Home + Even tussendoor; Gooische Vrouwen cadeautip!

Even tussendoor; Gooische Vrouwen cadeautip!

Gisteren was mijn moeder jarig. En wat geef je nu cadeau aan iemand die eigenlijk alles al heeft en het zelf ook moeilijk vindt om wat te bedenken? Na lang nadenken bedacht ik mij dat we samen wat leuks gaan doen! Wij gaan samen eerst gezellig wat drinken en daarna naar de nieuwe Gooische Vrouwen in de nieuwe bioscoop in Gouda!

Maar ik heb de kaartjes nog niet, want ik overleg met haar wanneer we gaan en alleen een envelop of een kaart met de mededeling dat we gaan, vind ik ook zo suf.

Dat moet dus anders kunnen dacht ik. En gelukkig biedt Linda de Mol uitkomst! De nieuwe Linda. is uit en daar staan de Gooische Vrouwen op de cover. Daarnaast heb ik een tijdje terug ook de kaartenset gekocht met de 100 mooiste covers van de Linda. En laat daar nu ook een kaart inzitten met ook weer de Gooische Vrouwen (die hebben dus blijkbaar vaker op de cover gestaan).

Kijk, en dan heb je opeens een cadeau!

Leuk inpakken, kaart schrijven, mooi lint er omheen (in dit geval van Riviera Maison die je kunt kopen bij Intratuin. Past helemaal bij het thema Gooische Vrouwen) en je kan je avondje weg dus ook leuk verpakken. Kan ze meteen lekker de Linda. lezen. En daarna ik 😉

Misschien een leuke cadeautip voor de feestdagen?

Linda, Gooische Vrouwen, cadeautip, Riviera Maison, ,

Alle benodigdheden

Gooische Vrouwen, cadeautip, Linda, magazine, mamablogger, Marisca Kenter

Het eindresultaat! Leuk geven toch?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *