Home + Quality time in het weekend!

Quality time in het weekend!

Je bent het misschien alweer vergeten ;-), maar wat was het afgelopen weekend toch heerlijk weer! En ik weet niet hoe het met jullie was, maar ik snakte echt naar dit fijne weer. Lekker naar buiten, niet perse binnen moeten blijven en gewoon weer even met elkaar genieten.

Ik keek al uit naar iets simpels als een stuk fietsen en dat deden we dus!

We hebben echt een flink stuk gefietst, namen brood en wat te drinken mee en zijn naar plekken gereden waar je anders niet zo snel komt. Gewoon weer even de toerist in eigen stad uitgehangen, maar vooral quality time met Milan. Doordeweeks ben je toch druk met werk, school, speelafspraakjes etc. en in het weekend wil ik vooral tijd maken voor elkaar en even nergens aan denken.

Mijn camera ging mee en onderweg maakte ik wat mooie foto’s. Kijken jullie mee?

Met dit soort uitjes ben je er gewoon een paar uurtjes écht even helemaal uit. En het voordeel ten opzichte van wandelen is dat kinderen zelf niet zo moe worden en dus niet gaan klagen dat ze naar huis willen 😉 Zo ziet quality time bij ons eruit en het hoeft ook allemaal niet duur of spectaculair te zijn. Hoe zit dat bij jullie, doen jullie dit soort dingen weleens of eigenlijk ook te weinig, net als wij? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 4 maart 2016 / 14:34

    Heerlijk die uitjes! Wij proberen iedere week iets te gaan ondernemen samen met Maxime. Tot nu toe lukt dit aardig :). Liefs Marjon

  2. 5 maart 2016 / 15:58

    Wat een mooie plek om te spelen! Wij gaan er veel te weinig uit. De weekenden zitten hier vol met kinderen rondrijden naar sport, werk en feestjes, maar eigenlijk moeten we er gewoon tijd voor vrij maken. We wonen dicht bij een natuurgebied waar je echt prachtig kan wandelen en ik ben er nog maar drie keer of zo geweest! Slecht!