
    14 oktober 2018 / 14:39

    Ik ga voor de tweede, de buckle-up. Voor mijn jongste zoon van 7 jaar zou dit ideaal zijn. Zelfstandigheid belonen zodat we op tijd kunnen vertrekken.

  23. Eve Allijn
    15 oktober 2018 / 14:48

    Inderdaad! Waarom kom ik hier niet ook op! Ik zit zo vaak te kloten met de gordels omdat de houder plat ligt. Wat een gedoe wordt dat dan! Ik doe dus heeeeel graag mee voor lifehack 2 🙂 Supertof!

  24. Carola
    17 oktober 2018 / 15:53

    Ik ga voor de buckle-up, had ik dat maar eerder geweten… als je een hernia hebt is dat vastmaken drama (nu is het nog geen prettige houding om de stoel vast te klikken).
    Ik heb er eigenlijk maar 1 nodig, iemand mee delen? 🙂