Home + Review + winactie | GPS telefoon horloge voor kinderen!

Review + winactie | GPS telefoon horloge voor kinderen!

Vorig week zaterdag waren wij in Hellendoorn en op een gegeven moment kwam er een klein meisje naar ons toe. Helemaal overstuur, want ze was haar moeder kwijt. Mijn hart breekt op zo’n moment en je wilt het kind geruststellen. Tegelijkertijd stel je een aantal vragen waaronder de vraag of ze misschien het telefoonnummer van haar moeder bij zich had. Dit was niet het geval. En ze wist ook niet waar ze haar moeder voor het laatst had gezien. En daar sta je dan toch wel een beetje met je handen in het haar, want wat ga je nu al eerste doen?

Gelukkig kwam haar moeder er al snel aan, maar dit was dus zo’n moment waarop je je beseft dat een manier om je kind te kunnen bellen of lokaliseren wel erg handig is. Een manier waarop je een 5-jarige dus niet meteen hoeft te voorzien van een mobiele telefoon…

Dit voorval gebeurde echt en moest misschien wel zo zijn, want op dat moment had Milan zijn GPS telefoon horloge van One2track om.

Een GPS telefoon horloge?

Ja, je leest het goed. Een horloge waar je kind mee kan bellen in geval van nood, een horloge waar jij hem dus mee kan bellen, maar je kunt je kind dus ook via een app lokaliseren en zien waar ‘ie zich op dat moment bevindt. Toen wij van One2track de vraag kregen of we hem wilden testen, wisten we van het bestaan niet eens af. We bekeken de website met veel interesse, maar vroegen ons ook wel af of we dit nu echt wilden. Wil je je kind echt kunnen volgen? Is de maatschappij dan inmiddels echt zo slecht dat dit nodig is?

Naar mate we er meer over nadachten, des te meer we beseften dat het helemaal niet zo zwart/wit is. Natuurlijk ben ik van mening dat een kind in alle vrijheid buiten moet kunnen spelen als hij wat ouder is, maar ik woon iets te ver weg van bijvoorbeeld de speeltuin om iedere keer te gaan kijken. Dan is dit geen gek idee. Of wat dacht je van de eerste keer ergens naartoe fietsen en meerdere drukke wegen oversteken? En dan komt ook nog de tijd dat ze alleen een boodschapje willen doen.

Watchwatch connect ‘Swing’ horloge

Hier is Milan allemaal nog wat te jong voor, maar we doen hem nu in de weekenden om als we een dagje weg gaan. Milan heeft het model ‘Swing’. Je kunt kiezen uit de kleuren roze, oranje en blauw en Milan koos voor de blauwe. We hebben zijn telefoonnummer (er zit namelijk een KPN Simkaart bij t.w.v. €10) opgeslagen en hebben 3 noodnummers in het horloge gezet. We hebben vervolgens met hem geoefend hoe hij deze kan bellen. De app installeerde makkelijk en via de app konden we ook gelijk even checken of zijn locatie ook echt klopte. Het is heel bijzonder, maar het werkt echt!

De app is Nederlands en werkt heel eenvoudig. Naast de belmogelijkheden en de het feit dat je je kind kan lokaliseren zit er bijvoorbeeld ook een wekker op. Je hebt 10 instelbare alarmen die bijvoorbeeld op school handig zijn in verband met medicijnen of een plaswekker.

En wil je voorkomen dat je kind gebeld wordt tijdens schooltijden, dan stel je heel eenvoudig stiltetijden in!

Onze conclusie over dit horloge

Kijk, het spreekt voor zich dat het niet de bedoeling is iedere stap van je kind te controleren, maar ik vind het wel een heel veilig idee. Zeker voor dagjes weg of drukke plekken. Niet alleen voor jezelf is het een geruststelling, maar voor je kind ook. Je vindt hem namelijk zo terug en kunt hem bellen om hem gerust te stellen.

De app is eenvoudig in het gebruik en alles is makkelijk in te stellen. Ook op de website vind je veel informatie en bij vragen krijg je razendsnel antwoord.

Buiten alle functies die ik net al noemde is het ook gewoon een heel stoer en gaaf horloge met echt leren bandje dat perfect om die kleine polsjes past. Dus voor het leren klokkijken is dit natuurlijk ook ideaal!

En jij kunt er één winnen van One2track!

Ik mag dus zo’n gaaf GPS telefoon horloge verloten van One2track! Meedoen is heel simpel: laat hieronder een reactie achter en vertel waarom jij dit horloge zou willen winnen en voor wie. De winactie loopt tot 15 april 2016 en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Laat dus een geldig e-mailadres achter.

De winnaar mag zelf een kleur kiezen (roze, oranje of blauw) en het horloge wordt compleet met oplader en KPN simkaart geleverd.

Wil je extra kans maken? Like dan de Facebookpagina van Mama blogger en One2track. Je hoeft de pagina’s niet perse te liken om mee te doen, maar het verhoogt de kansen.

Doe je mee?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

130 Reacties

  1. 5 april 2016 / 06:09

    Aan de ene kant is het heel handig vind ik, maar aan de andere kant is het ook wel heel big brother. Ik vind het wel heel goed om dit te gebruiken als je inderdaad een dagje weg gaat;

  2. Joyce
    5 april 2016 / 07:07

    Wauw wat lijkt mij dit super voor mijn zoontje van bijna 6 hij is altijd bang om ons kwijt te raken als we ergens heen gaan., met dit horloge zou het voor hem een stuk fijner/ rustiger zijn., en de 5/6 jarigen hebben zo in de gaten hoe een horloge werkt., (hij weet nog beter hoe de iPad werkt dan mij hihi)

  3. Metwina
    5 april 2016 / 07:13

    Ik zou dit horloge wel willen winnen voor mm dochter. Wij wonen ook wat verder van een speeltuin af en dan is het toch fijn om te weten waar je dochter is. Super gave winactie!

  4. Kim Bee
    5 april 2016 / 07:14

    Ohh wat gaaf! Dan kan mijn zoon tenminste met een gerust gevoel buiten gaan spelen! Hij is vaak met zijn vriendjes in het naast gelegen bos te vinden. Dit horloge stelt mij in staat hen extra in de gaten te kunnen houden. 🙂

  5. Ilona holsters
    5 april 2016 / 07:17

    Ik zou er graag 1 winnen! Ik ben constant bang dat er iets met mijn kinderen gebeurt. Die van acht heeft altijd een telefoon bij zich maar ik vind de jongste daar nog te klein voor! Dit zou echt geweldig zijn en weet zeker dat ik niet de enige ben in rokkeveen in Zoetermeer die daar zo over denkt!
    Goeie reclame dus 😉

  6. David Keuvelaar
    5 april 2016 / 07:37

    Ja voor mij de ideale oplossing mijn zoontje is erg ondernemend en negen van de 10 keer moet ik de halve wijk uitkammen waar hij is als hij aan het buiten spelen is. Op deze manier kan ik gelijk zien waar hij is. Hoop dat ik hem win.

    Mvg
    David

  7. 5 april 2016 / 07:59

    ideaal voor onze zoon van 8 die de wereld gaat ontdekken op de manier die bij zijn leeftijd past. elke keer gaat de grens wat verder, ik vertrouw hem compleet maar toch is het wel spannend.
    als hij aan het voetballen is met vriendjes wil hij de tijd nog wel is vergeten en dan staat net het eten op het vuur, lastig, lastig. nu kun je óf een alarm instellen óf bellen.
    IDEAAL!!!!
    en ze zijn gewoon MOOI. ik denk dat mijn zoon voor de blauwe gaat. Graag!!

  8. Marian Zw.
    5 april 2016 / 08:14

    Onze jongste van het stel is echt een wegloper….al eens kwijt geweest in de ikea….ga dan maar eens zoeken! Pfft echt als ik me omdraai is het alweer weg. Zelfs tijdens het boodschappen doen komt het personeel hem terug brengen omdat hij aan de andere kant van de winkel zn mama kwijt is. Daar zal dit horloge niet zo snel voor helpen, maar toch hij wordt ouder, gaat steeds vaker zelf buiten spelen, zeker nu hij bijna 4 is. Dan vind ik het wel een fijn idee dat je hem kunt bereiken! Beide pagina’s geliked

  9. Dionne van der kooij
    5 april 2016 / 08:36

    Wat zou ik deze graag winnen voor mijn zoon. Hij is extreem bang dat hij niet meer thuisgebracht zou worden na de omgang met zijn biologische vader. Ik denk dat wanneer hij dit horloge draagt hij altijd met mij contact op kan nemen wanneer dit kan gebeuren of hij het gevoel heeft hiervan!

  10. 5 april 2016 / 08:58

    Wauw ik zie dit voorbij komen en.denk meteen dit is PERFECT….
    Ik heb 3 kinderen. Zoon 8 jaar dochtertje 5 jaar en.zoontje van 6 maanden.
    We wonen in niet echt een niet zo fijne buurt.
    Er zijn vaak berichten over autos of busjes met mensen die kinderen aanspreken en zelfs proberen mee te nemen.
    De politie rijd daarvoor juist extra rond.
    Ik durf mijn kinderen bijna niet voor de deur te laten spelen.
    En als ze al buiten spelen zit ik met zware bekkeninstabiliteit en kan ik niet steeds gaan kijken of alles goed gaat.daarom moet ik vaak de kinderen binnenhouden. Met deze tracker zou het fantastisch zijn om zo even gauw te kunnen checken of alles in orde is.

    Ook zitten onze kinderen een galf uur fietsen van.huis op school.
    Beide op een.andere school.
    Onze zoon is erg klein en veel gepest vandaar school wijzigen.

    En als we ergens naartoe gaan wat erg leuk is.
    Is dw kans dat je je kind kwijt raakt natuurlijk altijd daar.
    Ons dochtertje van 5 heeft ernstige spraakproblemen vandaar ook de speciale school.
    Als ze ons kwijt raakt kan.ze zich niet verstaanbaar maken.
    Dus niemand zou begrijpen dat ze ons kwijt is. En ook niet der eigen maam of wat dan ook.

    Deze horloge zou echt ideaal zijn.
    Zo zou ik mijn kinderen meer buiten kunnen laten spelen en toch af entoe kunnen controleren of alles goed gaat.
    Ook ivm school wat natuurlijk een.heel eind fietsen is zou dit ideaal zijn.
    En ook als we een dagje weggaan.
    Deze tracker zou perfect zijn voor onze kinderen.
    Ik zou zo waanzinnig blij zijn met deze horloge tracker.
    Tegenwoordig moet je bijna wel.
    Ook vanwege zware dreigementen waarbij politie is betrokken. Zou deze horloge zo meer veiligheid en rust geven. Liefs chantal
    Ps zo geweldig deze gift.
    Natuurlijk beide paginas geliked ✔

  11. Joy
    5 april 2016 / 09:15

    Doe graag mee voor mijn dochter met een beperking
    Kleur maakt niks uit

  12. 5 april 2016 / 09:19

    Wat een ontzettend handige en leuke uitvinding! Onze dochter is zo’n bijdehandje. Ze is 4 enhalf en een paar maanden geleden wilde ze niet mee boodschappen doen dus bleef ze thuis bij papa en haar grote zussen. Op het moment dat ik mijn boodschappen na het afrekenen aan het in laden was stond ze ineens in de winkel voor mn neus! ik schrok me naar zeg! ik keek nog of ik mn man of 1 van de andere dochters zag maar nee. En ik vroeg aan haar ben je alleen? Ja mama ik wilde naar jou toe. Was ze toch mooi aan de aandacht van mn man en andere kinderen (13 en 16) ontsnapt! Die waren zich ondertussen rot aan het zoeken! Maar toch was ik enorm verbaasd hoe makkelijk ze naar de winkel was gelopen. Ze moet een paar keer oversteken en ik heb haar wel geleerd om eerst te kijken voor ze oversteekt maar ze is 4…..(stiekem vind ik het natuurlijk ook heel knap van haar maar dat heb ik natuurlijk niet gezegd anders doet ze het misschien nog een keer ) Daarom zou ik het enorm fijn vinden als ik voor onze ondernemende dochter zo’n geweldig GPS horloge zou mogen winnen

  13. Bianca
    5 april 2016 / 09:53

    Mijn dochter van 8 is een enorm ondernemend typje. We zijn nu net verhuisd en ze vindt het heerlijk om lekker buiten te spelen. Dat moet ook! Maar ik vind het soms best wel lastig. Ik heb namelijk best wel moeite met loslaten en ik zie overal gevaren. Toch geef ik mezelf een schop onder mijn kont en laat ik haar vrij. Ik speelde ook altijd buiten als kind en daar genoot ik enorm van én ik heb er veel van geleerd. Dat gun ik haar ook.
    Zo’n horloge zou echt een geweldige uitkomst zijn voor ons. Voor mij voelt het fijn als ze mij kan bereiken in geval van nood en ik haar, zo kan ik haar nog meer de ruimte geven. Zelf zou ze het ontzettend cool vinden zo’n horloge. Een echte win-win situatie dus.

  14. Maurice Muller
    5 april 2016 / 09:59

    Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn zoontje Mike van 7 jaar met ADHD , ik zeg dit omdat hij zijn gedachten maar niet stil kan houden , voorbeeld als wij weg zijn bv naar een pretpark dan ziet hij zoveel dingen tegelijk waar door hij zich niet kan consenteren, en wij hem wel eens kwijt zijn dan, het zou dan ook ideaal zijn om zo’n prachtige gps telefoon horloge om zijn pols te hebben , zodat wij niet in paniek door het park heen hoeven te rennen !!! ik zeg ik ben wel geen mama , maar wel trotse papa van mijn drukke zoontje

    Mvg

    Maurice

  15. ellen
    5 april 2016 / 11:16

    Dolgraag voor mijn dochter van 10 die een telefoon wil .Waar wij als ouders haar te jong voor vinden. Dus deze wellicht de blauwe variant lijkt ons voor beiden reuze interressant

  16. Manon
    5 april 2016 / 11:30

    De dagen dat ze het leuk vind dat ik overal bij ben zijn aan het afnemen tot mijn spijt. Ik heb er ook alle vertrouwen in dat ze de weg kent, zich aan de verkeersregels houd en hulp vraagt wanneer ze eenlekke band heeft. Toch geeft zo horloge een veilig idee,nog een beetje de controle houden,iets meer durven loslaten. En voor een mobiel vind ik haar nog veelste jong maar het idee dat ze kan bellen naar ons dat spreekt wel aan.

    • Manon
      5 april 2016 / 11:33

      En ook al maakt de kleur niet heel veel uit…onze voorkeur gaat naar de blauwe variant💙

  17. 5 april 2016 / 11:50

    Ik denk dat veel ouders die erg zal aanspreken. Mij eerlijk gezegd ook wel. Hoewel ik tegelijkertijd ook huiverig ben voor kinderen teveel in de gaten houden.

  18. Ilsiee prins
    5 april 2016 / 11:55

    Wat leuk om te lezen, wij hebben er ook al eens over nagedacht om er 1 aan te schaffen… Onze kleine vent is echt een dromer, gauw afgeleid waardoor hij niet altijd oplet… Inderdaad we hoeven niet alles te volgen maar zal super zijn mocht hij weer een keer wegdromen en dus afdwalen, geen paniek maar gewoon ff chekken waar hij uitspookt…. Het klinkt goed, wij doen graag mee!
    Groetje ilsiee

  19. Marloes butter
    5 april 2016 / 12:06

    Wil heel graag zo’n horloge willen winnen zodat ik weet waar mijn zoon uithangt tijdens het buitenspeler en ik hem niet steeds moet zoeken. Als hij weer eens is vergeten te zeggen dat hij bij een vriendje binnen aan het spelen is

  20. Mireille
    5 april 2016 / 12:35

    Oh wat superhandig! Ik heb een hele avontuurlijke zoon van 7 en die speelt graag buiten. Voornamelijk in de bosjes en bomen. Hutten bouwen en gaat met zn vriendjes de hele wijk door. Het zou voor mij een hele geruststelling zijn als hij dit geweldige horloge om zn pols heeft en ik kan zien waar hij is zonder de hele wijk te moeten doorzoeken 😉 Kleur voorkeur zou uitgaan naar blauw

  21. melissa
    5 april 2016 / 12:58

    Ik doe heel graag mee voor dochterlief van 5. nu mag ze van mij nog niet zomaar overal naar toe (niet eens alleen de straat oversteken) maar dat zal wel meer worden nu ze meer vriendinnetjes in de buurt krijgt en rondjes gaat fietsen (over de stoep uiteraard), maar toch. Ze is nogal ondernemend en hiermee ben ik wat gerustgestelder. Ik zou kiezen voor de kleur geel zodat jonger broertje hem daarna kan overnemen.

  22. Iris Alexia
    5 april 2016 / 14:09

    Ik zou hem erg graag willen winnen voor Deon nu vijf en daarna kan zijn broertje nu twee er ook veel plezier aan hebben. Of eigenlijk heb ik er plezier aan ;-). Zelf als kind weleens op een drukke markt mijn ouders kwijtgeraakt. 30 jaar later staat zoiets nog op je netvlies, nu ben ik moeder en het kan net zo angstig als toen voelen als je ze even niet ziet. Fijn dat deze producten er zijn in deze tijd!

  23. Alicia Hofman-Voshol
    5 april 2016 / 14:14

    Ik denk persoonlijk dat de maatschappij er wel om vraagt om je kind continue in de gaten te houden maar dat is ook meer vanuit mijn gevoel misschien! Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter!

  24. 5 april 2016 / 14:24

    Super winactie! Mijn dochter mag nu alleen fietsen naar huis van school en de BSO, maar met zo’n GPS telefoon horloge, voelt dat voor mijn bange moederhart net wat prettiger. Ik doe natuurlijk mee voor de roze 😉

  25. Eline
    5 april 2016 / 14:26

    Wauw wat zou dit top zijn voor onze jongen hij mag alleen naar buiten maar niet zo ver terwijl zijn vriendjes het wel al mogen dat is zo lullig voor hem soms met deze watch zou hij wel wat verder mogen omdat ik hem dan toch een beetje in de gaten kan houden. En meneertje houdt erg vab gadets dus wij willen hem graag testen en winnen 🙂

  26. Esther de bruyne
    5 april 2016 / 15:00

    Wauw, wat lijkt ons dit ideaal. Vooral met 4 kids in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar), is 1 eigenlijk te weinig 😜
    Uitproberen zullen zowel zij als ik GEWELDIG vinden!
    Ik heb kinderen die graag afspreken met vriendjes en vriendinnetjes en graag veel buiten spelen.
    Dan lijkt ons dit een hele fijne manier om toch je kinderen een beetje in de gaten te kunnen houden.
    Top! En doe mij er maar 4😉

  27. Sandra
    5 april 2016 / 15:05

    dit zou heel mooi uitkomen voor mijn zoon met autisme!

  28. Erika van koert
    5 april 2016 / 15:51

    Ik doe graag mee voor mijn zoontje Levi van 7.
    Sinds een aantal weken krijgt hij wat meer vrijheid romdom huis. Zo mag hij nu zelf naar 2 speeltuintjes in de buurt. Voor hem “vet cool” maar voor ons best spannend als hij zich al een tijdje niet heeft gemeld.
    Morgen mag hij voor het eerst “alleen” vanuit school naar huis fietsen. Hij weet niet dat ik hem stiekem opwacht en na fiets om te kijken of het goed gaat.
    Het zou super zijn als we hem binnenkort van huis uit kunnen volgen

  29. Linda vergouwen-vermaire
    5 april 2016 / 18:24

    Nou ik kan me er helemaal in vinden hoor zo’n handig horloge iedere mama die haar kind wel eens even uit het oog verloren heeft kan het beamen.. Hier in huis een ondernemende vierjarige.. Richt je ogen effe weg en hup hij staat bij de buren te buurten zonder overleg.. Ik hou nu al mijn hart vast hahaha dus eerlijk gezegd ik vind het een prachtige uitvinding

  30. Anima koekkoek
    5 april 2016 / 18:56

    Dit zou echt super zijn! Heb al genoeg situaties meegemaakt dat we echt dit nodig hadden. . 2 van mn 3 neefjes zijn in een pretpark een x al kwijt geweest .. echt een nachtmerrie…. zoiets gebeurd in 1 seconde, gaat zo snel.. constant let je op en heb je ze in je zicht en dan… weg .. verschrikkelijk ! Zou je dan zo’n horloge hebben gehad , zou zo fijn geweest zijn! Maar niet alleen voor daar… ook hier met buiten spelen. . Mn jongste mag net buiten de poort , zo spannend maar ja.. stukje loslaten hoort erbij.. en mn oudste van 8 mag alleen op de fiets naar de wijk. . Afgelopen weekend nergens te vinden. .. 2 dezelfde rondjes op de fiets gemaakt maar nergens te zien. . Als ze zo’n horloge om had gehad , had ik kunnen weten dat ze gewoon 1 minuut van huis was en op haar hurken lieveheersbeestjes aan t zoeken was, gehurkt achter de bosjes en tja dat had ik niet gezien 😂
    T lijkt mij echt een uitkomst 👍👍

    • Anima koekkoek
      5 april 2016 / 18:56

      Anima 😂😂 leuk woordenboek 😉 moet zijn.. anita koekkoek

  31. Bodil
    5 april 2016 / 20:40

    Wat een handig horloge! Je hoeft natuurlijk niet elke stap te volgen die je kind zet, maar het is wel erg fijn om je kleine avonturier terug te kunnen vinden tijdens een dagje uit. Iedereen roept altijd heel hard “Het gebeurt mij niet!” maar je kind kan er zo even vandoor glippen op een onbewaakt moment. (Mij is het nog niet gebeurd en ik hoop van harte het nooit mee te zullen maken….) Aangezien wij graag uitstapjes maken en de jongste ook al eerste voorzichtige stapjes aan de hand begint te maken zou ik heel graag het roze horloge willen voor onze oudste dochter. Mooi, stoer, handig, en vooral ook heel roze! (Erg belangrijk!)

  32. Tamara V
    5 april 2016 / 20:49

    Wij hebben een heel kwetsbaar mannetje van 5.Het liefst wil je hem altijd in een rugzak meenemen maar het is de realiteit dat zijn wereld steeds groter wordt.(Dat moet ook ) Dit horloge klinkt voor mij als een fijne geruststelling als…….

  33. 5 april 2016 / 20:50

    Nou die zou ik wel willen winnen voor 1 van mijn zonen. In het huidige tijdperk van mobiele telefoons hebben wij net als veel andere mensen onze vast telefoon lijn eruit gedaan. Want hé dat scheelt geld. Maar nu wil ik even weg een boodschap doen en de jongens hebben geen zin. Laat ik ze alleen thuis zonder de mogelijkheid mij te bellen of sleep ik met 2 onwillige jongens over het winkelcentrum? Het horloge lijkt me een uitkomst. Bel mama als er wat is!!!

  34. Marian pol
    5 april 2016 / 21:56

    Wat lijkt me dit super handig voor mijn dochter.
    Ze heeft een vorm van autisme is erg impulsief en vergeet wel eens waar ze mee bezig is of moest doen . Dan wil ze een rondje fietsen en dat mag dan maar dan is ze ineens ergens anders , voorbeeld even naar speeltuin bij opa en oma waren we, na een uur toch maar even kijken (is om de hoek) weg is ze , we hebben geroepen en uren gezocht . Hoor ik ineens haar stem boven uit een raam van een huis is ze daar aan het spelenn met een meisje , wij kennen deze mensen niet .Maar wat was ik blij dat ze er weer was maar helaas voor haar mag ze bij opa en oma niet weer alleen naar de speeltuin ..

  35. Michael noo
    5 april 2016 / 22:18

    Super gaaf ding!!,, Zou deze heel graag willen winnen voor mijn dochtertje die alweer bijna 8 word.. Met dit apparaat voel ik me toch een stuk rustiger aangezien ik toch wel wil weten waar ze is ook voor de nabije toekomst.. ze is en blijft papa’s prinsesje

  36. Nicole
    5 april 2016 / 22:28

    Voor mijn kleine ondernemend zoontje van 9. Net te klein om op een telefoon te passen maar groot en stoer genoeg om een vet horloge te dragen. En dat mama hem stiekem in de gaten kan houden dat hoeft onze wereldreiziger niet te weten 😉 En heb ik volop rust.

  37. Shiva Van Pelt
    6 april 2016 / 00:21

    Als moeder van 3, straks 4 knullen. Hebben we al het nodige meegemaakt. Tot een politiezoekactie (gelukkig van korte duur en mijn zoon was zich van geen kwaad bewust) aan toe!

    Dit is dan ook een uistekende uitvinding, die ons een stuk geruster maakt.

  38. Nina Mol
    6 april 2016 / 05:38

    Super handig! Vooral op vakantie! Ik doe dus graag mee 🙂

  39. Sabrine Mooijekind
    6 april 2016 / 06:52

    Dit zou mij zo geruststellen!
    Mijn zoontje van 6 heeft een verstandelijke beperking en ADHD. Hij is een echt buitenkind maar loopt ook snel weg en ziet geen gevaar. Hij kan nu nog niet alleen naar buiten maar ik hoop met dit horloge hem soms heel even alleen op het pleintje achter ons huis te kunnen laten. Al is het even om naar het toilet te kunnen. Gelukkig ben ik hem nog nooit echt kwijt geraakt maar die momenten dat ik tijdens het buitenspelen hem even niet meer zie slaat mijn hart over….

  40. Anna Wienen
    6 april 2016 / 08:11

    Woow wat heftig.. Wist niet dat zoiets bestond.. Ik doe mee..!

  41. Viv
    6 april 2016 / 09:11

    Net als iedereen hier op de pagina lijkt het ons ook heel handig.

    Onze 5 jarige is een avonturier, geniet van alles om hem heen en klimt, klautert en rent overal op en heen.
    Het geeft je toch een gevoel van veiligheid, hij is te traceren. Hoe vaak lees je niet dat iemand zijn/haar kind is kwijt geraakt ook al is het maar een minuut. Een hele mooie prijs die zeer welkom is.

    Ik waag graag een kansje, duimpjes draaien.

  42. 6 april 2016 / 10:22

    erg handig voor mijn kleine man. heeft hij een leuk blauw horloge, kan hij lekker buiten spelen en als het nodig is ik hem makkelijker vinden als hij te ver van huis gaat

  43. Lizet van Gestel
    6 april 2016 / 10:37

    Mijn dochtertje lizzy wordt zondag 5 jaar en er breekt nu weer een nieuwe tijd aan, ze wil graag buiten spelen met haar vriendjes, wil leren fietsen zonder zijwieltjes en ik vind dit best moeilijk om haar los te laten.
    Ik heb voor jou blog ook nog nooit hiervan gehoord maar t lijkt me een fijne oplossing voor een rustige gemoedstoestand voor mij en me dochter heeft dan niet het idee dat ze continue in de gaten wordt gehouden.

  44. Anouk
    6 april 2016 / 10:45

    O ja! Voor mijn zoontje… Maar zal hen ook binnen mijn vriendengroep en familie laten gebruiken als ze een dagje weg gaan. Je kunt als ouder veel meer genieten van een uitstapje als je niet bang hoeft te zijn je kind op het verkeerde moment een seconde uit het oog te verliezen.

  45. anica aarts
    6 april 2016 / 10:58

    mijn dochter is nu 7 jaar.. en wat gaat ze er graag op uit alleen ff een boodschapje of als we in een pretpark zijn wil t liefst t park alleen door rennen.
    met deze horloge bieden we haar iets meer vrijheid zonder dat ons hart stil staat omdat we haar ff uit t oog zijn in de drukke menigte

  46. Sigrid
    6 april 2016 / 11:22

    Wij zitten in de fase dat kinderen om onze oudste zoon heen, telefoons/smartphones meekrijgen om bereikbaar te zijn als ze bijvoorbeeld naar sport gaan of zelf terugfietsen vanaf een vreindje… Eigenlijk willen we daar niet aan want bellen met een smartphone is zo ouderwets: dat wordt appen, gamen en niet opnemen als mama belt 😉 Nee hoor, dat is te negatief maar dit product hebben we al “besproken” (en zo ook hier beland…) als tussenoptie: het big brother gevoel hadden wij ook maar dit is wel een super coole tussenstap naar de smartphone toe. Ons gaat het vooral om zijn bereikbaarheid. In geval van nood is de GPS een mooie extra. Zou super tof zijn om m te winnen, ook om uit te testen of dit inderdaad een goede tussenstap is en wellicht andere ouders te inspireren. Want we zijn gelukkig niet de enige ouders die wil wel graag makkelijk contact willen kunnen maken met hun kind maar de smartphone nog even willen uitstellen.

  47. Anneliese de Waal
    6 april 2016 / 12:54

    Dit zou geweldig zijn, ik ben mijn dochtertje Sam vaak kwijt, ze is nogal ondernemend.
    Dan ben ik altijd in paniek, dit zou een hele geruststelling zijn als ik dan precies weet waar ze is 🙂

  48. Karin
    6 april 2016 / 14:22

    voor mijn dochter, die heel graag de wiijde wereld intrekt en zich weinig aantrekt van de zorgen die ik mij over haar maak.

  49. 6 april 2016 / 14:41

    WAUWIE!! Dit is echt superleuk!!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!!Whaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze WAANZINNIG gadget, WAUW <3 Ohhh ons dochtertje is 6 en speelt regelmatig buiten… nu komt de buitenspeeltijd er weer aan en pff… schiet altijd in de stress en houd haar continue in de gaten.. het liefst zit ik constant in de keuken als ze voor de deur speelt.. je weet het nooit in deze tijd.. bah! wat een wereld… met dit GPS horloge zou ik me echt een stuk veiliger voelen.. kan dochterlief altijd en overal in de gaten houden en mocht er wat zijn.. kan ze me bellen, superhandig! Wat een uitvinding… dit horloge zou elk kind moeten hebben!Hopelijk geven jullie mij die veiligheid die ik nodig heb.. super SPANNEND! ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍 MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd..
    ☑️ geliked
    ☑️ openbaar gedeeld…
    FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* 🍀

  50. Dorien
    6 april 2016 / 21:41

    Ik doe graag mee en heb de pagina’s geliked! Het horloge zou ideaal zijn voor onze dochter van 7 jaar. Ze zit een klas hoger dan normaal i.v.m. een voorsprong, maar dat betekent ook dat haar vriendjes en vriendinnetjes van ruim 8 en soms 9 jaar al meer ‘mogen’ dan zij. Ik moet haar voor mijn gevoel ook wat meer de ruimte geven want anders valt ze buiten de boot. Toch maak ik me best eens bezorgd en ik zou zo’n horloge als dit heel geruststellend vinden. Ze is heel verantwoordelijk, maar ze blijft 7 jaar. De functies die dit horloge heeft zijn ideaal en geven ons beiden dan een fijn gevoel. Daarom wil ik graag winnen. Ze zou er apetrots op zijn, da’s een ding wat zeker is :-)!

  51. maris
    6 april 2016 / 22:02

    ik doe super graag mee voor mijn dochtertje! ook ideaal voor als win een pretpark of dierentuin zijn

  52. natasja
    7 april 2016 / 16:37

    Wauwww wat een prijs.. zou graag willen winnen voor mijn dochtertje met adhd en problemen met drukte en chaos.. ze wil altijd graag met vriendjes spelen id speeltuin, maar ik kan haar niet los laten. En zelf als alleenstaande mams heb ik na mn werkniet altijd de energie om mee te gaan. Met als gevolg dat ze veel binnen zit. Wil haar graag laten gaan en deze watch kan me heel veel vertrouwen geven in haar veiligheid..
    denk dat bij uitstapjes etc idd het ook super handig is. Zou er niet aan moeten denken haar kwijt te raken in de menigte ofzo.. net als alle andere ouders

  53. 7 april 2016 / 17:11

    Daar maak ik graag kans op. Onze jongste zoontje houd ik echt niet meer binnen of achter in de tuin als de oudste voor op straat gaat spelen. Nu willen ze regelmatig naar het voetbalveldje hier in de buurt of een stukje verder. Ik moet hem toch eens loslaten, maar vind het best wel eng. Met dit horloge zou ik hem met een geruster hart los kunnen laten en hem meer vrijheid kunnen geven, zodat hij zich ook een grote jongen voelt.

  54. Laura
    7 april 2016 / 21:13

    Om mijn oudste zoon iets meer vrijheid te kunnen geven en toch een goed oog(je) in het zeil te kunnen houden. Ook fijn voor de jongste als we dagjes uit gaan, zou het onrustige gevoel in mij, tijdens een dagje uit, daarmee wat minder kunnen worden?

  55. Arina van den Hoeven
    7 april 2016 / 21:18

    Moet er niet aan denken mijn kleine kwijt te zijn ergens! Dus ik ga hem heel graag gebruiken!!!

  56. Tamara Stoc
    7 april 2016 / 22:08

    De kunst van het loslaten, maar ook een veilig gevoel hebben dat ze je kunnen bereiken. En dan in de vorm van zo’n keivet horloge. Ik weet zeker dat Emma hiermee de blits maakt op school!!

  57. Loes Hoekstra
    7 april 2016 / 22:53

    Mijn zoon rent graag alle kanten op. Het zou ideaal zijn om hem weer terug te vinden;-) NU moeten we nog wel eens zoeken in de buurt

  58. Lies
    7 april 2016 / 23:03

    Wat een fijn en veilig idee! Zo raak je je kleine (grootste angst) nooit kwijt! Ik doe heel graag mee!!

  59. Tanja Kuijer
    8 april 2016 / 00:50

    Wauw wat een fantastische uitvinding dit GPS telefoon horloge! Ik zou hem dol graag winnen voor mijn dochter van bijna 8 jaar. Ze begint steeds meer ‘alleen’ buiten te spelen, en ik vind het geen prettig idee als ik niet precies weet waar zei is. En ga heel vaak kijken waar ze is. Ook voor dagjes uit in drukke parken of de aankomende vakantie in het buitenland zou dit gps telefoon horloge echt een uitkomst zijn, Zo weet je altijd waar je kind is, een heel fijne en veilige gedachte! Daarom kom ik heel graag een kansje wagen, nu maar heel hard duimen en hopen dat het roze gps telefoon horloge heel misshcien wel naar ons toe mag komen. Groetjes Tanja.

  60. Ilse Koppenhol
    8 april 2016 / 07:25

    Doe super graag mee voor mijn dochtertje die wel eens vergeet wat de afspraken zijn en dat mama dat het hele dorp rondfiets in blinde paniek en dan zit ze binnen bij de buren voor het hondje :-/

  61. Maria
    8 april 2016 / 09:35

    Ik wil winnen, niet voor mijn the kids dit keer maar voor voor mijn moeder die vergeetachtig / dementerend is. Graag een mooie blauwe.

  62. Danielle Gouverneur
    8 april 2016 / 11:11

    Hoi Marisca,
    Dit komt precies op het goed moment voorbij! Van de week had ik nog een gesprek met mijn man waarin ik mij afvroeg of er niet iets bestaat waarmee je jouw kind kan vinden wanneer er een (nood)situatie zich voordoet. Ons zoontje is 3 jaar en hij is zo snel. Je let continue op maar in 5 seconden kan je hem kwijt zijn en dat idee vind ik doodeng. De angst van iedere moeder denk ik. Dat is de situatie nu, laat staan als hij weer een paar jaar ouder is en zelf naar de speeltuin mag. Dit horloge zou mij toch een gerust gevoel geven.
    Hartelijke groetjes, Danielle.

    PS: beide pagina’s heb ik geliked 🙂

  63. Mali Jansen
    8 april 2016 / 12:35

    Ik zou hem heel graag willen winnen. Wij hebben nu de gps spotter maar deze werkt niet naar behoren en aangezien wij bang zijn dat onze jongens een keer worden meegenomen door familie waar we geen contact mee hebben willen we ze zo veilig houden. Beide pagina’s op fb geliked.

  64. wanda berg
    8 april 2016 / 12:43

    Zou heel graag de roze voor mjn dochtertje willen winnen geeft mijn een veiliger gevoel als ze buiten speelt en het is superhandig omdat het aan de pols kan dus heel graag 🙏

  65. Josien Hillebrands
    8 april 2016 / 12:59

    Een ROZE voor mijn prinses Indira ♥

  66. Bea Dekkers
    8 april 2016 / 14:15

    Handig en veilig. Dan maar wat minder privacy…

  67. Margo
    8 april 2016 / 14:18

    Kijk, dit vind ik nu een uitvinding waar je echt wat aan hebt. Ik loot graag mee!

  68. J.olanda
    8 april 2016 / 15:18

    Dit kende ik nog niet en vind ik echt een toegevoegde waarde. Ik doe graag mee.

  69. Aniek
    8 april 2016 / 16:03

    Leuk voor mijn zusje.

  70. Silke P
    8 april 2016 / 16:55

    Ik wil deze graag winnen voor het zoontje van mijn beste vriendin.
    Die is zegmaar heel vaak kwijt, haha! (het zoontje, niet de vriendin 😉

    Ik heb ook beide pagina’s geliked voor een extra kansje 🙂

  71. Willemijn
    8 april 2016 / 17:51

    Wat zou dit geweldig zijn voor onze kleine zoon die zware epileptische aanvallen kan krijgen en dat de laatste tijd zo vaak heeft gehad. Hij is maandenlang in het ziekenhuis geweest en nu knapt hij een beetje op. Het is zo fijn om te weten waar hij is en wat zou het een hoop stress minder geven en een hoop minder angst. Dit zou zoveel kunnen betekenen. dank u wel

  72. Thea Oosterveen
    8 april 2016 / 21:17

    Voor mijn 7-jarige zoon, die wil liefst altijd alleen op pad en ik wil hem wel laten gaan maar zou het wel heel erg prettig vinden als ik een beetje kan zien waar hij is, vooral rond etenstijden. En voor hemzelf zodat hij kan zien hoe laat het is.

  73. elisabeth maria martina
    9 april 2016 / 08:24

    ideaal, doe heel graag mee voor mijn kleinzoon

  74. Romy
    9 april 2016 / 09:54

    Mijn nichtje raakt regelmatig zoek,
    Dan zit ze weer verstopt in een of andere hoek,
    Om mijn tante geruststelling te geven,
    En iets minder stress te laten beleven,
    Zou ik dit horloge graag winnen voor mijn nicht.
    Het zou goed van pas komen bij dit kleine wicht.

  75. 9 april 2016 / 12:07

    Het blauwe horloge zou ik heel graag voor mijn zoontje winnen (hij zal m geweldig vinden maar de functie is natuurlijk meer voor mama, ik zou er minimaal een jaar langer mee leven geloof ik). Ik durf haast niet met mn ogen te knipperen als ik met deze ontdekkingsreiziger op stap ben. Met dit horloge zou ik hem wel iets vrijer durven laten in bijv een pretpark en volgend jaar zal mijn hart ook iets geruster zijn als mijnheer dan alleen naar de speeltuin gaat hier op de hoek omdat ik kan controleren dat hij ook daadwerkelijk daar is. En niet omdat ik niet mee wil maar omdat hij zo graag alleen wil. Over een paar jaar wil hij natuurlijk ook alleen naar school , zou ik toch kunnen zien dat hij aangekomen is. Wij doen heel graag mee met deze actie voor deze fantastische prijs!

  76. Marian
    9 april 2016 / 14:57

    Dit lijkt me wel wat voor ons ondernemende zoontje.
    Wel een veiliger gevoel denk ik.
    Zou het graag eens ervaren.

  77. Mirjam Hellingman
    9 april 2016 / 19:08

    Dit zou geweldig zijn voor mijn dochter Sterre. Sinds ze ons een keer is kwijtgeraakt op een kleinschalige camping (gelukkig bracht het animatieteam haar zo weer terug), durft ze niet meer bij ons uit de buurt. Om haar een beetje zelfstandiger te maken zou dit geweldig zijn. De zekerheid dat papa en mama je zo weer terugvinden en ze zelf altijd even kan bellen met ons!

  78. Réwana Huntink
    9 april 2016 / 22:03

    Wow, das best handig voor als mr eens besluit om er tussen uit te piepen, en een hele geruststelling bij een dagje uit;) Dus ik waag een gokje voor mijn ondernemende boeffie…!

  79. EZ
    9 april 2016 / 22:17

    De wereld wordt nu eenmaal steeds gekker en wij willen ons kind in een liefdevolle en veilige omgeving op laten groeien. Tuurlijk, wie niet en we kunnen niet alles voorkomen en dat hoeft ook niet, maar als wij onze zoon een veilig gevoel kunnen geven dan met alle liefde! Voor hem is de wetenschap dat we altijd te bereiken zijn belangrijker dan het idee dat wij hem zouden willen controleren. Willen wij zo’n stoer horloge winnen, ja graag!!

  80. chen
    10 april 2016 / 19:43

    Heel handig, de keuze is blauw!

  81. Faiz
    11 april 2016 / 19:30

    Mijn vrouw is al een tijdje opzoek naar zoiets nadat ze haar kleine zusje verloren had tijdens een boswandeling. Nu wilt ze het voor ons dochtertje om narigheden te voorkomen!

  82. Christel Jager
    11 april 2016 / 19:54

    Wat zou ik deze graag winnen zeg voor mijn zoontje. Loslaten is voor mij nog wel een ding dus misscbien gaat het hiermee beter😉.
    En wat zien ze er hip uit!
    Helemaal leuk!

  83. Aleesha Verhoeff
    11 april 2016 / 21:14

    Naast dat mijn dochter net begint met het leren kijken van de klok wil ik haar straks ook beetje bij beetje meer los laten om buiten te spelen. Ik vind dat zelf nog wel heel spannend en hiermee hoop ik dat het voor mij wat makkelijker gaat.

  84. Deborah Hagelaars
    11 april 2016 / 21:16

    Dat is wel een erg handig horloge. Ik zou em voor mijn dochtertje gebruiken voor op momenten waarbij ik haar weleens kan kwijt raken. Denk aan bijv. de markt, winkelcentrum of gewoon na schooltijd als ik haar ga ophalen. Het zou zomaar eens kunnen dat ze de andere uitgang pakt en je haar maar niet ziet verschijnen. Een blik op je telefoon of een telefoontje heeft dat zo opgelost want ze is zo gevonden. Verder Is zo een horloge ook wel handig voor in de koffer op het vliegveld. Je koffer raak je zeker niet meer kwijt.

  85. nienke harthoorn
    11 april 2016 / 21:17

    het lijkt mij interessant om bij een les mediawijsheid, dit horloge te gebruiken. Een ouder kan hem bij wijze van proef een dagje opdoen en wij kunnen als klas gedurende de dag regelmatig meekijken. Wat zijn de voordelen hiervan? wat zijn de nadelen? Kunnen mensen ook weten waar je bent zonder dit horloge (een wijze les over het wel of niet inchecken op Facebook, je laten taggen, je pagina beveiligen of app’s downloaden die je locatie weer mogen geven. Een interessante start van een les, die de kinderen zeker niet meer vergeten (wat zijn überhaupt de voor en nadelen van technologie). Ik voel een mooie discussie opkomen, nu sta ik voor groep 1/2, maar volgend jaar is het weer een verrassing. Dit lijkt mij zeker een horloge met tal van mogelijkheden op school!

  86. Feinette
    11 april 2016 / 21:27

    Wat leuk zeg! Ik doe graag mee voor mijn oppaskindjes.

  87. 11 april 2016 / 22:01

    Wat een gave en vooral handige/veilige winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, wens iedereen veel succes x

  88. 12 april 2016 / 07:10

    Wat een mooi horloge! Mijn zoontje van 6 leert klokkijken en mag het dan hebben. Maar omdat er GPS in zit twijfel ik nog. Hij heeft ook 2 broertjes van 5 en 4 jaar. Één daarvan is echt een dromertje en zou evt weg kunnen lopen.
    Ze zien er in ieder geval erg mooi uit.
    De pagina’s zijn geliket! Nu maar duimem!

  89. 12 april 2016 / 13:44

    Ik zou hem voor mijn neefje willen winnen. Die heeft nu net de leeftijd dat hij zelf op pad wil gaan. 🙂

  90. Jajajudith
    12 april 2016 / 13:52

    Laatst een vervelende situatie meegemaakt met mijn dochter die inmiddels zelf naar het speeltuintje mag. Ik ben me nu aan het oriënteren op zo’n horloge en kwam op deze site terecht. Ik zou heel graag zo’n horloge winnen. Zo kan mijn dochter toch de wereld ontdekken en kan ik haar met een geruster hart laten gaan.

  91. Gabriëlla
    13 april 2016 / 10:54

    Wauw! Dat zal die vast leuk vinden 🙂 + voor ons heel erg handig, omdat ie steeds stiekem de speeltuin uitgaat 😮

  92. Michoe
    13 april 2016 / 11:02

    Dit is precies wat we zoeken. Vorig jaar hadden we t er al over, manlief was nog niet overtuigd en zag niet in hoe onze dochter hem bij zich zou houden. Nou, zo dus en het ziet er nog gaaf uit ook. Het loslaten vind ik sowieso al een hele stap, maar ik hoop dat dit me iets geruster stelt, zodat ik niet iedere seconde onrustig thuis zit. Ik wil de kids niet te veel lastig vallen met mijn nervositeit en ongerustheid en ze laten leven en laten ontdekken. Ik wil niet dat ze denken dat ik ze niet vertrouw of dat de wereld vol slechte dingen zit, dus ik hoop dat t mij meer rust geeft. (het horloge is dus stiekem een cadeau voor mij)
    De oranje kleur is perfect voor zowel onze dochter als zoon.

  93. 14 april 2016 / 14:15

    Ik lees het nu pas! Wat een uitvinding!! Mijn zoontje van 3 heeft het buitenspelen uitgevonden. Hij is zooo snel en zker met zijn loopfiets. Ik ben er altijd bij maar binnen een paar sec zijn ze zo weg.
    Ik wil heel graag meedoen de kleur maakt mij niet zoveel uit. Alleen geen roze want dat is een meisjes kleur vindt hij hihi. 💙🆘

  94. Eva schomakers
    14 april 2016 / 14:30

    Waaaauuuuuw voor mijnl 8 april)11 jaar geworden meid lakisha …roze zou toch wel heel dik zijn.
    Ze heeft een antieke foon van mijn overleden mama maar die valt nu steeds uit en al die ongein.
    Speelt vaak buiten of ik ben naar een afspraak …hoe handig is dit dan?!

  95. 14 april 2016 / 14:30

    Oh wauwww! Ik doe graag op de valreep nog mee voor mijn zoontje Milan;)
    Hij kan klokkijken en dit is wel een heel handig horloge, dat ik hem in de gaten kan houden waar hij is spreekt me aan. Hij is nu nog zo klein,en met de wereld weet je het tegenwoordig maar nooit!
    Geweldig handig deze horloge, en hij staat jou zoontje ook super stoer! Deze wil mijn grote boef ook vast met plezier dragen!!

  96. 14 april 2016 / 14:41

    Wat een gave winactie zeg! Dit zou echt ideaal zijn voor mijn neefje! -x-

  97. Bianca
    14 april 2016 / 14:50

    Wij willen hem graag winnen. De reden nou simpel mijn zoontje wilt graag alleen naar ze vrienden fietsen. Deze wonen niet in de straat. Op zo kunnen wij hem bereiken en hij ons als er at aan de hand is. Beter als een telefoon in de zo die je toch maar verliest. Nou maar hopen dat we er een winnen duimpjes draaien maar. Oja pagina’s zijn geliked.

  98. Nadia A.
    14 april 2016 / 14:53

    Voor mijn zoontje die af en toe zonder mijn toestemming na de school ‘eventje’ met zijn vriend naar zijn huis gaat om iets te bekijken of mee te nemen. De speeltuin is ook niet in onze buurt. Hij heeft een klein mobieltje maar blijkbaar is hij dan plotseling doof als ik bel. 😡 Dus, een One2Track horloge is ideaal voor mijn zoontje. Graag in de kleur blauw. Ik volg Mama blogger al lang op Facebook en nu ook One2Track.

  99. Valerie
    14 april 2016 / 15:10

    Ik zou dit horloge heel graag winnen voor mijn lieve dochter Evy. Ze is nogal ondernemend en om alles in veilige banen te leiden zou dit horloge echt een uitkomst zijn! En dan bij voorkeur de roze variant!

  100. Patricia
    14 april 2016 / 15:29

    Wow dit horloge zou ik graag willen voor mijn zoontje van 9 willen winnen. .. ik vind hem net te jong voor een telefoon maar hij is wat onzeker en gaat niet veel alleen overnemen terwijl wij dat wel stimuleren.
    Dit zou een uitkomst zijn. ..en voelt hij zich “veiliger”

    De blauwe of een zwarte zou hem super staan!

  101. kevin gizzie
    14 april 2016 / 15:55

    Wat een geweldig horloge! Wij zijn nu in de fase dat we met spanning zitten te wachten of het boodschapje goed is gegaan. Of ze dan niet is blijven hangen bij een van haar vriendinnen die ze is tegengekomen. Of wanneer ze alleen naar het speelpleintje gaat en onderweg haar vriendinnen ophaalt. Wat is dit horloge dan ideaal! online te volgen, alarm zetten, zodat ze niet vergeet dat ze af en toe wat komt drinken thuis en het is ook nog eens een super stoer horloge. Ik doe super graag mee

  102. Harald Binnendijk
    14 april 2016 / 15:56

    Heel handig voor onze zoon Cas Binnendijk. ..Hij is 11 jaar en is dus op een leeftijd dat hij de tijd soms vergeet in zijn enthousiasme. ..Woensdag is hij altijd bijzijn oma die hem dus regelmatig niet kan vinden…Opa heeft een hersenbloeding gehad en kan niets meer..oma kan dus niet de deur uit om hem te gaan zoeken helaas …😕

  103. Anna Wienen
    14 april 2016 / 16:14

    Wow super gaaf voor mijn neefje!!

  104. lisette
    14 april 2016 / 17:09

    wij doen heel graag mee! Onze tweeling gaat nu voor het eerst buitenspelen en ze zijn nogal dromers dus het zou super zijn ze op deze manier eventueel makkelijk terug te vinden als ze de weg weer eens kwijt zijn.Super handig!

    • lisette
      14 april 2016 / 17:09

      o ja… uiteraard facebook van beide geliked (lisette van der linden)

  105. Kim
    14 april 2016 / 17:10

    Superleuk 😃 normaal schrijf ik altijd mijn naam en telefoon nummer op zn arm als we in bv een pretpark of evenement zijn maar dit is veel makkelijker 😃ben er zeer benieuwd naar, arm meisje,jy gelukkig nooit verder kwijtgeraakt maar zal je toch maar gebeuren 😮

  106. Chrisje
    14 april 2016 / 18:45

    Ik zou er graag een voor mijn dochter Lise van 6 jaar (bijna 7) willen winnen.

    We zijn 6weken geleden verhuisd naar een nieuw dorp en zo onderzoekend als ze (de meeste kinderen van deze leeftijd) wil ze natuurlijk ook graag buiten spelen.

    Nou was ze afgelopen vrijdag samen met een vriendinnetje in de tuin aan het spelen en is ze zonder het te vertellen, de poort uitgeglipt en buiten gaan spelen.

    Ik was er natuurlijk zo achter dat ze weg was, maar waar was ze dan? Ik heb 45 minuten lang de hele wijk doorgelopen, van speeltuin naar speeltuin, al roepend en wel. Meerdere keren terug naar huis gelopen. De meest grote rampscenario’s in m’n hoofd gehaald en omdat ze de wijk nog niet zo goed kent, bang dat ze de verkeerde afslag had genomen en de weg niet meer terug wist. Ik had de hulptroepen ingeachakeld, Totdat ik wederom nog even thuis ging kijken.. En mevrouw daar super vrolijk met d’r vriendinnetje in de tuin zat te kletsen.
    Waar was ze? Rondjes rond het huis aan het rennen (waar ik meerdere keren omheen ben gelopen, maar waarschijnlijk dus misgelopen). Ik ben me er vorige week dus ontzettend van bewust geworden, dat ze helemaal zo goed de weg nog niet weet in onze wijk, en dat als ze buiten aan het spelen het voor haar suuuuper handig is zo’n horloge te hebben.

    We hopen er dus graag een te winnen!!

  107. silvia
    14 april 2016 / 18:57

    Mijn zoontje wil net als zijn grote zus heel graag alleen buiten spelen. Dit zou mij een stukje zekerheid geven om het los te kunnen laten.

  108. Marange
    14 april 2016 / 19:01

    Wauw! Ik doe heeeel graag mee. Vandaag een meisje van 7 met dikke tranen op de bank omdat zij van mij niet naar het schoolpleintje mag, ik vind dat gewoon eng! Toen zag ik dit op mijn facebook staan…is het een teken? Jaaaaa…ik ga duimen!

  109. Maud
    14 april 2016 / 21:41

    Ben niet bang aangelegd, maar het idee dat ik mijn kids vrij kan laten buitenspelen zonder dat ik er als een havik boven hang, is voor iedereen beter ;D

  110. fabian roozemond
    14 april 2016 / 21:45

    Ik zou het geven aan mijn broertje van 6 geven want hij verdwaald vaak en moet dan de weg vragen aan anderen

    En via dit horloge zou hij zelf de weg kunnen vinden en hoeven wij hem niet meer te zoeken

  111. 14 april 2016 / 21:46

    Ik zou het geven aan mijn broertje van 6 geven want hij verdwaald vaak en moet dan de weg vragen aan anderen
    En dan moeten we hem zoeken
    En via dit horloge zou hij zelf de weg kunnen vinden en hoeven wij hem niet meer te zoeken

  112. Marcia Kemper
    14 april 2016 / 21:48

    Super gaaf ik ben helemaal fan van dit horloge. Mijn zoontje die ik beetje bij beetje moet loslaten. En af en toe naar zijn vader gaat met een telefoon mee. Maar dit is de oplossing!

  113. 15 april 2016 / 01:25

    Kijk! Dit is nou eens een uitvinding dat ik denk ja hier is over nagedacht. Daarom zou ik het helemaal super vinden om te winnen , omdat ik het voor de kinderen wil gaan gebruiken met buitenspelen. Geeft je toch een veiliger gevoel als je weet waar de kinderen zijn.

  114. Mieke Stam
    15 april 2016 / 07:16

    Dat klinkt erg handig zeg! onze oudste zoon is 7 en die wil steeds meer vrijheid hebben met buiten spelen. Vorig jaar de jongste zoon van 4 kort kwijt geweest op het strand, dan ben je toch wel in paniek hoor! (hij had een sos ketting en zwemvest aan maar paniek is er toch wel…) even kunnen checken waar ze dan zijn is dan wel super handig!

  115. Andrea maria
    15 april 2016 / 09:46

    Goedemorgen
    Wat een rotweer.
    Van mij mag de zon weer schijnen
    Ik had al een reactie geplaatst op deze geweldige gps horloge /gsm
    Haha hoe noem.je zoiets
    Ik duim heeëeeeeeeel hard.
    Wat zou ik dolblij zijn als ik hem zou winnen voor mijn kids.
    Zou zoveel meer rust geven en wat meer vertrouwen.
    Ideaal.
    Ik duim nog even door.
    Fijne vrijdag
    Liefs

  116. Saskia
    15 april 2016 / 11:09

    M’n zoontje hadden ze een paar weken geleden 1 uur en 15 minuten laten zitten in de klas na schooltijd. Hij moest op de meester wachten omdat de meester hem naar een ander lokaal zou brengen voor een naschoolse activiteit. M’n zoontje doet dat dus braaf. Toen ik hem op wilde halen, zat hij dus nog steeds alleen in het klaslokaal. De meester was ondertussen naar huis. Nu is mijn zoontje het vertrouwen kwijt en zeker als ze met de klas ergens heen gaan of met activiteiten in en rondom school. Met dit horloge kan ik hem in de gaten houden en contact opnemen als er weer zoiets gebeurd. Zou hem een stuk zekerder maken…

  117. Albertine van Veldhuizen
    15 april 2016 / 14:01

    Daphne, onze vierde dochter, is ondernemender dan de oudste drie bij elkaar!
    Laatst ging ze zelf de hond uitlaten!! 4 jaar oud…..Binnen een mum van tijd was ze de straat uit, terwijl wij de andere hond nog aan het aanlijnen waren en nog even stonden te kletsen…weg was ze…(wij waren in de veronderstelling dat ze op ons stond te wachten)
    Buurman op de fiets gesprongen, ik in de auto, mijn man lopend ….. En ze ging niet voor het “kleine rondje”, nee ze was al bijna bij het bos!
    Dan breekt het zweet je uit kan ik je vertellen.
    Dit zou echt een uitkomst geweest zijn…..
    En Daphne kennende is dit niet de laatste keer dat ze me klotsende oksels bezorgt….😂
    Dit zou dus echt een uitkomst voor ons zijn !!

  118. Anita houtman huisma
    17 april 2016 / 07:38

    Wauwww wat en super win actie ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje van 6 jr
    Hij is best onzeker en dit zou hem en stuk veiliger laten voelen
    Ik wist al van het bestaan af van deze horloge en volg ze ook al een ruime tijd maar de aanschafprijs is voor mij te hoog dus als ik hem zou kunnen winnen zou dat fantastisch zijn en als mijn zoontje te oud is kan mijn dochtertje hem om wij gaan heel hard duimen
    Vriendelijke groeten anita houtman huisma

    • Andrea maria
      21 april 2016 / 14:12

      Anita je hebt gewonnen check je email
      Gefeliciteerd.

  119. Andrea maria
    17 april 2016 / 15:04

    Zo fantastisch dee gps horloge gsm of hoe je het noemt.
    Ik duim heeëeeeeeeel hard.

  120. 24 april 2016 / 10:41

    Sinds Gisteren 10 min in een vreselijke angst gezeten, ja wat is nu 10 min maar die zijn dan heeel lang kan ik je vertellen. onze kleinste dromerige Xavi was weg en ineens zoek van de campingspeeltuin , hier hangt de sfeer ons kent ons en Xavi is 5 maar weet de weg maar is vaak in zijn eigen ontdekkingswereld (add)en had niet door dat wij gewoon in kantine waren op 10 mtr afstand aan de koffie (ik had zicht op de speeltuin) en broer riep ik ben naar mama en dan als je, je andere kinderen wel ziet aankomen en Xavi van 5 niet. komt ineens de paniek altijd t vermoede en ineens is daar het moment het zal toch niet gebeuren he , Iedereen zoeken en roepen en ik als moeder in lichtelijke paniek wat je probeert niet over te laten gaan op je andere kinderen die ook wel al jammeren van waar is Xavi en ik ben bang mama. De engste doemscenario vliegen door me hoofd en ik
    Maak mezelf ook al gek…
    Een knul van 13 die mee zocht naar Xavi was enrom snel en kwam na 10 min aangelopen met een overstuur geraakte Xavi die hem had gevonden.. Nou dit was de
    Eerste zomer dat ik het aan durfde om hem even alleen in de speeltuin te laten en meteen weer de
    Laatste keer!
    Nu al sinds paar dagen op zoek naar een kids tracker en zo kwam ik hier terecht dus ja ik wil hem heel graag winnen..

  121. Suzanne Hin
    4 mei 2016 / 23:05

    Wat een geweldige uitvinding. Mijn oudste bleef altijd bij mij in de buurt en bij haar ben ik ook echt nooit bang geweest om haar kwijt te raken. De jongste is een totaal ander verhaal. Als ik naar links ga, gaat zij naar rechts. Roep ik haar, dan zegt ze juist niets, want dat vind ze een leuk spelletje. Ze kent totaal geen angst. Zou een pak van mijn hart zijn als ze zo’n horloge om zou hebben.

  122. Sabine Mols
    12 juni 2017 / 11:00

    Verbruikt zo’n horloge veel MB’s, omdat je er een SIMkaart in moet stoppen?