Home + Patrick wordt 40 en ik wil hem graag verrassen!

Patrick wordt 40 en ik wil hem graag verrassen!

Het duurt nog even, maar stiekem ben ik er al mee bezig: de 40e verjaardag van Patrick. Hij weet overigens dat ik wel “iets” wil doen, dus dat is geen geheim. Wat we daadwerkelijk gaan doen en wanneer is nog niet bekend, dus kan ik er wel over schrijven. Ik kan namelijk nog wel wat inspiratie en tips van jullie gebruiken…

Laten we bij het begin beginnen: Patrick wordt in januari 40 en dat gaan we vieren door met het gezin een weekendje te slapen in de boshut bij hotel de Cantharel. Ik ben namelijk 10 dagen na hem jarig (en ik word nog geen 40 ?) dus dan vieren we mijn verjaardag daar ook gelijk. Maar omdat 40 een bijzondere leeftijd is wel ik wel iets speciaals organiseren. Ik heb wel een idee, maar hoe kan ik alles geheim houden?

Oh, en dan heb ik het nog niets eens over een cadeau, want ook dat wordt nog een dingetje…

Een verrassingsborrel?

Zelf denk ik aan een leuke verrassingsborrel. Hier in Gouda heb je een toffe locatie waar we ook een personeelsfeest hebben georganiseerd. Hier kun je ook een leuke borrel laten organiseren. In eerste instantie dacht ik nog aan een high tea, maar ik denk dat je hem daar een stuk minder blij mee maakt dus een borrel is een serieuze optie.

Over het aantal gasten heb ik nog niet echt nagedacht, maar ik denk dat het er ongeveer 45 á 50 zullen zijn, inclusief kinderen. Als dat dan natuurlijk kan en mag. Na de vakantie ga ik maar eens wat offertes opvragen.

Mochten jullie nog leuke tips hebben in Gouda, dan houd ik mij alsnog van harte aanbevolen! Al bedenk ik mij nu wel dat ik even een ander e-mailadres aan moet maken aangezien Pat mijn mailbox op zijn telefoon heeft staan haha ?.

Het cadeau, wat geef je aan iemand die alles heeft?

Dan het cadeau, want wat geef je aan iemand die alles al heeft? Waar ik nog net geen wishlist in mijn telefoon heb staan ☺️, is het voor Patrick heel erg moeilijk om een cadeau te kopen. Als ik het aan hem vraag dan weet hij het zelf ook niet of hij vervalt in praktische cadeaus. Nu ik erover nadenk zijn het altijd praktische cadeaus. Een mooie nieuwe trui, een luchtje, toffe Nikes, maar ook dingen die handig zijn voor op zijn werk. Het klinkt niet heel gezellig, maar je kunt Patrick dus heel blij maken met nieuwe werkkleding, werkschoenen of iets anders voor op het werk. Dat zit zo:

Patrick werkt buiten en neemt iedere dag een hoop spullen mee van huis. Van werkkleding tot een koelbox met eten en drinken, maar ook speciale handschoenen bijvoorbeeld. Er raakt weleens wat kwijt of dingen slijten. Vrouwen die een man hebben die in de bouw werkt of buiten werkt zullen dit vast wel herkennen. Ik denk serieus dat het Patrick helemaal niet uitmaakt dat het zijn 40e verjaardag is, hij zal hoogstwaarschijnlijk een praktisch cadeau kiezen. Iets wat hij dagelijks kan gebruiken op zijn werk.

Het duurt dus nog even, maar ik ga wel vast beginnen met alle voorbereidingen. Ik vind het super leuk om te doen, maar ik weet inmiddels ook dat de tijd best snel gaat.

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *