Home + Plog | Een heerlijke dag in Rotterdam!

Plog | Een heerlijke dag in Rotterdam!

We keken zaterdag al uit naar de zondag, want we zouden even gezellig een dagje weggaan met z’n drietjes. We wilden niet te ver weg, want vorige week hadden we al een flink stuk gereden naar Hellendoorn en het zou ook lekker weer worden, dus daar wilden we zoveel mogelijk van genieten. We besloten daarom er een lekker dag in Rotterdam van te maken. Nog geen half uur van ons huis en ondanks dat we er vaak komen is er nog heel veel wat wij, of Milan, nog niet hebben gezien.

Na ons zondagse ontbijtje met afbakbroodjes (traditie inmiddels) gingen we rond een uur of 9 richting diergaarde Blijdorp. Het was er toen nog niet te druk dus konden we overal uitgebreid kijken en foto’s maken. Rond 13.00 uur hadden we alles wel gezien, maar het was nog vroeg. We wilden nog helemaal niet haar huis! De zon scheen inmiddels dus besloten we een kijkje te gaan nemen bij de Markthal. Patrick was hier al wel geweest, maar Milan en ik nog niet. Ik had wel gehoord dat er een enorm reuzenrad naast stonden daar wilde ik wel graag in, ook dat hebben we dus gedaan.

Kijk je mee naar een heerlijke dag in Rotterdam?

Eerst naar Blijdorp!

Hierna liepen we zoveel mogelijk naar de andere kant van de dierentuin om vervolgens weer terug te lopen naar waar we begonnen waren. De zon brak steeds verder door dus het werd op een gegeven moment echt warm. Ik verruilde Milans winterjas voor het eerst dit jaar voor zijn zomerjas.

Daarna liepen we naar Bokito, wie kent hem niet? Bokito is dit jaar 20 geworden en dus gingen we op verjaardagsvisite.

Daarna liepen we weer verder en als snel kwamen we bij de pasgeboren girafjes.

De Markthal en het reuzenrad!

Daarna liepen we nog een klein rondje, aten we een ijsje en liepen we uiteindelijk terug naar de auto. Even tanken en dan richting de Markthal! Hier liet ik per ongeluk mijn camera in de kofferbak van de auto liggen in de rugtas. Gelukkig heeft Patrick mooie foto’s gemaakt met zijn telefoon en maakten we een kort filmpje vanuit het reuzenrad.

Vlak naast de Markthal staan de kubuswoningen en hoewel Patrick en ik die al ontelbare keren hebben gezien, had Milan dit nog niet. Erg leuk om ze met hem te bekijken. Hij was er erg van onder de indruk. Op deze laatste foto zie je ze vanuit het reuzenrad.

Nadat we dit allemaal hadden gedaan en bekeken namen we een toeristische route terug naar huis.

Het was een heerlijke dag en wat hebben we genoten! We kunnen er de hele week weer tegenaan 😉 Zo’n dagje Rotterdam is een echte aanrader dus!

Wat hebben jullie dit weekend gedaan? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 4 april 2016 / 06:47

    Blijdorp is altijd leuk, de Markthal ken ik nog niet. Ik ben nog nooit in een reuzenrad geweest, lijkt me erg leuk om nog eens te doen. Mijn zoontje was ziek dus ik ben veel thuis geweest. Gisteren nog wel even naar de speeltuin bij ons in de straat en dat ging gelukkig goed.

  2. 4 april 2016 / 19:54

    Klinkt als een leuk dagje! Alleen dat reuzenrad… wauw, ik heb zoveel hoogtevrees! Erg mooie foto’s ook… Jammer dat mensen toch gewoon flitsen trouwens als er toch duidelijk staat dat ze dat niet moeten doen.

  3. 4 april 2016 / 22:22

    Wij reden er laats langs. Ik wou in het reuzenrat maar dat mocht helaas niet