Home + Photodiary | Lekker veel thuis

Photodiary | Lekker veel thuis

Afgelopen week had ik op vrijdag vrij en dat is normaal een werkdag van 8 uur. Door zo’n dag vrij te nemen (Milan had namelijk studiedag) krijg je echt een vakantiegevoel. Tel daar wat feestjes en gezelligheid bij op en dat gevoel is helemaal compleet!

Ik laat je weer de leukste foto’s zien die ik met mijn telefoon heb gemaakt in deze photodiary en dat zijn er nogal wat deze week. Kijk je weer mee?

vrijdag begon ik met Milan in de stad, maar wat een bagger weer was het zeg! We besloten om maar even hier te schuilen en meteen een broodje te eten. Milan geniet al van een croissant terwijl ik nog wacht op mijn knoflookbroodje uit de oven. Heerlijk!

Daarna schoten we door de buien nog even langs de Big Bazar en hoewel ik er niet vond wat ik zocht, zag Milan wel deze ballon. Ik vind het altijd van die ziekenhuisballonnen, maar ze zijn wel erg leuk! Je koopt hem daar voor maar €1,50 en hoeft hem alleen maar zelf op te blazen.

’s Middags reden we nog even langs de Primark om voor Patrick wat broeken te scoren. Het werd onder andere deze.

Zaterdag moesten we ’s morgens even naar Utrecht en op weg terug naar huis was dit het weerbeeld. Alweer… Toch vingen we een klein glimpje op van de zon 😉

Daarna was het verjaardagen tijd. Mijn nichtje en neefje zijn vlak na elkaar jarig en wilden allebei geld. Prima, maar dan wil ik het nog wel leuk inpakken. Ik deed dat in deze zakjes.

Maar voordat we naar hen gingen, gingen we eerst naar de surprise party voor een vriendinnetje en we moesten er wel op tijd zijn natuurlijk.

Daarna door naar mijn zus voor de verjaardagen van mijn neefje en nichtje. Nu kan mijn zus enorm goed koken en vooral de broden met carpaccio zijn favoriet. Hmmmm!!

Zondag, Vaderdag! Milan had op school een sleutelhanger gemaakt voor Patrick, maar als je ze zo ziet maakt een cadeautje helemaal niets meer uit.

Na het ontbijt besloten we nog even lekker een paar uurtjes te gaan zwemmen. Gezellig en goed voor Milan die na de zomervakantie naar zwemles gaat.

Daarna gingen we naar mijn (stief)vader. Omdat het zulk lekker weer was besloten we met zijn alleen nog even een blokje om te gaan.

Om vervolgens daarna weer uit eten te gaan, wat een straf!

De eerste afspraak in deze nieuwe week was bij de fysio voor mijn bekken. Tot nu toe gaat het goed! *klopt het even af*

Wat een weer! Wie heeft dat niet gezegd afgelopen week? We maakten het binnen maar gezellig. Het was Milans idee om de kaarsjes aan te zetten. Ik vond het een prima idee!

Waar ik de tijd vandaan heb gehaald weet ik niet, maar ik vond nog heel even tijd om een nieuwe spijkerbroek te shoppen. Dit setje kostte bij elkaar €24! De broek kostte €15 en het jasje €9. Koopje toch?

Verder bestond mijn week uit werken en heen en weer pendelen naar school en werk. Dit was daarom dus ook weer de photodiary van deze week 😉

Ik hoop dat jullie hem weer leuk vonden! Hoe was jullie week? Laat het me weten in  de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 24 juni 2016 / 05:56

    Wat ben je leuk en lekker goedkoop geslaagd voor kleding. Een lekkere knuffel is inderdaad het mooiste vaderdagcadeau dat je kunt krijgen. Wat goed dat je Milan al een beetje watervrij probeert te maken voordat hij op zwemles gaat.