Home + Mijn nieuwe favo webshops voor kids

Mijn nieuwe favo webshops voor kids

Het mag inmiddels duidelijk zijn, maar ik hou ervan om M in het nieuw te steken en zijn kleding mag best even wat anders dan anders zijn. Het moet natuurlijk wel leuk blijven, hij gaat niet in een trui met vleermuis mouwen naar school (ik heb het echt gezien), maar het mag best bijzonder zijn. Omdat we in Gouda maar een paar leuke winkels hebben met kinderkleding is de keuze hier beperkt. Zara is een all time favourite, maar toch kijk je ook verder. Ik haal veel inspiratie van kindermode blog. Daar komen toch leuke webshops voorbij!

Ook ben ik zelf aan het speuren gegaan voor leuke webshops met kidsfashion. Ik heb ze gevonden en deel mijn favorieten met je.

Mijn smaak is eenvoudig en stoer. Wel een printje, maar ik houd wel erg van basic kleuren als grijs, blauw en zwart. Daar mag natuurlijk wel een kleur op, felle kleuren staan M tenslotte ook goed. Maar de basis is rustig.

Die basic kleuren vind ik bij Toddlers and Tees. De webshop is al rustig en overzichtelijk en ook de kleding past daar helemaal in. Ik ben heel erg fan van de beanies (heb dan ook de grijze besteld!) en de colsjaals. Hoe leuk zijn ze?! Ook hebben ze nagellak op waterbasis wat dus niet schadelijk is, maar ook heel leuke cadeautjes voor aanstaande mama’s. Kortom, houd je van strakke en stoere basics ben je bij Toddlers and Tees aan het juiste adres! Hieronder twee favorieten van de webshop:

De volgende webshop heb ik al een keer genoemd in een outfitpost van M, maar wilde ik toch nog speciaal noemen: Springstof! Ze verkopen daar onder andere Mini Rodini en ik heb al wat van de nieuwe collectie gezien. Heel erg leuk! Als het budget het weer toelaat, bestel ik er zeker nog wat. Ik heb er al een trui voor M besteld met de Mini Rodini mopshondjes en buiten dat het heel snel werd geleverd, was het ook nog eens een cadeautje om uit te pakken! Een persoonlijk kaartje en dat is toch altijd een verrassing.

Mini, Rodini, sweater, hondjes, springstof, mamablogger, kidsfashion, Marisca, Kenter

Dit is toch een feestje opzich?!

De laatste webshop verkoopt niet alleen kinderkleding, maar ook voor volwassenen. Toch word ik heel blij van de kinderkleding van Stylepit! Via Kindermodeblog heb ik het merk Knast by Krutter ontdekt en oké, het misschien niet wat je bij mij zou verwachten, maar ik heb dus twee best wel bijzondere stukken gekocht bij Stylepit. Als je het combineert met een effen shirt en witte sneakers heb je dus de ideale voorjaarsoutfit. En als je wat meer durft kan deze trui ook op deze broek. Ik zie het al helemaal voor me; witte, hoge sneakers onder de broek, colsjaal, een spijkerjasje erop en gaan! Deze items heb ik dus bij Stylepit geshopt.

Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt. Kende je deze shops al of nog niet? En heb je zelf nog tips? Deel ze gerust hieronder in de comments!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties