Home + Handige musthaves voor de kinderen van Thule!

Handige musthaves voor de kinderen van Thule!

Ken jij het merk Thule? Misschien gaat er niet meteen een belletje rinkelen, maar als ik het heb over de dakkoffers, kinderzitjes en fietstrailers is er een grote kans dat je het merk toch wel kent. Thule is een Zweeds merk (die Zweden doen op de één of andere manier echt alles goed haha) wat als doel heeft alles wat je dierbaar is veilig, stijlvol  en gemakkelijk te laten vervoeren. En wat is je dan het meest dierbaar? Juist, je kind(eren).

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik eigenlijk helemaal geen held ben op de fiets. Sterker nog, ik roep weleens dat ik de enige Nederlander ben die niet fatsoenlijk kan fietsen. Inmiddels heb ik ongeveer 3 jaar een bakfiets en die is zó ontzettend fijn! Ik kan daar wel goed op fietsen, maar ook dat geldt dan weer niet voor iedereen, want het is best even wennen. Veel mensen geven toch de voorkeur aan een gewone fiets met goede kinderzitjes of bijvoorbeeld een fietstrailer achter de fiets.

Handige Musthaves voor de kinderen van Thule

Thule Urban Glide kinderwagen

Dat is de kinderwagen van Thule. Deze wagen is speciaal omdat hij er is voor de sportieve ouders die graag en veel buiten zijn. Met de reiswieg erop kan een baby meteen al in de wagen en kun je heerlijk lange wandelingen maken. Sterker nog, je kunt er zelfs mee hardlopen als je zelf weer helemaal hersteld bent! Binnenkort volgt er nog een uitgebreide review op Mamablogger over deze wagen.

Thule Chariot fietstrailers

Dit is een verhaal apart, want deze trailers zijn multi inzetbaar. Je kunt ze vastmaken voor fietstochten en de kinderen er veilig in vervoeren, maar je kunt hem ook gebruiken als wandelwagen, maar ook tijdens het skiën en joggen! Er zijn verschillende uitvoeringen van dus je kunt kiezen welke het beste bij je past.

Thule fietszitjes

Als je deze ziet herken je ze waarschijnlijk meteen. Tenminste, ik zie er hier heel veel Thule zitjes op de fietsen. Je maakt een keuze voor een zitje voor- of achterop en op basis van het gewicht van je kind. Op de website van Thule vind je veel meer informatie over deze fietszitjes zodat je zeker weet dat je de goede kiest.

Kende jij Thule al? Of heb je een Thule product in huis? Zo ja, welke dan? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *