Home + Persoonlijk | De leukste momenten van de afgelopen twee weken

Persoonlijk | De leukste momenten van de afgelopen twee weken

Omdat ik een griepje te pakken had, schoot het maken van een diary er twee weken gelden bij in. De diary’s zijn de blogs waarin voor mij de meeste tijd zit. Je maakt iedere dag foto’s, wil daarin variëren en je probeert zo uitgebreid mogelijk te vertellen wat er gebeurde. En dat iedere dag… Afgelopen week begon ik weer volop te bloggen, ideeën uit te werken én ik kreeg mega veel verzoeken voor samenwerkingen. Fantastisch natuurlijk, maar ondertussen gaat het leven hier ook door, net als mijn werk. Ik besloot de diary daarom nog even uit te stellen. Liever een uitgebreide, zoals jullie gewend zijn, dan eentje met een paar foto’s. Toch is er de afgelopen weken ook een hoop leuks gebeurd. Omdat het zonde is die momenten en foto’s niet met jullie te delen, wordt het in plaats van een diary een samenvatting van alle leuke dingen van de afgelopen weken.

Peuterspeelzaal

Daar ging ons lieve, kleine mannetje; voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Hij deed het onwijs goed en ik had het er moeilijker mee dan hij. We gingen met een heel goed gevoel weg en zo ging het eigenlijk de gehele eerste week. De tweede week was dat totaal anders, maar inmiddels lijkt Floris daar alweer overheen te zijn en ging het de laatste keer weer ontzettend goed. Ik hoop voor hem dat dat zo blijft.

Verjaardag

Hoewel ik wederom ziek was op mijn verjaardag (in het vervolg vier ik het gewoon in de zomer haha) hebben mijn collega’s toch mijn bureau versierd en lag er een superleuk Rituals cadeautje klaar, met luchtje voor in de auto. Die is overigens echt een aanrader, want hij ruikt super lekker.

HUP hotel

We moesten ons weekendje weg verzetten, maar gelukkig kon dat nog en gingen we een week later alsnog. Wat hebben we genoten en wat is HUP toch een onwijs gaaf hotel voor kinderen. Wat ons betreft een dikke aanrader! Afgelopen week schreef ik al een uitgebreide review over het HUP hotel.

Social media congres

Afgelopen dinsdag ging ik met een collega naar een social media congres van Frank Watching. Hoewel we leuke tips hebben gehad, was het wat ons betreft niet heel nieuw en hadden we er misschien toch wel wat meer van verwacht. Toch hebben we een leuke dag gehad en waren vooral de key-notes van Vjeze Fur (Freddy van de Jeugd van Tegenwoordig) en de jongens van Rumag erg leuk. We hebben enorm gelachen, maar het was ook heel tof om hun verhalen te horen.

Lekker thuis

Maar eenmaal thuis is dit waar het om draait. Kijk ze nou zitten samen op een fiets en hobbelpaard. Hier word je als moeder toch zielsgelukkig van?

Fotoshoot

Woensdag had ik een fotoshoot bij Sandra Zeilstra fotografie (in Gouda). Ik wilde namelijk een flinke set met goede foto’s van mijzelf én een heleboel sfeerfoto’s die ik kan gebruiken voor Mamablogger. Diezelfde middag kreeg ik de 120(!) foto’s al en wat ben ik er ontzettend blij mee. Als je goede foto’s wilt van jezelf of ook op zoek bent naar goede sfeerfoto’s, dan is Sandra zeker een aanrader. We hebben 2,5 uur geknald en dat was best pittig. Toch was het ook heel erg leuk en is het eindresultaat heel mooi!

Een mooi rapport en een goed oudergesprek

Milan kwam vorige week thuis met een fantastisch rapport en afgelopen week hadden we een oudergesprek op school. Ook dit was een goed gesprek en dan kun je als moeder eigenlijk niet trotser zijn. Het is fijn om te weten dat je kind het niet alleen goed doet, maar het ook naar zijn zin heeft op school.

Valentijnsdag op de peuterspeelzaal

Het afscheid nemen op de peuterspeelzaal gaat gelukkig weer erg goed en als ik thuis kom heeft Floris een cadeautje voor ons. Hij heeft deze Valentijnskaart voor ons gemaakt. Hij was zo trots toen hij hem gaf, zo lief!

Lunchen

Lekker lunchen met zijn allen en opa en oma gingen ook mee. Gezellig!

Bizarre bezoekersaantallen

Blijkbaar doet de blog over de jurk van Zeeman het erg goed, want mijn bezoekersaantallen gaan vandaag door het dak. Eigenlijk begon het vrijdagavond al en ging het zaterdag door. Als we de 20.000 (!) bezoekers (op één dag) hebben bereikt stuur ik het eerste screenshot naar mijn moeder. Zondagochtend maak ik het tweede screenshot. Zaterdag had ik een recordaantal bezoekers van ruim 23.000! Niet normaal en heel erg gaaf. Ik weet nog steeds niet waar de blog over de jurk is gedeeld, maar ik wil diegene ontzettend bedanken. Zondag ging het trouwens nog even zo door, maar waren het er geen 20.000 meer. Gelukkig maar, anders valt het volgende maand zo tegen 😉

Bumba

We waren uitgenodigd voor de Bumba show van Studio100 in Rotterdam. Bumba op reis heet de show en hij was ontzettend leuk. Floris heeft er echt van genoten. Milan moest even mee, maar hij vond het leuk om Floris zo te zien genieten. De show duurde zo’n 50 minuten en dat is lang genoeg met kinderen. Als de show bij jou in de buurt is, is het zeker een aanrader!

Als ik de foto’s terug zie realiseer ik mij altijd hoe goed en leuk we het eigenlijk hebben met elkaar. Geniet van wat je hebt, want het leven is best heel erg leuk.

 

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *