Home + Review| LEGO® Frozen Elsa’s IJspaleis die je shopt met korting!

Review| LEGO® Frozen Elsa’s IJspaleis die je shopt met korting!

Ik heb het al eens eerder gezegd: LEGO® is niet altijd perse voor een jongetje of perse voor een meisje. En zeker als ik het heb over LEGO® van Frozen, want wie vindt Frozen nou niet leuk? Het is niet gebonden aan een geslacht en ook niet aan leeftijd, want ik heb eigenlijk ook best genoten van de film 😉

Een van die gave LEGO® Frozen sets is Elsa’s fonkelende ijskasteel. Ik had hem al wel in de winkel gezien en ook een aantal vriendinnetjes van Milan hebben hem thuis. Milan had het er al een paar keer over gehad en keek er ook iedere keer naar in de winkel. Ik kende hem ook, maar had hem nog nooit écht goed bekeken.

Maar hoe leuk en gezellig het in een winkel ook is, soms is het handiger om iets online te bestellen. En dat niet alleen, soms is het online ook wat scherper geprijsd. Zo kwam ik terecht bij de webshop Superwinkel. De naam zegt het al, het is een webshop met een supergroot assortiment. Dan heb ik het niet alleen over speelgoed, maar deze webshop kende ik stiekem al vanwege de scherp geprijsde parfum. Ik vind deze webshop de ideale webshop voor mooie cadeaus.

En zo deed de gelegenheid zich voor dat ik Milan blij mocht maken met Elsa’s fonkelende ijskasteel. Hij was superblij toen ‘ie het hoorde. Ik moet eerlijk bekennen dat Patrick nog wel zijn bedenkingen had, want was dit dan niet te ‘girly’?

Toch was Patrick wel overtuigd toen hij de doos goed bekeek, want zoals ik al zei maakt het helemaal niet uit wie hier mee speelt. Er zitten superleuke elementen bij en het leukste vindt Milan de geheime trap. De kunt de trap namelijk inklappen tot een muur en niemand kan naar boven 😉

Verder bevat de set superveel leuke accessoires waaronder ijsjes, een boek, een slee, een ijsheuvel met slee en een picknickkleed. En de set is natuurlijk niet compleet zonder Elsa, Anna én Olaf!

We hebben zeker geen spijt van deze set en of je nu een zoon of een dochter hebt, het is echt een superleuke aanvulling op je collectie en je weet zeker dat je kind(eren) er urenlang speelplezier van heeft. De set heeft nummer 41062.

Shoppen met korting!

Maar het wordt nog leuker, want ik mag jou namens Superwinkel een korting geven van €5! Hiervoor gebruik je de volgende code: M19B73. Deze code vervalt op 1 april 2016, dus laat hem niet liggen. Je kunt dus nóg voordeliger shoppen en dat is toch wel mooi meegenomen.

Had jij Elsa’s fonkelende ijskasteel al eens gezien? Zo ja, wat vind je ervan? Net zo enthousiast als wij zijn? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *