Home + Review| De vernieuwde IKEA in Utrecht

Review| De vernieuwde IKEA in Utrecht

Een paar maanden terug waren we er voor het laatst voor de LEGO tafel van M, bij IKEA Utrecht. Toen nog volop aan het verbouwen en dat was goed merkbaar. Ik heb nog nooit zoveel gelopen als bij deze IKEA. Er kwam geen einde aan! Geen buggy bij ons en er waren geen karretjes te krijgen dus ook M moest dat hele stuk lopen. Je kunt je voorstellen dat het erg gezellig was 😉

Na afloop waren we ook van mening dat als het zo bleef, wij niet meer naar deze IKEA zouden gaan. We hebben er genoeg hier in de buurt dus dan maar naar een ander…

Jammer, want stiekem vonden wij Utrecht het gezelligst. We hadden gehoord dat de verbouwing klaar was en we waren eigenlijk ook best nieuwsgierig. Hop in de auto en gaan! Voor de zekerheid namen we bij de garage al een karretje mee waar M in kon zitten 😉

En oké, je moet nog steeds wel veel lopen, maar bij lange na niet meer zoveel als tijdens de verbouwing. Verder was het in de winkel eigenlijk nog net zo gezellig als eerst en ik moest ook echt kijken waar daar de extra ruimte in winkeloppervlakte zat, maar dat heb je snel genoeg door!

Het assortiment is uitgebreider net als het grote restaurant. Ook na de kassa’s waar iedereen in de rij staat om een hotdog en een ijsje te scoren is het een flink stuk groter. Het lijkt wel alsof er een buurtsuper staat waar je ook nog eens boodschappen kan doen!

Uiteraard nog even de vegetarische pasta (ik ben geen vegetariër, maar ik vind het heerlijk) getest en heerlijk rondgestruind en keuken inspiratie opgedaan, want we willen onze keuken niet vervangen, maar opknappen.

Kortom, we zijn gewoon weer fan van deze IKEA! Neem gewoon een karretje mee en het gaat prima. Hieronder nog wat foto’s.

Ben jij al geweest? Zo ja, wat vond jij ervan? Ik ben vooral fan van de nieuwe opruim karretjes (in mint) en alle leuke stationairy. Heerlijk!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Erik van Mill
    19 maart 2018 / 14:22

    Op de keuken afdeling door TOM fantastisch geholpen. Tom bedankt.

    Groet Erik