Home + Review | Thule Urban Glide kinderwagen en buggy!

Review | Thule Urban Glide kinderwagen en buggy!

Jullie zijn sportief, trekken er vaak op uit en zijn dus vaak buiten te vinden, houden van wandelen en genieten optimaal van het leven. En op het moment dat er een kindje op komst is, zetten jullie dit voort. Misschien wat aangepast, maar jullie genieten van het leven. En dit willen jullie ook doen zodra jullie kindje er is. Herkenbaar? Dan heb ik vandaag dé tip voor jullie; de Thule Urban Glide kinderwagen en buggy!

Waarom de Thule Urban Glide?

Vorige week schreef ik al over Thule en vertelde ik over dit Zweedse merk. Een merk met als visie om jouw leven dichterbij jouw passie te brengen. Maar hoe vertaalt zich dat dan naar deze kinderwagen?

Stel dat jij jullie herkent in de bovenstaande situatie. Jullie houden van de goede en fijne dingen in het leven en willen alles ontdekken. Dit willen jullie ook doorgeven aan je kind(eren). Dan zoek je een kinderwagen die je overal mee naar toe kunt nemen, die licht en wendbaar is, die compact in te klappen is én waarin je kindje veilig kunt vervoeren.

Ik mocht de Thule Urban Glide testen en ik was aangenaam verrast! De wagen voldoet aan dit alles en met de reiswieg (die ook in te klappen is!) kun je je kindje al vervoeren vanaf de geboorte. Zodra jullie er weer aan toe zijn, kunnen jullie op een veilige en verantwoordelijke manier naar buiten.

De wagen spreekt voor zich

We hadden geen boekjes nodig om te zien hoe de wagen werkt en hoe je deze in moet klappen. Alles sprak voor zich. Zo zag je meteen waar de adapters op moesten voor de reiswieg en klap je deze ook met één hand in. De buggy zelf is ook met één hand in te klappen en je hoeft gewoon niet te zoeken naar hoe je dit precies doet!

Omdat Milan er al te groot voor is en de baby nog niet is geboren, hebben we de wagen getest met mijn kleine vriendje B. Hij zat er lekker in en achter de zitting kun je de rugleuning eenvoudig in verschillende (lig) standen zetten.

De accessoires

De Thule Urban Glide is uitgerust met verschillende accessoires.

  • Muggennet
  • Grote boodschappenmand die dicht kan
  • Grote zonnekap met ventilatie en met een doorkijk zodat je je kindje kunt zien
  • Draaiend voorwiel die je vast kunt zetten
  • Gevoerd zitje

Verder zie je overal kleine netjes voor bijvoorbeeld een beker of een speeltje.

Wist je trouwens dat dit de enige kinderwagen is waar je mee kunt joggen? Hoe gaaf is dat?!

Onze conclusie over de Thule Urban Glide

Ik kan niet anders zeggen dat dit een heel fijne wagen is, zeker voor ouders die graag en vaak buiten zijn. Ook wanneer je op zoek bent naar een praktische wagen die je gemakkelijk en compact mee kunt nemen, zou ik niet verder zoeken. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want deze wagen kost compleet rond de €700 en dat is goedkoper dan de meeste andere wagens.

We kunnen deze wagen dan ook zeker aanraden!

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *